Sonuç kötü mü oldu onun için mi üzülüyosunuzMerhaba. 1 buçuk ay önce burunucu ameliyatı oldum. Kimsenin anlamayacagi minimal bir sonuç bekliyordum fakat çok radikal bir sonuçla karşılaştım.ilk günden beri çok kötü hissediyorum ruh halim çok fena. Pişmanlık pişmanlık pişmanlık. İliklerime kadar hissediyorum pişmanlığı. Kabusun içinde gibiyim çocuklarıma ve kocama hiç bir faydam kalmadı. Ağlamakla ve keskelerle geçiyor günlerim. Kendimi çok suçlu ve günahkar hissediyorum. Nolur birşeyler söyleyin nasıl geçer bu ruh hali ya da geçer mi? Eskiye dönme şansım olsa keşke Allah'ın verdiğine asla dokunmam. Doğal ve sağlıklı burnumu istiyorum fakat bu mümkün değil galiba. Mucize olsa keşke...
KBB doktoru mu? Plastik cerrah mi? 5 yıl sonra kemer oluşur ne demek çok saçma geldiBen başka birşey için gitmiştim doktora muayene ederken burnumun ucunun biraz kucultulmesinin faydalı olacağını söyledi doktor 5 yıl sonra kemer oluşur kucultulmezse dedi ben de inandım. Sadece ucundaki top gibi kısmı kuculecekse biraz diye düşünmüştüm ama sanki suratıma başka bir burun koyulmuş. Talep etmediğim şeyler yapmış burnu biraz kaldırmak için yanlardan kıkırdak çıkarmış mesela buna çok çok üzüldüm çünkü kalkık burun hiç sevmiyorum ben. Üstelik düşük bir burnumda yoktu 90 derecelik bir burnum vardı. Bu çıkan kıkırdaklar zamanla sorun olurmu diyede üzülüyorum.Burunucumu o kadar çok kucultmuski sis haliyle bile minnacık sisler inince hiç birşey kalmayacak sanki. Ucundaki kıkırdağı hepten çıkarmış sanki. Sağ ve soldan farklı burnum sağ tarafta sorun var diğer tarafa göre daha sönük ve sivri dokundukcada boşluk hissi var o tarafta. Revizyonu kaldıracak maddi manevi gücüm yok üstelik onun da garantisi yok elimden hiç birşey gelmiyor. Sağlıklı ve güzel burnumdan oldum ustelikte üstüne para vererek. Çok çaresiz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?