Fıtratı bozmak...

Selonaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2016
56
12
88
38
Merhaba. 1 buçuk ay önce burunucu ameliyatı oldum. Kimsenin anlamayacagi minimal bir sonuç bekliyordum fakat çok radikal bir sonuçla karşılaştım.ilk günden beri çok kötü hissediyorum ruh halim çok fena. Pişmanlık pişmanlık pişmanlık. İliklerime kadar hissediyorum pişmanlığı. Kabusun içinde gibiyim çocuklarıma ve kocama hiç bir faydam kalmadı. Ağlamakla ve keskelerle geçiyor günlerim. Kendimi çok suçlu ve günahkar hissediyorum. Nolur birşeyler söyleyin nasıl geçer bu ruh hali ya da geçer mi? Eskiye dönme şansım olsa keşke Allah'ın verdiğine asla dokunmam. Doğal ve sağlıklı burnumu istiyorum fakat bu mümkün değil galiba. Mucize olsa keşke...

Sonucu kötü mü oldu pek anlamadım.
Güzel ama yapay olması mı sorun?
Niye kendinizi bu kadar yıprattınız ki?

Kimse anlamasa dahi ameliyat olmuş olacaktınız neticede. Kötü olduysa farklı doktorlarla görüşün. Üzülmeyin lütfen. Hayattasınız, sağlıklısınız. Stres ve üzüntü her hastalığın sebebi. Biraz gözünüz ve çevreniz alışsınız elbette düzelir ruh haliniz.

Resim atarmisniz genelde bu ameliyati olanlar kotu saniyor ama hic oyle olmaz genelde tabi tabiri caizse domuz gibi kalkik burun diye tabir ederler o sekildr olmadigi surece bence yapilan her burun guzel ben de yaptrdim benimkide fazlasiyla dogal bende kimse anlamiyor diye agliyorum

Sonuç kötü mü oldu onun için mi üzülüyosunuz
Ameliyat olduğunuz için mi

Sonuç kötü mü oldu da böyle karalar bağladınız? Yoksa herkes ameliyat yaptırdığınızı anlayacak diye mi pişmansınız?
Bunun fıtratı bozmakla ne ilgisi var? Burnunuz kırılsa, ameliyatla düzeltilse allah size "vay benim yarattığımı nasıl bozarsın" diye kızacak mı sanıyorsunuz? Sizi kim korkuttuysa kötülük etmiş. Beden sizin, kötü birşey de yapmamışsınız. Üzülmeyin.

Burun yüz ifadesini belirleyen organ. Doğru ellerde Fadimeler adeta Angelina oluyor. Sizin durumunuz tam olarak ne? Kötü mü oldu yoksa genel olarak sizi siz yapan ifadeyi kaybettiğiniz için mi üzgünsünüz? Güzel olduysa boşverin fıtratı falan. Ben de imkanım olsa babamdan aldığım burnumu aynen iade ederdim. Belki birgün böyle şeylere ayıracak kadar param olursa fıtratımı iyi yönde bozabilirim:)

Zamanla oturur bence, foto koyarsan iyi olur.. nesini begenmedim? Mutlu degilsen tekrar duzelttir

Ameliyat öncesi burunda ne kadar değişiklik yapılacağı bilgisayar üzerinde gösterilmedi mi ? Gösterilenden çok çok farklı bir şey ortaya çıktıysa doktor buna ne diyor? Bir de bir buçuk ay kısa bir süre değil mi ameliyat olanlar daha iyi bilir de bazen o burnun oturması 1 yılı buluyor şiş gibi oluyor ilk zamanlar. Ben arkadaşımı ameliyat dönüşü tanıyamamıştım birisi geldi bana sarıldı öptü oturdu masaya kalabalık bir gruptuk ve oturduktan bir süre sonra arkadaşımı tanıyabildim sesinden , abartmıyorum.

Ben başka birşey için gitmiştim doktora muayene ederken burnumun ucunun biraz kucultulmesinin faydalı olacağını söyledi doktor 5 yıl sonra kemer oluşur kucultulmezse dedi ben de inandım. Sadece ucundaki top gibi kısmı kuculecekse biraz diye düşünmüştüm ama sanki suratıma başka bir burun koyulmuş. Talep etmediğim şeyler yapmış burnu biraz kaldırmak için yanlardan kıkırdak çıkarmış mesela buna çok çok üzüldüm çünkü kalkık burun hiç sevmiyorum ben. Üstelik düşük bir burnumda yoktu 90 derecelik bir burnum vardı. Bu çıkan kıkırdaklar zamanla sorun olurmu diyede üzülüyorum.Burunucumu o kadar çok kucultmuski sis haliyle bile minnacık sisler inince hiç birşey kalmayacak sanki. Ucundaki kıkırdağı hepten çıkarmış sanki. Sağ ve soldan farklı burnum sağ tarafta sorun var diğer tarafa göre daha sönük ve sivri dokundukcada boşluk hissi var o tarafta. Revizyonu kaldıracak maddi manevi gücüm yok üstelik onun da garantisi yok elimden hiç birşey gelmiyor. Sağlıklı ve güzel burnumdan oldum ustelikte üstüne para vererek. Çok çaresiz hissediyorum.

Fotoğraf atamam kendime bakasim bile yok başkalarına gösterecek gücüm hiç yok

KBB doktoru mu? Plastik cerrah mi? 5 yıl sonra kemer oluşur ne demek çok saçma geldi

İlk gün bile burnumun tek tarafında sıkıntı vardı şiş geçecek dedi sonra duzeltirim dedi en son gittiğimde de sorun yok bunun için acmayalim burnu ben elimden geleni yaptım dedi. Zaten yapsada guvenemiyorumki artik. Sağlıklı bir burnu bu hale getiren revizyonla bunu aratir. Ünlü revizyon doktorlarına mesajlar attım birçoğu sorunu bile dinlemeden hemen revizyon hakkında bilgi ve fiyat belirtti. En az isteyen 20 bin istiyor. Kaburga kıkırdağı alarak düzeltilir diyorlar ve bundan daha iyi olur diyorlar. Eskisi gibi olması imkansız yani. Bunu düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…