Fitpack Diyeti

Nuray Erdem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
5
1
1
46
Arkadaşlar aranızda Fitpack diyetini deneyen var mı? Araştırdım çok başarılı sonuçlar var. Facebookta Fitpack Diyeti Yapanlar diye bir grup var. Herkes kaç kilo verdiğini paylaşmış fotoğraflarla.

Arkadaşlar aranızda Fitpack diyetini deneyen var mı? Araştırdım çok başarılı sonuçlar var. Facebookta Fitpack Diyeti Yapanlar diye bir grup var. Herkes kaç kilo verdiğini paylaşmış fotoğraflarla.
Merhaba ben urunu siparis ettim ama p.tesi sali elimde olacak henuz kullanmadim yani detaylari sizinle paylasirim ilerleyen zamanlarda

Merhaba....
Ben 17 gündür kullanıyorum. :) Bende sizin gibi araştırarak (grubu 1.5-2 ay takip ettim.)başarılı sonuçları gördüm. Ve grupta da olunca görmeye devam ediyorum ^_^ Darısı inşallah o güzel resimlerdeki gibi sonu almama inşallah.. :)
Merhaba ben urunu siparis ettim ama p.tesi sali elimde olacak henuz kullanmadim yani detaylari sizinle paylasirim ilerleyen zamanlarda
Merhaba :) Sizde kullanmışsınız.Paketim bitirdim toplam şu kadar kilo verdim diye paylaşımınızı görmeyince sormak istedim :) Kullanmaya devam ediyor musunuz? :) Paketi bitirdiniz mi ve kaç kilo verdiniz? :)
deneyen arkadaş sonuç ne acaba?
Ben 17 gündür deniyorum..
Sonuç olumlu gidiyor :)
Hatta bu ürünle ilgili bir başka ablanın konusına yorum yapmıştım o yorumumu burada da paylaşayım:

Ablacığım 2 haftada 3 kilo verdim :) Eminim ki yağdan çünkü ürünü sipariş edip elime ulaşmadan önce isveç diyeti yapmıştım. :) Emin olmamın bir diğer sebebi incelme de oldu çok şükür..

Ürünü kullanırken kaçamaklarımda oldu.Spor yapmadım ve en önemlisi benim insülin direncim var.Bilmeyenler için açıklayayım:İnsülin direnci olanlar kilo aldığı zaman hızlı alabiliyor ama vermeye gelince maalesef çok zor veriyorlar :/ Ama ben verdiğim 3 kiloya şükrediyorum ^_^
Zaten 15 günlük kullanımda ortalama 3-4 kilo arası veriliyormuş :) Tabi bünyeye göre farklı sonuç veriyor.15 günde 3-4 kilodan fazla verenlerde gördüm :) 3-4 kilodan az verenlerde gördüm :)
Kısacası memnunum kullanmaya devam..
08/05/2016 BAŞLANGIÇ: 88.7

22/05/2016 ŞUAN:85.7 :)

ben denedim memnunum şu ara biraz ara verdim bıraktım ama kilo almadım.tekrar söylüyorum önemli olan kafada bitirmek kaçamak yaparsanız işe yaramaz ciddi ciddi rejim yapılıyor ben 1 ayda 5,5 kilo verdim ama uydum diyete

Benim gibi memnun kalmanıza sevindim.. ^_^
Aynen söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.
Hiçbir ürün her şeyi yiyip kendimizden fedakarlık yapmadan kilo verdirmiyor.
Bende kurallara uyabileceğim kendimi disipline sokabilmek için bir yol ararken karşıma çıktı.İyiki de karşıma çıkmış...

1 ayda da gayet iyi kilo vermişsiniz..

teşekkürler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…