KBB her zaman daha doğal yapar.. Plastik cerrah muhakkak o yapay görüntüyü veriyor ama endişeniz için erken 9 ay iyileşme süreci var burnunuzun..Estetik plastik cerrah üstelik de profesör
KBB her zaman daha doğal yapar.. Plastik cerrah muhakkak o yapay görüntüyü veriyor ama endişeniz için erken 9 ay iyileşme süreci var burnunuzun..
Özelden atarsan sevinirimFotoğraf atamam kendime bakasim bile yok başkalarına gösterecek gücüm hiç yok
Sizin şişler indi mi , burun daha oturmamıştır ki sonuç ortaya çıkmış olsun
[/QUOTE
Sanırım inmedi daha ama şimdiden fazla küçük sisler inince elimde ne kalacak bilmiyorum. Kemer olmadığı için burun sırtına işlem yapılmadı o sebepten şişlikler az. Ha birde oturdukca sağ burun deligimdeki sorun barizlesiyor
Ben de rinoplasti düşünüyorum ama feci korktum şuan. Hangi hastane, hangi il, dr adı biraz ipucu verir misiniz?
hayatımda gördüğüm en suni burun irem derici' nin burnu. o bu burunla milyonların önüne çıkıyorsa siz de çıkarsınız.
hande ataizi' ne dikkat etmedim ama irem derici' nin burnu gerçekten çok yapay duruyor yani hiç burun kemiği yokmuşta direkt burun ucu varmış gibi.Evli oldugu donemdeki burnu iyiydi. Tipi falan da o donem daha dogaldi sanki. Sonraki burnu kotu gercekten. Yüzüne gore cok kucuk.
Ben bir de hande ataizinin burnuna uzulurum hep. Bir ara iyiydi sonra baya kotu olmustu. En son yine duzeltti galiba yine iyi su an.
Zuhal topal in burnu çok guzel olmuş ama yani kötü bir örnek değil,İrem Derici gibi veya ceylan gibi değil.Bir de zamanla illaki alisiliyor. Zuhal topal mesela zaten burnu küçüktu. Bir gordum anlam veremedim neden yuzu boyle diye. Meger burnunu yaptirmis. Once garip geliyor sonra alisiyor insan. Bir sure sonra da guzel geliyor.
Sonradan bu kadar uzuldugunuze kizarsiniz.
Ev esyalarimizi beyaz almak zorunda kalmistim. O donemki beyaz modasindan. Ama hic beyaz sevmem cok cig gelirdi bana. Bulamadik mecbur beyazli kahverengili aldik. Ama uzuluyordum baya. Zaman gecti o kadar sevdim ki iyi ki dedim. Simdi beyaz modasi geciyor ama ben yine de beyaz istiyorum evi yenilersem de.evi aydinlik gösteriyor. Zamana birakin yipratmayin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?