Fıtrati sakin olan çocuk ve üstüne üstüne gelen kabadyilar

Yavrum ya nasil uzuldum..Bu cocuklar nereye gidiyir boyle,ucuncu sinifta ne demek ozel bolgesini sıkmak,oldurecez demek!

Aileleri berbat olmasa o çocuklar öyle olmazdı zaten. Bazıları öğretmene laf etmiş ama öğretmenin çocuk üzerinde hiçbir yaptırımı yok haberiniz olsun. Savunma sporu iyi fikir. İlla empati olsun vs derseniz de okulun rehberlik servisiyle görüşün

Bu resmen istismar ve cezası var veliye de bildirmezse ogretmene de. Rehber öğretmenle acilen görüşün. Velilerle muhattap olmayın.

Eşim konuştu oğlumla .valla sana vurana sende vur dedi.ittirene ittir bağırana bağır.bide bugün öğretmen bugün tebrik etmiş oğlumu test te full yapmış acaba diyorum .kiskanmis olabilirler?

Ben okurken bile sinirim bozuldu. Babalarina ulasmaya calisin annelerinde insanlik yok anlasilan ama bence cok da muhattap olunacak ailler degil gibi geldi rehber ogrt.gorusun eger sikayatee tabi bir suc ise cocum sube mud.gidip sikayette bulunun belki birsey cikmaz ama en azindan bir islem gorup ifade vermeye cagrilirlar

Çocuğunuzu o okuldan hemen alın.

Ögretmen nasil ilgilenmez ya nasil kestirip atar soz dinlemiyorlar diye bos bos okula gelip gidip maasi cebe indirmek miymis tek isi. Bu meslegi okdr haketmeyen ogretme var ki milli egitimde malesf cok üzluyrm coxuklarimizi boyle insanlar yetistirecek diye. bence eger mudur ögtetmen bu konuyla ilgilenmezse konuyu vali ye tasiyacaginizi vali ile göruse cikacaginizi soyleyin ilgilenmedikleri icin Bimer veya Cimer e de yazarbilirsinz savunma yapmak zorunda kalirlar.

yazdım yine yazıyorum bizim öğretmen kısasa kısas uygulardı hem de sınıf önünde o zaman akılları biraz da olsa başlarına geliyor boyle çocukların

Eşim konuştu oğlumla .valla sana vurana sende vur dedi.ittirene ittir bağırana bağır.bide bugün öğretmen bugün tebrik etmiş oğlumu test te full yapmış acaba diyorum .kiskanmis olabilirler?
Evlerine gidip rezil ettiniz mi?

Tamam yaptırımı yok belki ama bir derste akran zorbalığından bahsetsin. Biraz korkutsun. Eğer arkadaşlarınıza böyle yaparsanız sizi anne babanızdan alır yetiştirme yurduna verirler anne babanızı hiç göremezsiniz vs.falan diye sınıfta anlatsın. Çok mu zor?

Tabii sonra da öğretmen çocukların psikolojisini bozmuş deyip gidip şikayet etsin veliler.. kimse kusura bakmasın öğretmenin bu kadar hiç yerine konulduğu bir toplumda kimse başı sıkışınca öğretmenden yardım bekleyemez. Öğretmen çocuğa sus dese şikayet, kızsa şikayet, hele ki korkutmak direk soruşturmalık. Ne yazık ki bu hale geldi artık meslek ayaklar altında bilinçli velilerimiz ve bakanlarımız (!) sayesinde.

Yorumlara baktım da buradaki hanimlar öğretmene yuklenmisler. Öğretmen çocuklara eminim ki uyarıda bulunmuştur konuşmuştur karşısına alıp. Bu çocukların aileleriyle de görüşmüş sıkıntıyı söylemiş ama aile de sıkıntı var demek ki değişen birşey yok.simdi ben işin içinde olan birisi olarak söylüyorum bu asamalardan sonra öğretmenin yapabileceği birşey yok çünkü bu zamanda öğretmenin bir değeri yok toplumda. Diğer çocuklara en ufak bir kızma ya da farklı bir ceza uygulandığında öğretmen hemen şikayet edilecek orası kesin cunku velilerin en iyi yaptığı şey bu. Herşeyden şikayet etmek. Siz söyleyin ne yapsın bu öğretmen nasil bu çocuklarla ve aileleriyle baş edilir? Öğretmenlerin elinde sihirli değnek yok tek dokunuşla çocukları ya da aileleri degistiremiyorlar. Ailenin işbirliği olmadığı sürece öğretmen okulda yetersiz kalıyor ne yazık ki. Çok bilmiş ve cahil velilerle uğraşmak çocuklarıyla uğraşmaktan daha zor.

