Fiyasko resmen

Revanchee

#serçe#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
269
271
103
Arkaşlar 1 ay önce yanıma biri geldi numaramı istedi iste bayağı uzun zamandır görüyorum beğeniyorum takip ediyorum dedi iste numaranı ver istemezsen sil engelle beni dedi verdim cokta bi sakınca görmedim sonra yazmaya başladı iki günde seviyorumlar falan buluştuk resim istedi annem istiyo diye (1 haftada )anakuzusu ciddiyim evlenme niyetim var gibisinden konuşuyodu tatlıydı bende biraz boşluktaydım etkilendim ne yalan söyleyim ama çok şükür tamamen duygularıma yenilmedim 3 hafta kadar konuştuk en son ben calışıyodum isten cıkışta yanıma geldi seni seviyorum diye haykırdı resmen inandım : ( bende madem ciddisin dedim evlilikle ilgili bi kaç sey sordum kaçamak cevaplar verdi bende bitirdim sonrasında pisman oldum 1 ay geçti neredeyse hala aklımdaydı unutamadım bu arada numaramı değistirdim dayanamayıp yazdım bide ne görüyüm adam bi markete gidip bi kıza numara bırakmış ondan cevap bekliyomuş beni o sandı adımı bilerek söylememistim dedim demek herkese numara dağıtıyosun inkar etti beni hala o markette numara bıraktığı kız sanıyor bende hiç bozuntuya vermedim yazma seni istemiyorum diye yapışkan bir saat ısrar etti sevgilim var istemiyorum dedim gurursuz hala bi konuşalım diyo en son ağır konuştum yazmadı o kızdanda oldu iyi yaptım yalancı adam herkese aynısını yapıyomuş onuda benide kaybetti üzgünüm ama nasıl bu kadar saf oldum ( yeni numramıda öğrendi araştırıp bulursa ne yapıyım sizce ? : (

Son düzenleme:
Günaydın.
Marketteki kıza telefon numarası bıraktığını nasıl öğrendiniz ki?

vay be bu devirde hala hiç bilmediğin birine numara vererek ilişkiye başlamalar daha 1 hafta olmuşken oğlanın anasına resim yollamalar var mı
Var abartmayın lütfen ya mesela görücü usülü evlenme yokmu hala var oda aynı şekil aileler görür vs ama oda tanımadan olur yani olmucak bişey değilki bu yada ilk yapan ben değilim

Tamam iste verdim hata yaptım rezil adam oda bana Allah'ın bi lutfuymuş gercek yüzünü gördüm : (
Başına bir şey gelmeden kurtuldun bence sevin. Ders olsun bir daha kimseye numara verme, foto verme, kanma, bağlanma böyle ilk günden

Var abartmayın lütfen ya mesela görücü usülü evlenme yokmu hala var oda aynı şekil aileler görür vs ama oda tanımadan olur yani olmucak bişey değilki bu yada ilk yapan ben değilim
görücü usulü çok farklı bu yaptığın çok farklı.

görücü usulünde o insanı senin bir yakının tanıyor ve sizleri uygun bulup tanıştırmaya karar veriyor burada ise hiç bilmediğin bir adam yolda gelip numaranı alıyor.

iyi bari böbreklerin hala seninle şanslıymışsın.

Başına bir şey gelmeden kurtuldun bence sevin. Ders olsun bir daha kimseye numara verme, foto verme, kanma, bağlanma böyle ilk günden
Evet ya artık bitti benim için bide o pis adam bana sarıldı bi kere çok hafif ona yanıyorum nasıl izin verdim

Böbrek mi o kadarını yapamazdı ama ya bize yakın oturuyo zaten

niye üzülüyorsunki artık iki günde bunun nekadar yalan oldugunu ögrendin tecrübe kazandı ucuz kurtuldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…