Fitoform başlangıç için ilk adım

sabir1903

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
14
1
16
39
Merhabalar

Uzun zamandır kendi çapımda birşeyler yapmaya çalışıyorum ama akşamları tatlı krizi vs baş edemiyorum. Bugun aktara iştah kesici zayıflatıcı bir çay almak için gittim aktar fitoform çayı önerdi hemen internette araştırdım işe yaradığı söyleniyor. Özellikle tuvalete çıkma sıkıntısını gideriyor olması beni cezbetti. Ben haftada bir tuvalete çıkabiliyorum oda haliyle şişkinlik ve zayıflamamda zorluk yaşatıyor. Bu çayın o özelliği hoşuma gitti kayısılı zaten.
Buraya not atıyorum 22Şubat2017 bu akşam bu çaya ilk başlangıcım bakalım Ne faydası olacak
Aç karnına günde 2 veya 3 kez kullanılabilirmiş

Kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim

Hayırlı olsun günlüğün. Fitoform ben kullandım ama suyu mu az içtim neden bilmiyorum dehşet böbreklerim ağrıdı benim. Bıraktım sonra. Sen 2.5 lt suyu ihmal etme sakın.

Hayırlı olsun günlüğün. Fitoform ben kullandım ama suyu mu az içtim neden bilmiyorum dehşet böbreklerim ağrıdı benim. Bıraktım sonra. Sen 2.5 lt suyu ihmal etme sakın.

Böyle ne olduğu belli olmayan ürünler kullandığınıza inanamıyorum ? Eski bir editörümüz bu tür ürünler yüzünden böbreğini kaybetme durumunda kaldı biliyorsunuz değil mi ?

Back
X