Yoo gayet yarı yolda bırakmış, siz ummuşsunuz bir şeyler ama adam hiç oralı değilmiş. Aşk, romantizm beklerken Kazanova çakması mahalle serserisiyle karşılaştınız.Yok bırakan bendim Allah tan yoksa iyice sinir krizine girerdim
Ona dedim ama iki günde ne sevgisi diye yok askım yok canım heraldr hepsi kopyala yapıştır msjlardı çünkü o kızada aynı seyi yazdı tabi o kızda ben oluyorum sayemde o kızda tanımadan bu asağılığı kurtulduBiri zaten iki günde seni seviyorum derse sorun var. Kadınlar genellikle böyle şeylerde mantığı geri atıyor, neyi sevdin be adam iki günde diye sorgulayabilmelisiniz. Gurur incinecek birşey yok, siz her seviyorum diyene kanmayıp biraz mantıklı olacaksınız. Adam ava çıkmış, ilk kim düşerse onu kapatma derdinde. Kurtulduğunuza sevinin, numarasını da engelleyin, hiç uğraşmayın.
Cidden öyleydi adamda bi hava vardı görmeniz lazım serseri pislik : (Yoo gayet yarı yolda bırakmış, siz ummuşsunuz bir şeyler ama adam hiç oralı değilmiş. Aşk, romantizm beklerken Kazanova çakması mahalle serserisiyle karşılaştınız.
Neyse, geçmiş olsun, böyle insanlar var ne yazık ki, çabuk anlamanız iyi olmuş. Kendini akıllı sanan bir salak.Ona dedim ama iki günde ne sevgisi diye yok askım yok canım heraldr hepsi kopyala yapıştır msjlardı çünkü o kızada aynı seyi yazdı tabi o kızda ben oluyorum sayemde o kızda tanımadan bu asağılığı kurtuldu
Farkındasın zaten ama sendeki de ne cesaretmiş. Adam resmen sahtekarın önde gideni. Neler duyuyoruz, dikkatli ol lütfen. Kızların resimlerini çekip şantaj yapanlar, heryerden bulup tehdit edenler , birine güvenmek çok zor hem de bu şekildeArkaşlar 1 ay önce yanıma biri geldi numaramı istedi iste bayağı uzun zamandır görüyorum beğeniyorum takip ediyorum dedi iste numaranı ver istemezsen sil engelle beni dedi verdim cokta bi sakınca görmedim sonra yazmaya başladı iki günde seviyorumlar falan buluştuk resim istedi annem istiyo diye (1 haftada )anakuzusu ciddiyim evlenme niyetim var gibisinden konuşuyodu tatlıydı bende biraz boşluktaydım etkilendim ne yalan söyleyim ama çok şükür tamamen duygularıma yenilmedim 3 hafta kadar konuştuk en son ben calışıyodum isten cıkışta yanıma geldi seni seviyorum diye haykırdı resmen inandım : ( bende madem ciddisin dedim evlilikle ilgili bi kaç sey sordum kaçamak cevaplar verdi bende bitirdim sonrasında pisman oldum 1 ay geçti neredeyse hala aklımdaydı unutamadım bu arada numaramı değistirdim dayanamayıp yazdım bide ne görüyüm adam bi markete gidip bi kıza numara bırakmış ondan cevap bekliyomuş beni o sandı adımı bilerek söylememistim dedim demek herkese numara dağıtıyosun inkar etti beni hala o markette numara bıraktığı kız sanıyor bende hiç bozuntuya vermedim yazma seni istemiyorum diye yapışkan bir saat ısrar etti sevgilim var istemiyorum dedim gurursuz hala bi konuşalım diyo en son ağır konuştum yazmadı o kızdanda oldu iyi yaptım yalancı adam herkese aynısını yapıyomuş onuda benide kaybetti üzgünüm ama nasıl bu kadar saf oldum( yeni numramıda öğrendi araştırıp bulursa ne yapıyım sizce ? : (
Aynen salağın önde gidevi ava çıkıyım derken avlandı resmen o kızdanda oldu iyi olduNeyse, geçmiş olsun, böyle insanlar var ne yazık ki, çabuk anlamanız iyi olmuş. Kendini akıllı sanan bir salak.
