Niye ya emin değilim ama adam biraz haydut tipliydi olabilir yani bilmiyorum evi ailesi falan belliydi amaemin olma :)
Evet iste iki günde unutulmak üzdü beni2 günde size aşık olan 2 günde unutur ve başkasına tekrar aşık olur, çok normal. Niye şaşırdınız ki?
Ucuz kurtulmuşsunuz.
Ya olamazmı sürekli gectigim bi yer bize çok yakındı komşu gibi bişey işteSene olmuş 2017 hala numara verip sevgili mı olunuyor ya yapma canım lütfen bu kadar saf olmayin yaa cahil mıyız artık ya yapmayın ben okudukça şaşırıp sürüyorum yani
Arkadaşlara katılıyorum ucuz kurtulmuşsunuz komşu gibi birşey diyorsunda da gerçekten orada mı oturuyor belki de oturmuyor eğer niyeti ciddi olsaydı direk size ulaşmak yerine tanıdıklarını ortaya koyardı madem komşu yakın yerlerde oturuyorsunuz öyle pat diye numara istemezdi.Ya olamazmı sürekli gectigim bi yer bize çok yakındı komşu gibi bişey işte
Üzülmeyin, adamın zaten sevdiği yok ki sizi unutsun. (bunu yazıp daha da üzmek değil amaç, bundan sonra uyanık olmanız için), bakıyor etrafta eliyüzü düzgün güzel kız numarasını dağıtıyor işte, ya tutarsa hesabı, hangisi denk gelirse ilişkiye başlayacak. Aşık olduğundan değil yani, belki aynı anda 2-3 kıza numarasını veriyor, cevap beklemeden bilemezsin.Evet iste iki günde unutulmak üzdü beni(
yok yazdıklarınız üzmüyo çok dogru çünkü adam bana ilk gün yazdığı seylerin aynısını o numrayı bıraktığı kızada yani beni o sanıpta yazdı aynı şeyleri yazdı kimi ağıma düşürursem diyo heraldeÜzülmeyin, adamın zaten sevdiği yok ki sizi unutsun. (bunu yazıp daha da üzmek değil amaç, bundan sonra uyanık olmanız için), bakıyor etrafta eliyüzü düzgün güzel kız numarasını dağıtıyor işte, ya tutarsa hesabı, hangisi denk gelirse ilişkiye başlayacak. Aşık olduğundan değil yani, belki aynı anda 2-3 kıza numarasını veriyor, cevap beklemeden bilemezsin.
Yok bırakan bendim Allah tan yoksa iyice sinir krizine girerdim:) Burada bir abladan duymuştum, aynen yazıyorum.
Yolda bulunan, yarı yolda bırakır.
Geçmiş olsun, artık herkese inanmazsınız, ders olmuş.
Kısada olsa inandım sevdim sanki bide bu kadar sürede unutup haykıran aşağılık hemen baskasınada yazdı utanmadan insanın gururu inciniyoNeden üzülüyorsun onu anlamadım sonuçta bir konuşma geçmiş arada o kadar ... Böyle yapışık bir kişiden kurtuluşuna şükür et bence
çok cesurmuşsun :)Evet güvendim büyük bi hatayla : (
Oda doğru ama cokta yakın degildik ama yalancılıkta vardı bide adam giderken hep arkasına bakıyodu evini görmemden çekiniyodu heralde biseyler vardı ondaArkadaşlara katılıyorum ucuz kurtulmuşsunuz komşu gibi birşey diyorsunda da gerçekten orada mı oturuyor belki de oturmuyor eğer niyeti ciddi olsaydı direk size ulaşmak yerine tanıdıklarını ortaya koyardı madem komşu yakın yerlerde oturuyorsunuz öyle pat diye numara istemezdi.
Yapma lütfen ya dalga geçmeçok cesurmuşsun :)
yok ciddiyim.Yapma lütfen ya dalga geçme
Yok gercekten bende bu cesaret bana nerden geliyo anlamıyorum öyle serbest bi kızda değilimyok ciddiyim.
hiç tanımadığın birine telefon, fotoğraf filan vermek.
hani normal bir tanışma ortamı yokken böyle davranmak cesaret ister.
en azından başına bela gelmeden atlatmışsın.Yok gercekten bende bu cesaret bana nerden geliyo anlamıyorum öyle serbest bi kızda değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?