• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

La Lune La Lune mmmm canim spor yapmak istiyo ama oruçla zor oluyor bende sadece squat yapiyim diyorum bugün başliyorum :eğlence:yatmadan yapicam:spor: kahveyi bırakamıyorum ve selülit problemim oluyor bimden aldigim krem baya bi işe yaradi bende squatla destekleyim diyorum:spor:

image.webp
Canım bimden aldığın krem hangisi
İste bunlar canim biri selülit kremi biri de kalça karın sıkılaştirici krem ben çok memnun kaldim:KK49:

La Lune La Lune mmmm canim spor yapmak istiyo ama oruçla zor oluyor bende sadece squat yapiyim diyorum bugün başliyorum :eğlence:yatmadan yapicam:spor: kahveyi bırakamıyorum ve selülit problemim oluyor bimden aldigim krem baya bi işe yaradi bende squatla destekleyim diyorum:spor:
Tatlım nescafe yerine Türk kahvesi iç. Selülit için de çok faydalı. Tabii yine de spor ve bol su desteği olmalı.

Hemen bakıcam buna fıstık inşallah bulurum alırım :skandal:kalça sıkılaştırıcıya çok ihtiyacım var :olamaz:teşekkür ederim bebiş bitanesin :KK200:
Kiz ben alirken bide indirimdeydi 2 liraya aldim:skandal:şaka gibi dimi:oha: selülit kreminden de sıkılaştirici kremden de çok memnun kaldim:süslü:hemen kap bulursan:süslü:

Back
X