Fıtratı bozmak...

Zuhal topal in burnu çok guzel olmuş ama yani kötü bir örnek değil,İrem Derici gibi veya ceylan gibi değil.

Burun guzel olmus ama bana gore yuzune kucuk kalmis. Daha dogrusu eski goruntusu daha hoştu. Ama bu haline de alisiliyor ve bir sure sonra guzel geliyor.

Ben burun ameliyatı olalı 3 sene oldu.
Ilk 6 7 ay tam olarak memnun kalmadım.
Ama sonra baktım beni önceden tanıyan insanlar fark etmiyorlar bile sende bi güzellik bi değişiklik var diyorlar sadece.
Dedim gerçekten doğal ve güzel olmuş o zaman dank etti.
Şu an sanki doğuştan burnum hep böyle gibi hissediyorum o derece memnunum.

Yanı demek istediğim yıllardır farklı bi surata baktınız alışmak neredeyse 1 seneyi buluyor.
Mükemmel olsa bile beğenmiyor genelde insanlar zaten .
Fikrine güvendiğiniz insanlara 6 ay sonra sorun buraya da o zaman resim koyun.
Sizi tanımayan insanlar daha objektif yorum yapacaktır.
Insanların önerisine kulak verin bence.
Eğer o zaman durum gerçekten kötüyse hala memnun değilseniz bi sekilde yolu bulunur herkes 20 bine ameliyat yapmıyor emin olun ben devlet hastanesinde oldum.mesela.

Burun yüzde çok farklılık yaratan bir organ, bu sebepten güzel olmuş bile olsa pekçok kişi alışmakta zorluk çekebiliyor.Aylar önce sizin gibi bir üye daha resimli konu açmıştı ve kendinden nefret ettiğini söylemişti.Ama burnu gerçekten çok güzel olmuştu.O sadece bunun farkında değildi.Belki sizin durumunuzda aynıdır.Zamanla alışırsınız eğer çok büyük bir bozukluk yaratılmamışsa.Yeni bir yüze alışmak hem de beklentinin dışında olursa eğer zor olabilir.Ama biraz zaman tanıyın kendinize, ailenizi de kendinizi de üzmeyin.Günah kısmına hiç girmek istemiyorum çünkü bu konuda nasıl yardımcı olunur inanın bir fikrim yok.

Hala burnunuz oturma aşamasında olmalı.6 aya kadar son şeklini almış denemez.telaş etmeyin.ve bunun günlük hayatınızı engellemesine izin vermeyin.elimde değil nasıl izin vermeyeyim diyeceksiniz: konuyu yaymayarak.yani fıtratmış inançmış annelikmiş bir burun bir burundur.kaza geçirip eğri bir burun da oluşabilirdi böyle basit düşünün.

Bence henüz alışmadınız için size itici geliyor. Sonuçta ifadenizi değiştiren bir unsur. Çok absürt bir değişiklik olmadığı yazdıklarınızdan da belli zaten. Ameliyatın izlerinin oturması ve yeni burnunuza alışmanız için kendinize zaman verin.

Henüz çok yeni olduğu için yadırgıyor olabilirsiniz. Sakin olun biraz. Ben de rinoplasti olmuştum 13 yıl önce. Burun neredeyse 1 yılda son halini alıyor. İlk haftalar fazla aynaya bakmamaya çalışın. Benim yüzümün morlukları ve şişlikleri bile 1 ayda düzelmişti. Hatta ameliyatın 2. günü şişlik o kadar fazlaydı ki gözlerimi bile açamıyordum. Sabredin biraz burun iyice otursun, son şeklini alsın. Sonra sakin kafayla düşünüp karar verirsiniz.

Belki yıllardır alışık olduğunuz simanız değiştiği için size kötü geliyor. Eşiniz, dostunuz ne diyor ?
Bi fotoğraf falan olsa en azından daha objektif yorumlar alırsınız. Kimse burda burnunuz sebebiyle size hakaret etmez. Eğer çekinceniz buysa...

Annem fındık gibi burnun vardı kıymetini bilmedin diyor. Eşim bilmiyorum ne düşünüyor çok uzuldugum için kötü yorum yapmıyor. Başkada kimseyi görmedim zaten evden çıkmıyorum. Burda fotoğraf paylaşmak istemiyorum

Gececek, oturacak, dert etmeyin vs diyen tüm arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. İyiki var bu kk. Güzel yüreğinize göre versin Allah. Çaresiz hisseden insana moral vermek çok değerli

Guzel olmustur uzulmeyin. Benim burnum kemerli. Bana cok cirmin gorunuyor. Esin ve sevdiklerim, arkadaslarim ameliyat olma cok yakisiyor diyorlar. Bana kalss olmayi cok isterim :) uzulmeyin. Mutlu olun.

Okuldan bir ogretmen arkadas olmustu burun ameliyati. Baslarda begenmemistik. Kendi de bunalima girmisti. 6 ay gecti ustunden yolda karsilastik dun. Inanilmaz hos hir goruntusu olmus. Yapayliktan eser kalmamis. Dogal ve cok guzeldi. Hatta ona da soyledim. Kendini parcalamana degdi mi bak ne guzel olmussun diye. Bence bunalima girmek icin acele etme. Sana kimse demedi mi 5 6 ay sonra toparlanir diye? Buna hazir olmaliydin aslinda. Bence takilma 6 aya toparlarsin.

Guzel olmustur uzulmeyin. Benim burnum kemerli. Bana cok cirmin gorunuyor. Esin ve sevdiklerim, arkadaslarim ameliyat olma cok yakisiyor diyorlar. Bana kalss olmayi cok isterim :) uzulmeyin. Mutlu olun.
Ben kemerli burunlari seviyorum ve yaptiranlara da anlam veremiyorum. :) Bence kemerli burun ozel bir burun. Herkes de yok yani o. Kemerli burnu olanlar bence cok ozel insanlar Hatta bilim adamlarinin yaptigi bir arastirmaya gore burnu kemerli olanlar zeki insanlarmis. Osmanli padisahlarinin cogunun burnu da kemerliymis hatta delil olarak da onlarin burnu incelenmis. Tarih hocamiz anlatmisti uni.de :)
Benim kocaman bir burnum var mesela. Baya buyuk hatta. Bildigin kocaman yuvarlak. Hamileyken yuzumun yarisi burundu hatta Aman yine de bu bana ozel deyip elletmiyorum ben. Seviyorum kocamanligini

Ben korkuyorum da, belli etmiyorum kimseye :) o yuzden yaptirmak icin inat etmedim. Ama esim benden inat asla dokundurtmaz. Ben boylecsevdim aldim diyor :) kilo alsam guzel oluyor aslinda ama ben kilo alamiyorum ki. Ileride kilom olursa burnum gozume batmayacak. O gunler yakin artim bence. Yasim ilerliyor dedigin gibi her burnun kendine has ozel kisiligi var bence. Kendim cok sikistigim zaman tembellik anlaminda acayip pratik ve kurtarici uollar bulmusumdur ve hala oyleyim. Insallah dediginiz gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…