:))))) O cümleleri kurarsa ertesi gün zorba çocukların velileri şikayette bulunurlar. Kimse de benim çocuk kötülük yaptı öğretmen eğitmeye çalışmış demiyo bu devirde. Zaten velisi düzgün olsa o çocuklar öyle olmazdı

Ya bilmiyorum ama sanırım o iki veledi döverdim. Öncede telefonu açmayan taraftan başlardım. 3. Sınıf öyle küçük yaşta değil. Cinse organ sıkmak falan nedir ya.

Oğlunuzun maruz kaldığı duruma çok çok üzüldüm. Resmen cinsel taciz var ortada. 9 yaş da çok küçük bir yaş değil hele ki şimdiki çocukları düşününce. Oğlumu düşündüm o böyle bir durumla eve gelse sanırım çocukları sıkıştırır anne ve babalarını da parçalardım. Evet şiddet yanlısı değiliz ama bazıları iki tane çakmayınca anlamıyor.

Çocuk bir bireydir olayını tamamen yanlış anlayıp gak deyince su guk deyince ekmek veren, çocuğun her dediğini yapan, evde anne baba otoritesi değil de çocuk otoritesi kurulu bir aile düzeni olan, sınırları öğretmeyip benim çooocuum özgür bir birey çooocuumun psikolojisi herseyden herkesten değerli istediğini yapar,gittiği yerde atlar da zıplar da kırar da döker de, otobüste,minibüste, toplu alanlarda herkesi rahatsız da edebilir, rahatsız olan defolsun gitsin çünkü benim çoocuuum buldumcuk zihniyetinin ürünü çocuklar bunu yapan.
Öğretmene ne diye yüklenilmiş anlayamadım ; öğretmen sınıfta bir aksaklık gördüğü zaman aile ile iletişime geçer ki yapmış bunu zaten ama bazı aileler var ki çocuğundaki sorunu kabul etmeyip çözüm yoluna gitmiyor aksine onlar da öğretmeni suçluyor çocuğumu suçluyor diye.
Eğitimin 2 ayağı vardır birincisi aile ikincisi okuldur. Aile bu eğitime katılmazsa ve bu konuda körü körüne dirençli olursa çocukta olumlu davranış değişikliği gerçekleşmez. Bazen bu durumda öğretmenler de çaresiz kalıyor çünkü yaramazlık yapan çocukları ne okuldan atabilir ne de korkutabilir. En fazla yanlış yapıldığında kızıp ceza verir o da davranışı bastırır yok etmez. Yine diyorum ki aile eğitilmeye direnç göstermezse çocuk her türlü eğitilir.

Çocuğunuza kendini savunmasını öğretin ve o çocukların ailesi ve öğretmenle birlikte bir görüşme talep edin.

valla bana kızacaklarda olur ama babası çıksın karşılarına bi güzel korkutsun gözlerini

Oğlunuzun ilerde siddete meyilli biri olmasını istemiyorsaniz durumun ustene düşün. Ogretmenlerin idare etmeye calisirlar aldirmayin
Cocuklar hakkinhakkinda ilerde sorun olur geleceklerine diye islem yaptirmaktan kacinmayin. Psikolog disiplin neyse uygulansin. Onlar cocok omoo diyen ebeveynlerine hic kanmayin çünkü zorba toplumun temeli tam o yastaki erkek cocuklarda atılıyor. Ha yone bas gelemediniz beni linc edecekler biliyorum ama çocuğunuza kavga etmeyi ogretin. Madem siddet olacaksa sizin çocuğunux dovsun. Kalaninda çocuğunu oyle yetistiren anne düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…