fitim fitsin fit (squat)

large.jpg
MÜKEMMELLLL :cry::cry::cry:

Ya yazılı haftam diye 3 gündür falan spor yapamadım. anlamadımmm. karnım yine şişmiş. niye bir türlü eritemedim incelemediii akıl sır ermiyor. :KK43::KK43:

Ya kızlar kılom fazla degıl ama sıkılasmaya ve vucudumun sekle gırmesı lazım napıcam ben ya offf :KK51:

Cok mu acele edıyom ayca gibi bilemiyom kio_O

Ya kızlar kılom fazla degıl ama sıkılasmaya ve vucudumun sekle gırmesı lazım napıcam ben ya offf :KK51:

Cok mu acele edıyom ayca gibi bilemiyom kio_O
Ne kadar zamandır spor yapıyorsunuz?
Bu sonuçlar 6 Ay 1 yıl arası alınıyor. 1 ayda sertleşme ve şekillenme fark edilir ama tam oturmuş bir vücut zaman ister.

Bu sonuçlar 6 Ay 1 yıl arası alınıyor. 1 ayda sertleşme ve şekillenme fark edilir ama tam oturmuş bir vücut zaman ister.
Bundan uc sene once 20 kılo fazladımı dıyet ve sporlar verdım verdık sonra hep bır oynama oldu kılomda 3-5 kılo aldım verdım aldım verdım ve spor... Spora basladım baslayıp 2 ay yaptıgım oldu onuda kac kere baslayıp bıraktım basladım bıraktım... Bu sefer ıns ıstıkrarlı oluyum dıyorum duzenlı spor asagı yukarı bı aydır yapmaya calısıyorum gobek ve yanlar en sorunlu bolgelerım ıste böyle:KK51:

23/03/2016 veeee sporumu yaptıııım :KK71:
Shred level 2. ,9. Günümmmm
Squat 11.gün 110 :KK5:

Hoscakalın kızlaar:KK68:

hehehe :KK19:

Çok haklsın aslında belkide böyle yaparak o fit insanlara haksızlık ediyorum yılların emeği var sonuçta . benimki iki bir buçuk ay ... :KK48::KK53:

Merhabalarrrr. Yeni video arayışım mükemmel sonuçlandı. Bu aralar yoga, pilatese de merak sardım.
Veeeee bir aylık yoga kampı buldum . Bence mükemmel. Öneririm faydaları saymakla bitmez, bedensel faydası olduğu kadar ruhsal da var...

https://www.youtube.com/playlist?list=PLui6Eyny-Uzx5BRNB2_Kvycrn5h9OsaHC

Ve iki video daha buldum. Türk kanalı yani yabancı videoları çevirmişler ve daha anlaşılır.
Karın
Bacak-kalça
Bacak-karın-kalça

24/03/2016 bıldırımım
Squat dinlenme
Shred level 2, 10. Günümü tamamladım süperim ben süperim :KK73:

Kızlar sızce bır gun ara verıyım mi shred a yoksa ara vermeden level 3 den devam mı edsem :cool:

24/03/2016 bıldırımım
Squat dinlenme
Shred level 2, 10. Günümü tamamladım süperim ben süperim :KK73:

Kızlar sızce bır gun ara verıyım mi shred a yoksa ara vermeden level 3 den devam mı edsem :cool:

Video değiştiği için ara vermene gerek yok. Farklı kas grupları çalışacak.

Galiba 2 yıl sonra, ilk defa dün squad yaptım, 3x12. Son seti canım yana yana bitirsem de inat ettim. Bugün bacaklarıma dokunamıyorum :)) Şu hamlık acısı bi geçedursun çok güzel olacak.

Back
X