- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
Ay ne cici kızsın sen. Maşallah beğendimBeni gören gördü zaten kendimi çok saklama gibi durumum da yok atıyım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne cici kızsın sen. Maşallah beğendimBeni gören gördü zaten kendimi çok saklama gibi durumum da yok atıyım![]()
Kocanız niye ağladı tam olarak?Allah iyiliğini versin !
Ben sezaryenle doğum yaptım.
Bana yemek vermediler. Dr lar hemşireler,kocam,annem herkes gaz çıkarttın mi diye soruyordu.
Yemek vermediler gaz çıkart oyle dediler.
Tık yok
Kocamin başının etini yedim
Neyse baktım yok
Numaradan çıkarttım dedim.
Kocam ağlamaya başladı
Yemek dedikleride gele gele
İmamın abdest suyu gibi bir çay
İki tane de bisküviydi
Ben de osurukla ilgili duygusal bir anımı paylaşmak istedim.
Strese soktugumdan sanıyordum amaKocanız niye ağladı tam olarak?![]()
onu kendisi de bilmiyorKocanız niye ağladı tam olarak?![]()
Ay ne cici kızsın sen. Maşallah beğendimsevgilin de temiz yüzlü düzgün Bi çocuğa benziyor. Bi de osurmasa iyiydi.
Şaka maka hayırlısı hakkında.
Kıskandın mı
Yoh daha neler ben tahmin ediyom seni öyle kal aklımdaKıskandın mı![]()
Sanki farklı foto atacak sahte olsa
At aynısı
Aaaah kız Burhan ben seni görmedim kendi resimlerimi boy boy paylaştım burada at bana daAt aynısı![]()
Dikkat etmeden başka attıysa hemen tespit edeyim
Dikkat etmeden başka attıysa hemen tespit edeyim![]()
Unutmaya çalıştığım rezil anılarım forumda gezerken karşıma çıkıyor bi şekildeYa nasıl osurmazsın ya geçen pilatesde biri kacırdı duymamazliktan geldim![]()
Hahahahahaha kıyamam yaUnutmaya çalıştığım rezil anılarım forumda gezerken karşıma çıkıyor bi şekildeO kişi bendim belki de
![]()
Bak sana bisi anlatayım burhan. Abuk subuk açtığım kişi konuları var ya hah ondan önce on numara efsane bir çocukla tanıştım. Mesleği soylemeyim tanıdık falan çıkar buradan ama kariyerli adam bi de. İlgili tatlı yakışıklı hırslı nazik bana deli gibi aşık ve eğlenceli. Ustune kariyerli ve evlenmek istiyor. Bu çocuk üçüncü ayimizda telefonda ossurdu. Sonra durdu kusura bakma dedi. Ben de ayıp olmasın diye noldu ki dedim. Ses için dedim duymadın mı dedi. Yoo dedim ben net duyamıyorum kulağımda sorun var. Hani utanmasin hesabı. Sonra bu bi daha ossurdu ertesi gün. Sonra bi daha sonra bi daha. Resmen adam ikiniyor. Yuzyuze geldik bu gene ossurdu. Yemin ederim osssurup duruyor adam. Benim midem bulandı artık çocuğa yanit vermiyorum ayrıldım. Ama baska bahane buldum. Bir hafta sonra ozledim zaten yazıp duruyordu yazdım buna hemen aradı özledim bilmemne. Ben de özledim dedim zart zart gene ossurdu adam. Ses duymuyorum sanıyor ama benim konsantre gitti tamamen işim var dedim kapadım. Sonra gene ayrıldım adamdan o da yazdı durdu vazgeçti. Adama diyemedim ben duyuyordum diye. Bi de ikiniyo artık o kadar rahat. Valla trol hikaye değil bak. O yüzden iyi demissin bence. Keşke bende deseydim çok tatlı adamdı. Ama ossuruyodu. Belki devam etmezdi dikkat ederdi utansaydi
Abuk subuk açtığım kişi konuları var ya hah ondan önce on numara efsane bir çocukla tanıştım.
Neee tadın mi kaçmış g*t kadar arabada oksijen bırakmadın deseydinÇıldıracağım, gerçekten en nefret ettiğim şey. Evet osurmak. Sen osurmuyor musuncular gelmeden konuyu anlatayım. Erkek arkadaşımla buluştuk arabada gidiyorduk. Sonra dedi ki bir yerde durayım hoş geldin diyemedim dedi. Neyse sarılırken zart diye osurdu.Tabi ben şok. Duymazdan gelmiş gibi yapayım dedim ama hiç duygularımı saklayabilen biri değilim kardeşim de der hiç rol yapamıyorsun diye. Direkt bozulduğum yüzüme yansıdı . Garip oldum kafamı cam tarafına çevirdim, yüzüm asıldı. Bir de üstüne cami açtı.
İçimden bir de s...dın dedim resmen
Sonra bana dedi ki noldu tadın kaçtı falan. Sanki yediği naneyi bilmiyor gibi.
![]()
Ben de dayanamadım patladım. Yanına o kadar süslenip geliyorum sen zarıl zurul osuruyorsun (Ne alaka ben de bilmiyorum) dedim
Utandı kusura bakma rahatsızım vs bişiler dedi ama o anın ambiyansından ve ciddiyetsizliğinden neler söylediğini dinleyemedim. Ben de keşke başka yerde osursaydın bir garip oldum dedim. Yanlışlıkla oldu dedi. Eve gelince çok pişman oldum söylediğime. Çünkü bütün gün yüzüme bakamadı. Halen düşündükçe garip hissediyorum. Sanki o çok garip bir şey yapmış gibi hissediyorum. Abart Burhan diyeceksiniz biliyorum ama soğumuş gibiyim de.
Eve gelince ne o yazdı ne ben. Nasıl davranayım ilk mesajı ben mi atayım ? Arasam gülecek gibiyim sanki kara leke gibi yapıştı bu olay. Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum.