Fiyasko resmen

Ona dedim ama iki günde ne sevgisi diye yok askım yok canım heraldr hepsi kopyala yapıştır msjlardı çünkü o kızada aynı seyi yazdı tabi o kızda ben oluyorum sayemde o kızda tanımadan bu asağılığı kurtuldu

Yoo gayet yarı yolda bırakmış, siz ummuşsunuz bir şeyler ama adam hiç oralı değilmiş. Aşk, romantizm beklerken Kazanova çakması mahalle serserisiyle karşılaştınız.
Cidden öyleydi adamda bi hava vardı görmeniz lazım serseri pislik : (

Neyse, geçmiş olsun, böyle insanlar var ne yazık ki, çabuk anlamanız iyi olmuş. Kendini akıllı sanan bir salak.

Farkındasın zaten ama sendeki de ne cesaretmiş. Adam resmen sahtekarın önde gideni. Neler duyuyoruz, dikkatli ol lütfen. Kızların resimlerini çekip şantaj yapanlar, heryerden bulup tehdit edenler , birine güvenmek çok zor hem de bu şekilde

Cidden öyleydi adamda bi hava vardı görmeniz lazım serseri pislik : (
Adam kendi çapında avcı, herkese mavi boncuk dağıtıyor. Düşürme taktiği deniyor buna. Seridir bu tipler ama, yapışma huyları yoktur. Sizle artık uğraşmazlar merak etmeyin, yeni avların peşine düşmüştür çoktan. Bir tek bu yönleri iyi, takıntı yapmıyorlar.

Resmide silmistir insallah ama laubali olmayan gayet ciddi durmustum resimde ama aynı masadaydık : (karsılıklı

Cidden adam öyleydi bi istemiyorum yazma dedim daha yazmadı asagilik acaba benle beraber kac kisiye yazdıda cok mesguldü

Adam yürüyen telefon numarasi:)) bulduğun her yere telefonunu yaz aklı başına gelsin: ))

Cidden adam öyleydi bi istemiyorum yazma dedim daha yazmadı asagilik acaba benle beraber kac kisiye yazdıda cok mesguldü
Sen de artık dert arama, ne güzel sıçramamış adam bir daha işte. Gidip uyuyan yılanı uyandıracaksın, ağzını kapat ve önüne bak. Yurdum serserisini üstüne salmak pek de akıllıca hareketler değil. Üç gün sonra, karşına ya benimsin ya gara topraaan diye dikilirse görürsün gününü.

:))
Valla bu serseri hayduttan beklenir cidden biraz daha konussam bana kac diycekti

Kısada olsa inandım sevdim sanki bide bu kadar sürede unutup haykıran aşağılık hemen baskasınada yazdı utanmadan insanın gururu inciniyo
İnanmak sevmek güvenmek için çok kısa bir süre bence bu huyundan vazgeç yoksa daha çok üzülürsün ... Unut gitsin bu kadar tutum içinde olmana gerek yok canım

bi nokta falan koysaydınız onca şeyi bu kadar kısa süreye nası sığdırdığınız ay okurken bunaldım valla

İnanmak sevmek güvenmek için çok kısa bir süre bence bu huyundan vazgeç yoksa daha çok üzülürsün ... Unut gitsin bu kadar tutum içinde olmana gerek yok canım
Vazgectim artık kimseyi sevmek bağlanmak falan istemiyorum : ( zararı hep bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…