- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
Neva olacak canım. Güzel sesli kadın demek.
neva ne güzel isimmiş hiç duymamıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neva olacak canım. Güzel sesli kadın demek.
Sağol canım beğenmene sevindim. Bende bir kitapta okumuştum.neva ne güzel isimmiş hiç duymamıştım
Tatlii yokkk20.45 kuzum siz tatlı yerken biz daha su içiyoruz.
Adi gibi bahti da güzel olsun miniğiiminnNeva olacak canım. Güzel sesli kadın demek.
Aferin. O tuzak soruydu zaten.Tatlii yokkkDikkatli besleniyorum kuzum ramazanda da
kilo almamak için
hafif bir iftar bide ekmeksiz bi sahur tamamdir
![]()
Tatlii yokkkDikkatli besleniyorum kuzum ramazanda da
kilo almamak için
hafif bir iftar bide ekmeksiz bi sahur tamamdir
![]()
Amin canım. Çok mutlu bir hayatı olur umarım.Adi gibi bahti da güzel olsun miniğiiminn![]()
Anladim ben onuAferin. O tuzak soruydu zaten.![]()
Canim 7 kilo ne ki ben 5. Ayimda 10 kilo almistim bile. Cok iyi bnce kilon ama sporu birakmadin ben tamamen birakmistm nerdeyse. Dogumdan hemen sonra tartildim 5 kilo gitmisti bile. Simdi de kuzunun pesinde kosmaktan ve emzirmekten kilo veriyorum surekli 6 kilo fazlam kaldiİyiyiz kuzum umarım böyle devam eder. 7 kilo aldım. Ama kocaman bir göbeğim var.
Karatay usulü besleniyorum canlar. Ekmek ve şekerli gıda yok. 8den sonra su ve ayran. Bol protein bol ceviz vs. Bebeğimin gelişimi masallah yerinde. Şeker yüklemesi de yaptırmadım. Bir de 4. Aydan itibaren hep yürüdüm. Spor yaptım.La Lune hamile kaldığım zaman benim yaşam koçum olur musun bebiş 7 kilo süper bi rakam ne yiyosun ne iciyosun tatlım bide suan kaç kilosun maşallah sana
![]()
Sağol canım çok TSK ederim. Bende ilk 3 4 ay homini gırtlak yedim. Baktım hem kilolar aldı gidiyor hem de çok hantallastim ve agrilarim başladı. Eski düzenine döneyim dedim. Şimdi çok rahatım. Evimin işini vs kolaylıkla yapıyorum.Canim 7 kilo ne ki ben 5. Ayimda 10 kilo almistim bile. Cok iyi bnce kilon ama sporu birakmadin ben tamamen birakmistm nerdeyse. Dogumdan hemen sonra tartildim 5 kilo gitmisti bile. Simdi de kuzunun pesinde kosmaktan ve emzirmekten kilo veriyorum surekli 6 kilo fazlam kaldisaglikla kucagina al insallah bebeni
Harikasın annecik bekliyoruz.Bildirim yapamadim hala bnm kuzu uyumadi bi turlu. Uyusun ev isine baslamadan sporumu yapicam hemen
Sen bitanesin maşallah sana kuzum ♡♡♡Karatay usulü besleniyorum canlar. Ekmek ve şekerli gıda yok. 8den sonra su ve ayran. Bol protein bol ceviz vs. Bebeğimin gelişimi masallah yerinde. Şeker yüklemesi de yaptırmadım. Bir de 4. Aydan itibaren hep yürüdüm. Spor yaptım.
Sağol canım çok TSK ederim. Bende ilk 3 4 ay homini gırtlak yedim. Baktım hem kilolar aldı gidiyor hem de çok hantallastim ve agrilarim başladı. Eski düzenine döneyim dedim. Şimdi çok rahatım. Evimin işini vs kolaylıkla yapıyorum.
Harikasın annecik bekliyoruz.
İnşallah canım Allah hayırlısı ile kucağını doldursun. Ne zaman düşünüyorsunuz?
Amin canım amin♡Daha yeni karar verdik canım folik asit verdi doktorum 1 ay olmadı daha içmeye başlayalı♡İnşallah canım Allah hayırlısı ile kucağını doldursun. Ne zaman düşünüyorsunuz?
Ben 2. Ay hamile kalmıştım folik asitten sonra. Allah hayırlısını versin canım. Takip yapma adetin bittikten sonra 2 günde 1 ilişkiye gir ne kadar sakin olursan bebeğin o kadar erken gelir.Amin canım amin♡Daha yeni karar verdik canım folik asit verdi doktorum 1 ay olmadı daha içmeye başlayalı♡