Fıtrati sakin olan çocuk ve üstüne üstüne gelen kabadyilar

3 numaranın aynısını yazdım.
Tehdidim bile hazır,
‘Çükünüzü koparır köpeklere atarım’diye.
Oldukça da ciddiyim.
Evet bu çocuğa kim daha zorba olursa o daha üstündür mesajı verir, ve yanlış.
Ama en azından çocuğumun yakasından düşer.
Kendi çocuğunu düşünmüyorsa bende benimkini mi düşünmeyeyim?

Krav maga olmasın
Ama felç melç değil, elde bıçak filan varsa adamın elinden tertemiz alıyor.
İşe yaradığını söylüyolla Ofiş, ordu savunma sanatıymış bu. Bordo bereli gibi gezeriz bunu da öğrenirsek

Oğlan büyürse, bakalım.

Muay thai de bu, dokunup felç etmeye gerek yok, zaten kemiği kırılmış olur
Bir filmden, ama filmdekine hemen hemen yakın hale geliyorsun zaten, adamlar abartmamışlar ekleyeyim de :)

Bence cocugunuzun okulunu degistirin cunku bu tarz cocuklar asla degismezler. Aileleri de terbiye etmekle uğraşmıyor ne yazik ki. Uzuldum çocuğunuza da. Eger okul degistiremiyorsaniz kendini savunma sporlarina yonlendirin ozguveni yerine gelsin ve gerektiginde basa cikabilsin diger cocuklarla.

alt tarafı 2 sümüklü bebe.
Savaşa göndermeyeceğiz çocukları. Zarar görmesinler yeter.
office cilala parlat iyidir bencede :)
Bu arada boks da iyidir :) ilgilenmek isterse ben boks düşünürdüm sanırım. Biraz estetik masrafımız artar ama olur o kadar :))

Okul rehberlik servisi ile görüşün gerekirse müdüre kadar çıkın. Çocugunuzu böylesine mutsuz edip psikolojisini bozmalarına izin vermeyin. Öğretmenin de sözumu dinlemiyor demesiyle olmaz bu sorunun üzerine gitmeli. Velileri okula çağırıp konuşmalı. 3. Sınıf çocuklarından bahsediyoruz bu sekilde halldilebılir bir sey. Konusarak anlatılarak hallolur

Az önce bana dönüp anne suan o hareketleri ben bi başkasına yapsaydim .seni ararlardi ve cok kotu üzülür dün ben iyu kalpli biriyim zaten yapmazdim dedi...ya arkadaşlar ben ne kadar söylersem söyleyeyim bü çocuk yapamaz kaba olamaz ...Bu arada öğretmen eşimi aramış .yarın rehberlik servisinde görüşelim demiş .beni aramadi nedense.

Çok uzuldum oglunuza, ama bende bir öğretmen olarak öğretmeni hatalı buldum.çocuklar dinlemiyor diyip kenara cekilmemeli orda asıl otorite o çünkü.gerekirse cezalandirmali.hiç kontrol edilemeyen çocuklarsa da tenefuste bile kontrol etmeli ki diger çocuklar bu şekilde mağdur olmasın

neden duruyosunuz okula gidip olay çıkarın korksun veletler bidaha yapmaya kalkmasınlar

Çok kötüyüm suan inanin ..artık çocuk büyütmek çok zor .
Ben sizin yerinizde olsam okulda ortalığı karistirirdım o telefonu açmayan veli de bilirdi haddini hududunu maalesef çocukları böyle yetiştirmeyi marifet sanan aileler var

Kesinlikle sende git esinle öğretmen ben basedemiyorum dedi bana de. Darp raporu alıcam tekrar olursa, serviste kamera varmı araç içi kamerası filan. Sizi eğitim camiasından silerim de

çocuğunuz anlattiginiz kadar naif ise savunma sporuyla değil de kendini korumayı öğretebilirsiniz.biri üzerine yürüdü mu ellerinden tutup itmek gibi.basit gibi görünüyor ama hem karşıya bi uyarı olur hem kendini koruma içgüdüsü devreye girer. hepimiz çocuklarımızı çok önemsiyoruz doğru ama niyeyse de 7/24o tv ler açık garip garip program dizilerle bütün akşam vakit geçiriyoruz. o öğrencilerin aileleri sorunluysa çözüm okul idare öğretmen falan çözülemez. ailelere uyarı lazım onun için de siz sakın onlarla birebir muhatap olmayın

valla yanlis ama o yas civari guclu bi tanidik cocugu varsa korkutsun digerlerini:
ben kardesimle ayni okuldaydim, boyle zorbalik yapanlari bi iki dovdum bi daha da olmadi.

