- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Heyecanla bekliyorum canimBelli olunca haber veririm kuzum. Senin kuzu gibi tatlı bir kızım olsa daha ne isterim?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heyecanla bekliyorum canimBelli olunca haber veririm kuzum. Senin kuzu gibi tatlı bir kızım olsa daha ne isterim?
Kız için neva ama erkek için karar vermedik henüz. Ben hakan istiyorum eşim beğenmiyor.Heyecanla bekliyorum canimçokkkkk tatli olcak annesii gibiiii
isim düşündün mü kız yada erkek için
aklında bişeyler var mi?
Yağız ismi çok hoşuma gidiyor erkekde benim ama hakan da güzel beğendim benKız için neva ama erkek için karar vermedik henüz. Ben hakan istiyorum eşim beğenmiyor.
Yağız bende seviyorum ama kuzenim koydu. Çınar da beğeniyorum aslında ama eşime beğendirmek sorun. Mete de olabilir.Yağız ismi çok hoşuma gidiyor erkekde benim ama hakan da güzel beğendim benneva ismide çokk güzelmiş
![]()
Eşinin düşündüğü isim var mı pekiYağız bende seviyorum ama kuzenim koydu. Çınar da beğeniyorum aslında ama eşime beğendirmek sorun. Mete de olabilir.
Eşim daha bakarız kafasında. Bana da bir öneri ile gelmiyor. Bakalım hele cinsiyet belli olsun sonra bu telaslar başlar.Eşinin düşündüğü isim var mı pekimete de güzel çocuğa isim bulmak çok yoruyor ama demi ablamda 10 güne kadar doğuracak daha isim kararlaştiramadilar ikra mira nisa arasında gidip geliyorlar bakalim ne olacak adi
![]()
Bildirim zamanii
●25 erden 3 çeşit twist hareketi
●25 kolları aç kapa göğüs için
●30 ayakta arkaya tekme
●30 ayakta bacakları yana açma
●50 selülit savar hareketi
●25 sn plank
●70 full sumo squat (2set)
●20 tam mekik
●10 dk stand up abs
Ve soğumaa![]()
53dü ama en son 54.5 dim 4 5 gündür dikkat ediyorum geri 53 e düşmüşümdür kesinHarika. Güncel kilon kaç şekerim?
Gel bir de bana sor. Koca göbek le yaşaması ne zormuş. Sürekli çarpıyorum. Daha büyüyünce ne yapacağım bilmem. Dengem bozuldu.53dü ama en son 54.5 dim 4 5 gündür dikkat ediyorum geri 53 e düşmüşümdür kesinçok mutluyum Lunem kilo benim için ne kadar önemliymiş meğer şuan kendimi harika hissediyorum
![]()
Ayy bilmem mii lunem daha duurr seninki minik hâlâ biraz daha şişsin o göbüş o zaman görGel bir de bana sor. Koca göbek le yaşaması ne zormuş. Sürekli çarpıyorum. Daha büyüyünce ne yapacağım bilmem. Dengem bozuldu.
Ben hiç alışık değilim ya acayip oluyor. Eskisi gibi hop diye kalkacağım sanıyorum ama bebek dur anne diyor. Zor zanaat hamilelikAyy bilmem mii lunem daha duurr seninki minik hâlâ biraz daha şişsin o göbüş o zaman görama en güzel şey hamilelik
![]()