Fiyasko🧿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç o açıdan düşünmemiştim.
11 yıl geçti ama yine de gidip soracağım şimdi simdi

Sormayın bence. Hem ayıp olur hem de bunca yıl sonra tartışma nedeni olur.

"Hastamızı ne zaman çıkarabiliriz" denildiğinde; bu aşamadan sonra çıkarılabilir vs deniyor.

Adam karısının operasyonunda sorun yok, çok şükür diye de sevinmiştir elbette.Bu tür cerrahi müdahalelerde bağırsaklar yeniden yerleştirildiği için; herşeyin yolunda olup olmadığını anlamak için gaz ve bağırsak faaliyeti sorgulanıyor.

Sormayın bence. Hem ayıp olur hem de bunca yıl sonra tartışma nedeni olur.

"Hastamızı ne zaman çıkarabiliriz" denildiğinde; bu aşamadan sonra çıkarılabilir vs deniyor.

Adam karısının operasyonunda sorun yok, çok şükür diye de sevinmiştir elbette.Bu tür cerrahi müdahalelerde bağırsaklar yeniden yerleştirildiği için; herşeyin yolunda olup olmadığını anlamak için gaz ve bağırsak faaliyeti sorgulanıyor.
Yıktın güzelim yuvayı mantıksal yaklaşımla. 😂😂

Allah kimsenin başına ibs gibi bir şey vermesin
benim malesef ibs ve bağırsak gazı problemim var ve tutamıyorum bazen
yani karnım hep şiş ve aniden çıkıveriyor ne kontrol edebiliyorum ne de ne zaman geleceğni de kestiremiyorum ki kalkıp ortamı terk edeyim
işyerinde evde sokakta rezil ola ola yaşıyorum

keyfinden yapmamış ki sevgilin niye surat asıyosun
utanmış bişey de diyememiş
pardon dese daha kötü
bundan soğunacak olsa benim kocamın heralde beni boşaması gerekirdi :(

konu çölyah hastası birini getirdi aklıma sürekli bağırsakları şişkin olur ve istemeden gaz çıkartır bu yüzden artık evden çıkmıyor ......anladığım kadarıyla zaten adam arabadan inip yapacakmış ama tutamamış

Bilerek yapsa tamam da yanlışlıkla olmuş ve mahcup olup özür dilemiş. Keşke uzatmasaydınız.Soğumak bana çok abartı geldi. E bu kişinin ileride çok daha kötü durumlarına da şahit olabilirsiniz bunun garantisi yok ki.

yani karnım hep şiş ve aniden çıkıveriyor ne kontrol edebiliyorum ne de ne zaman geleceğni de kestiremiyorum ki kalkıp ortamı terk edeyim

pardon dese daha kötü
bundan soğunacak olsa benim kocamın heralde beni boşaması gerekirdi :KK43:
Geçmiş olsun.
Sağlıkla ilgili bir durum bu.

pardon dese daha kötü
bundan soğunacak olsa benim kocamın heralde beni boşaması gerekirdi :KK43:
Allah yardımcınız olsun birde kadınlar daha zor ddurumda kalıyor ........ bir çok erkek bu konuda muhabbet edip birbirlerinin yanında geğirme ve gaz çıkartma yapıyor çok denk geldim

Sarılırken çok mu sıktınız adamı? Göbegine fln baskı yaptıysanız belki kendiliğinden çıkıvermiştir 😅 mahçup olmuş yazık, belli ki bilmeyerek kaçtı 🙄 herkesin başınq gelebilir çokta kınamamak lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X