Benim numaram yeniydi onasj attım oda kızdan msj bekliyomuş beni o sandıGünaydın.
Marketteki kıza telefon numarası bıraktığını nasıl öğrendiniz ki?
Var abartmayın lütfen ya mesela görücü usülü evlenme yokmu hala var oda aynı şekil aileler görür vs ama oda tanımadan olur yani olmucak bişey değilki bu yada ilk yapan ben değilimvay be bu devirde hala hiç bilmediğin birine numara vererek ilişkiye başlamalar daha 1 hafta olmuşken oğlanın anasına resim yollamalar var mı
Tamam iste verdim hata yaptım rezil adam oda bana Allah'ın bi lutfuymuş gercek yüzünü gördüm : (Tanımadığın insana numara verilir mi ya? Herkese aynı şeyi yapıyormuş zaten
Evet güvendim büyük bi hatayla : (Sen 2 günlük adama güvenirsen böyle olur, adam da kendine yakışanı yapmış.
Başına bir şey gelmeden kurtuldun bence sevin. Ders olsun bir daha kimseye numara verme, foto verme, kanma, bağlanma böyle ilk gündenTamam iste verdim hata yaptım rezil adam oda bana Allah'ın bi lutfuymuş gercek yüzünü gördüm : (
görücü usulü çok farklı bu yaptığın çok farklı.Var abartmayın lütfen ya mesela görücü usülü evlenme yokmu hala var oda aynı şekil aileler görür vs ama oda tanımadan olur yani olmucak bişey değilki bu yada ilk yapan ben değilim
Evet ya artık bitti benim için bide o pis adam bana sarıldı bi kere çok hafif ona yanıyorum nasıl izin verdimBaşına bir şey gelmeden kurtuldun bence sevin. Ders olsun bir daha kimseye numara verme, foto verme, kanma, bağlanma böyle ilk günden
23yaş kaç???
Daha kötü şeyler de olabilirdi Allah korusun. Burda neler okuyoruz.Evet ya artık bitti benim için bide o pis adam bana sarıldı bi kere çok hafif ona yanıyorum nasıl izin verdim
Evet oda doğru ucuz kurtuldum o yalancıdan : (Daha kötü şeyler de olabilirdi Allah korusun. Burda neler okuyoruz.
Böbrek mi o kadarını yapamazdı ama ya bize yakın oturuyo zatengörücü usulü çok farklı bu yaptığın çok farklı.
görücü usulünde o insanı senin bir yakının tanıyor ve sizleri uygun bulup tanıştırmaya karar veriyor burada ise hiç bilmediğin bir adam yolda gelip numaranı alıyor.
iyi bari böbreklerin hala seninle şanslıymışsın.
emin olma :)Böbrek mi o kadarını yapamazdı ama ya bize yakın oturuyo zaten
Zaten herşerde bi hayır varmış gerçekten bunu görmesem dahada pisman olup üzülücektim : (niye üzülüyorsunki artık iki günde bunun nekadar yalan oldugunu ögrendin tecrübe kazandı ucuz kurtuldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?