ama yetiskin bi birey olarak siz sadece konusabilirsiniz cocuklarla.
Aynısını ben de yaptım.
4 yaş küçük kardeşimi sıkıştıran liselilere baya laf saymıştım :)
Daha bulaşmamışlardı.

svgrcn benim kızım da çekingen ve naiftir. 5 yaşında ve anaokuluna gidiyor. Geçen gün arkadaşı sürekli ona bağırdığı için okula gitmek istemediğini söyledi.
Sana bağırana sen de bağır, vurursa sen de vur,iterse sen de it dedim. Ya öğretmen kızarsa dedi.
Kızsın sen de neden öyle davrandığını açıklarsın.
Sonuç çocuk kızıma bağırmayı bırakmış.

Zafere gönderiyoruumm eyt diyerekten şurada manyaklığımın da altını çizeyim, sen çizmişsin madem

Turuncu, bu ağırsiklet sporları zaten, karateden taekwondodan başlarlar illaki de, 9-10 yaşa doğru sikleti duruma göre arttırmakta fayda görüyorum ben. Bunu bir okul değil, dünya gibi gördüm. Zorbalar bi okulda mı? Her yerde, her an karşımızda.

Bu sporlara "Savunma sanatı" demeleri de zaten, öfke kontrolünden geçen bi yolu olduğundan, disipline, sakin.
Ama tehlike anı için kendini koruma-karşısındakini etkisiz hale getirme-gerekirse öldürmeyecek kadar kırıp yere serip ambulansı çağırıverme halinde olmalı. Karate ve taekwondo yapan biri, sokakta dayak yer Turuncu, onların yeri salonlar; bu iki spor ise underground, yeri bizzat sokak.

Bir anne olarak içiniz acıdı ve çok üzüldünüz anlıyorum ama lütfen soğukkanlı olun. Üzüntünüzü çocuğunuza yansıtmayın aksine bu sorunu çözecek güçte olduğunuzun güvenini verin lütfen. Böylece özgüveni bir nebze olsun tazelenecek. Çocuğunuzla bu konuda bir yetişkin gibi tane tane konuşun. Herkesin aynı olmadığını ancak bazen böyle insanlarla karşılaşabildiğimizi böyle durumlarda da kendimizi çeşitli şekillerde savunmanın hakkımız olduğunu anlatın. Örneğin şuan gelip bunu sizinle paylaşmış olmasının da aslında bu savunma çeşitlerinden biri olduğunu ve bunu birlikte çözeceğinizi söyleyin. Çünkü bunun kesinlikle çözülebilir bir şey olduğunu anlatın. Bu güveni sağlayın mutlaka ve bu akran zorbalığı son buluncaya kadar peşinde olun bu durumun.

Benim kızım da ikinci sınıfa gidiyor anasinifindan itibaren hep böyle sorunlar oldu bizdede öğretmenlerine her söyledigimde ben görmedim onlar yapmaz öyle dedi bende artık bi sorun oldugunda kızım bana göster Bu kişileri diyorum sonra kendim kızıp onlara çıkıyorum ordan anneden yada babadan korkmalari lazım yoksa ailelerin umrunda değil Öğretmenlerde başını agritmiyor zaten ben kendim kizmasam içim rahat olmaz

Kickboks iyidir bence :)

Kickboks iyidir bence :)

Muay Thai onun bir üst versiyonu Grill. Bir önceki sayfada iki savunma sanatı verdim. Bunlar benim araştırı-gözlemlerime göre en iyileri ve Bruce Lee abimize saygılar sunaraktan Kung fu'nun daha az yorucu, işi yer çekimi ve fizik kurallarına yaptırdığın alt savunma sanatı olan jujitsu.

Oyum; krav maga-muay thai-jujitsu karışımından yana. :)))

Polise gidiyorum deyin bakayim nasil ciddiye aliyorlar.ya da esiniz babalariyla gorussun

Akran zorbalığı ve başetme ile ilgili bir uzmana danışın derim
Başa çıkması zor bir durum olabiliyor
Yurtdışında bu konudan muzdarip çok çocuk var özellikle
Yurtdısında anasını ağlatırlar adamın. Ben Amerıka dayım. Cocuk tek zorbalık gordugu arkadası yanına yaklastıgında elını kaldırıyor ve bu yeterlı oluyor,hemen yaptırım uygulanıyorz.. uzaklastırma bıle verılıyor zorbalık uygulayan cocuga

Öğretmenin öyle birşey demek gibi bir hakkı yok.Konuşmak dışında pek yapacağı birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…