Adam kendi çapında avcı, herkese mavi boncuk dağıtıyor. Düşürme taktiği deniyor buna. Seridir bu tipler ama, yapışma huyları yoktur. Sizle artık uğraşmazlar merak etmeyin, yeni avların peşine düşmüştür çoktan. Bir tek bu yönleri iyi, takıntı yapmıyorlar.Cidden öyleydi adamda bi hava vardı görmeniz lazım serseri pislik : (
Resmide silmistir insallah ama laubali olmayan gayet ciddi durmustum resimde ama aynı masadaydık : (karsılıklıFarkındasın zaten ama sendeki de ne cesaretmiş. Adam resmen sahtekarın önde gideni. Neler duyuyoruz, dikkatli ol lütfen. Kızların resimlerini çekip şantaj yapanlar, heryerden bulup tehdit edenler , birine güvenmek çok zor hem de bu şekilde
Siz nereden buldunuz bu kartı :) tam ona göre asagılık serseri ya hahaha :))Kendisine şu kartları önerin, üstüne de adresini telefonunu bastırıp döner kavşaklarda dağıtsın, daha çok kız düşürür.
Eki Görüntüle 1976459
cidden bu adamı dert mi edindiniz siz şimdi
Cidden adam öyleydi bi istemiyorum yazma dedim daha yazmadı asagilik acaba benle beraber kac kisiye yazdıda cok mesguldüAdam kendi çapında avcı, herkese mavi boncuk dağıtıyor. Düşürme taktiği deniyor buna. Seridir bu tipler ama, yapışma huyları yoktur. Sizle artık uğraşmazlar merak etmeyin, yeni avların peşine düşmüştür çoktan. Bir tek bu yönleri iyi, takıntı yapmıyorlar.
Sen de artık dert arama, ne güzel sıçramamış adam bir daha işte. Gidip uyuyan yılanı uyandıracaksın, ağzını kapat ve önüne bak. Yurdum serserisini üstüne salmak pek de akıllıca hareketler değil. Üç gün sonra, karşına ya benimsin ya gara topraaan diye dikilirse görürsün gününü.Cidden adam öyleydi bi istemiyorum yazma dedim daha yazmadı asagilik acaba benle beraber kac kisiye yazdıda cok mesguldü
Hahaha ya süper bunu bide üstte bi resim var onu yollucam ona faceden :))Adam yürüyen telefon numarasi:)) bulduğun her yere telefonunu yaz aklı başına gelsin: ))
:))Sen de artık dert arama, ne güzel sıçramamış adam bir daha işte. Gidip uyuyan yılanı uyandıracaksın, ağzını kapat ve önüne bak. Yurdum serserisini üstüne salmak pek de akıllıca hareketler değil. Üç gün sonra, karşına ya benimsin ya gara topraaan diye dikilirse görürsün gününü.
İnanmak sevmek güvenmek için çok kısa bir süre bence bu huyundan vazgeç yoksa daha çok üzülürsün ... Unut gitsin bu kadar tutum içinde olmana gerek yok canımKısada olsa inandım sevdim sanki bide bu kadar sürede unutup haykıran aşağılık hemen baskasınada yazdı utanmadan insanın gururu inciniyo
Eğer kışkırtırsan ne olacağı belli olmaz, anında çirkinleşebilirler. Ona göre yani, ben uyarayım da gerisi sana kalmış.:))
Valla bu serseri hayduttan beklenir cidden biraz daha konussam bana kac diycekti
Yok ugraşmıcam zaten son avını elde edemedi ya o yeter serseri layığını bulsunEğer kışkırtırsan ne olacağı belli olmaz, anında çirkinleşebilirler. Ona göre yani, ben uyarayım da gerisi sana kalmış.
Vazgectim artık kimseyi sevmek bağlanmak falan istemiyorum : ( zararı hep banaİnanmak sevmek güvenmek için çok kısa bir süre bence bu huyundan vazgeç yoksa daha çok üzülürsün ... Unut gitsin bu kadar tutum içinde olmana gerek yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?