Fiyasko resmen

Vazgectim artık kimseyi sevmek bağlanmak falan istemiyorum : ( zararı hep bana
Senin yaptığına pire için yorgan yakmak derler ... Saçmalıyorsun bence, sadece bundan sonra daha dikkatli iyi ölç tart... Bir tane hıyar çürük çıktı diye cacık yapmaktan vazgeçme

Senin yaptığına pire için yorgan yakmak derler ... Saçmalıyorsun bence, sadece bundan sonra daha dikkatli iyi ölç tart... Bir tane hıyar çürük çıktı diye cacık yapmaktan vazgeçme
Süpersiniz :) hedeflerim olana kadar sevmek gibi kafa dağıtıcı seyler istemiyorum beni yavaslatıyo bunlar bos bi seye kapıldım ben önerin icin tesekkur ederim :)

Daha 2. günden seni seviyorum diyen adamdan ne bekliyordun ki? İlk günlerden, aşkımlar, hayatımlar, seni seviyorumlar, evlilik konuşmaları olan hiçbir ilişkiden hayır görmedim şimdiye kadar.

Daha 2. günden seni seviyorum diyen adamdan ne bekliyordun ki? İlk günlerden, aşkımlar, hayatımlar, seni seviyorumlar, evlilik konuşmaları olan hiçbir ilişkiden hayır görmedim şimdiye kadar.
Bende aynısını söyledim ne sevmesi sonra madem sevip istiyosun ciddi olarak konusalım dedim gercek yüzü ortaya çıksın diye sorduğum sorulara kaçamak cevap verince bıraktım bende

Ayrıca yorum yapan arkadaşlar hepiniz süpersiniz :) yorumlar ve tespitler çok dogru tesekkür ederim yorum yapanlara :)

tanımadıgın birine numara vererek hayatının en büyük hatasını yapmışssın zaten . hiç tv izlemiyosun galiba

şaka gibisiniz

kıvanç tatlıtuğ yanıma gelip numaramı istese seni bayağıdır takip ediyorum dese bu işte bir bit yeniği var derim ilk kez senin nonu istediğini mi sandın sen de? neyse olan olmuş net bir şekilde tanımışsın adamı. üzülmeye değecek bir tip değil hiç kendini yıpratma böylesi için.

Aynen söyledim baştada sen numara istemeye alışkınsın galiba iste inkar falan filan benimki bile bile ladesmi olmak deniyodu o oldu iste

Zaten herşerde bi hayır varmış gerçekten bunu görmesem dahada pisman olup üzülücektim : (
bu yöntemle cok kandırılan kız gördüm . oyızden bana normal geldi . bi tanesi vardı kzıın resmini görmeden sana asık oldum diyordu. hahah. kızlarda herkesi kendi gibi sanıyor.

harbi fiyasko olmuş :) üzülme nerden dönersin kardır. telini yeniden değiştir ama bir daha gelecegini sanmam. yada ararsa acma engelle. bir daha da inanma ders olsun...

Sen kendini tutamayıp söylemezsen nereden bulacak? Böyle yerlerde sürünen adamları göklere çıkarmayın. Elinizden bırakınca yere çakılıyorsunuz.

bu yöntemle cok kandırılan kız gördüm . oyızden bana normal geldi . bi tanesi vardı kzıın resmini görmeden sana asık oldum diyordu. hahah. kızlarda herkesi kendi gibi sanıyor.
Neyseki kanmadım fazla uzun sürmedide kurtuldum : (

Sen kendini tutamayıp söylemezsen nereden bulacak? Böyle yerlerde sürünen adamları göklere çıkarmayın. Elinizden bırakınca yere çakılıyorsunuz.
Yok çok sükür yere çakılmadım güclüyüm ama bi burukluk oluyo insanda ister istemez : (

harbi fiyasko olmuş :) üzülme nerden dönersin kardır. telini yeniden değiştir ama bir daha gelecegini sanmam. yada ararsa acma engelle. bir daha da inanma ders olsun...
Engelledim o aşağılık sahtekarı ne bi msjını nede yüzünü görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…