Fiyasko resmen

2 günde size aşık olan 2 günde unutur ve başkasına tekrar aşık olur, çok normal. Niye şaşırdınız ki?
Ucuz kurtulmuşsunuz.

Sene olmuş 2017 hala numara verip sevgili mı olunuyor ya yapma canım lütfen bu kadar saf olmayin yaa cahil mıyız artık ya yapmayın ben okudukça şaşırıp sürüyorum yani

Sene olmuş 2017 hala numara verip sevgili mı olunuyor ya yapma canım lütfen bu kadar saf olmayin yaa cahil mıyız artık ya yapmayın ben okudukça şaşırıp sürüyorum yani
Ya olamazmı sürekli gectigim bi yer bize çok yakındı komşu gibi bişey işte

Ya olamazmı sürekli gectigim bi yer bize çok yakındı komşu gibi bişey işte
Arkadaşlara katılıyorum ucuz kurtulmuşsunuz komşu gibi birşey diyorsunda da gerçekten orada mı oturuyor belki de oturmuyor eğer niyeti ciddi olsaydı direk size ulaşmak yerine tanıdıklarını ortaya koyardı madem komşu yakın yerlerde oturuyorsunuz öyle pat diye numara istemezdi.

Evet iste iki günde unutulmak üzdü beni (
Üzülmeyin, adamın zaten sevdiği yok ki sizi unutsun. (bunu yazıp daha da üzmek değil amaç, bundan sonra uyanık olmanız için), bakıyor etrafta eliyüzü düzgün güzel kız numarasını dağıtıyor işte, ya tutarsa hesabı, hangisi denk gelirse ilişkiye başlayacak. Aşık olduğundan değil yani, belki aynı anda 2-3 kıza numarasını veriyor, cevap beklemeden bilemezsin.

Neden üzülüyorsun onu anlamadım sonuçta bir konuşma geçmiş arada o kadar ... Böyle yapışık bir kişiden kurtuluşuna şükür et bence

:) Burada bir abladan duymuştum, aynen yazıyorum.
Yolda bulunan, yarı yolda bırakır.
Geçmiş olsun, artık herkese inanmazsınız, ders olmuş.

yok yazdıklarınız üzmüyo çok dogru çünkü adam bana ilk gün yazdığı seylerin aynısını o numrayı bıraktığı kızada yani beni o sanıpta yazdı aynı şeyleri yazdı kimi ağıma düşürursem diyo heralde

Neden üzülüyorsun onu anlamadım sonuçta bir konuşma geçmiş arada o kadar ... Böyle yapışık bir kişiden kurtuluşuna şükür et bence
Kısada olsa inandım sevdim sanki bide bu kadar sürede unutup haykıran aşağılık hemen baskasınada yazdı utanmadan insanın gururu inciniyo

Oda doğru ama cokta yakın degildik ama yalancılıkta vardı bide adam giderken hep arkasına bakıyodu evini görmemden çekiniyodu heralde biseyler vardı onda

Biri zaten iki günde seni seviyorum derse sorun var. Kadınlar genellikle böyle şeylerde mantığı geri atıyor, neyi sevdin be adam iki günde diye sorgulayabilmelisiniz. Gurur incinecek birşey yok, siz her seviyorum diyene kanmayıp biraz mantıklı olacaksınız. Adam ava çıkmış, ilk kim düşerse onu kapatma derdinde. Kurtulduğunuza sevinin, numarasını da engelleyin, hiç uğraşmayın.

yok ciddiyim.
hiç tanımadığın birine telefon, fotoğraf filan vermek.
hani normal bir tanışma ortamı yokken böyle davranmak cesaret ister.
Yok gercekten bende bu cesaret bana nerden geliyo anlamıyorum öyle serbest bi kızda değilim

Tanımadığın adama numara veriyorsun. Anasina fotograf yolluyorsun. Hemen evlilik konusuluyor. Yani ne biliym 1 aydir bile tanimadigin adam... evlenelim dese ne yapicaktin nasil guveneceksin?
Bence hayirlisi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…