Fiyasko resmen

Araştıracagini sanmam adamın başına vurmuş hemen evlenmek istiyor yapamayacağı şey yok sakin inanıp döneyim deme aman diyim

Aynen adam kudurmuş gibi yollarda markette artık nerede tutarsa kız arıyo artık dönermiyim nefret ediyorum ondan : (
Gerçekten kudurmus neredeyse tvlere verecek numarasını ben karı istiyrem diye bu streste güldüm valla bence sizde uzmeyin kendinizi Allah kurtarmis

Gerçekten kudurmus neredeyse tvlere verecek numarasını ben karı istiyrem diye bu streste güldüm valla bence sizde uzmeyin kendinizi Allah kurtarmis
Bende stresliydim bayağı ama burda yazan bazı canlar bayağı güldürdü : ) özellikle yukarıda bi tanışma kartı var bi arkadas atmış :))bu kadar uyar ancak bastırıp göndermek lazım o sahtekara :))

Ben size şok oldum. Adam zaten herkesten numara isteyen biri belli de ama siz nasıl güvenip numara ve foto verdiniz? Cidden şaşılacak şey.
Cidden öyle çapkın durmuyodu rol kesmiş demekki serseri adam bi utangaç hali vardı görmeniz lazım iste bi kaç buluşmada geldi ciddiyim kırma annem istiyo diye tutturunca bi resim cekti sadece : (

Teşekkür ederim senin msjda güzeldi : )insaalah sende bana destek tüm arkadaslarımda en iyisi ve hayırlısıyla karşılaşırız
tabi ki doğru değil numara vermen resim vermen ama herkes hata yapıyor benim de birçok hatam var hayatımda herkesin de vardır zaten
sen artık dersini almissin bundan sonra çok daha dikkatli olacağına inanıyorum

tabi ki doğru değil numara vermen resim vermen ama herkes hata yapıyor benim de birçok hatam var hayatımda herkesin de vardır zaten
sen artık dersini almissin bundan sonra çok daha dikkatli olacağına inanıyorum
Evet aynen bana öyle ne olduğu belirsiz kisilere deger verip konusmamam gerektiği ders oldu inancın için teşekkür ederim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…