• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyat araştırmış

Hanımlar size kötü bir haberim var. Eşleriniz sevgileriniz eğer çok çok dindar değilse en azından sadece ilk gençliğinde yolu buralardan ya da eskortlardan geçmiştir.
Erkeklerin bu konulara yaklaşımı bizler gibi değil. Bunu bir deneyim olarak görüyorlar.
“Milli olmak” gibi bir kavram dahi var ülkemizde.

Şöyle herkesi dunyadan bir haber sanip kendini de erkek uzmani sanan birileri insanlari aydinlatiyor arada bu sitede. 😁
Disardan haber getirdiginiz icin sagolun bizler magarada kapaliyiz, sizin kadar erkek göremedik. 😮
Milli olmak filan ben ilk kez duyuyorum.🥴🥴
Bu kadar emin konuşmakta...

Bu arada konu sahibi eşinizin boyle sacma sapan herseyi arastirma huyu yoksa kendisi biseyler yapmis ortam hazirliyor da olabilir.
. 🙄

Dindarlar cümle de geçen ufacık bir detay o da anlatımı kuvvetlendirmek için basit bir neden sonuç ilişkisi.
Bakın dedim ki “çok dindarlar” bundan çekinebilir
Sizin dediğiniz cümlede geçen o ufacık detay, detay olmaktan çıkıyor ve böyle karşılıklı öyleydi böyleydiye dönüşüyor.
Bu yüzden konularda bu tür içerikler yasak.

Hanımlar size kötü bir haberim var. Eşleriniz sevgileriniz eğer çok çok dindar değilse en azından sadece ilk gençliğinde yolu buralardan ya da eskortlardan geçmiştir.
Erkeklerin bu konulara yaklaşımı bizler gibi değil. Bunu bir deneyim olarak görüyorlar.

yoo dindarlıktan bağımsız, tamamen hijyen nedeniyle yolu oradan geçmeyen erkekler var.
hatta muhtemelen şaşıracaksınız ama, cinselliği sadece bir delikten girmek olarak görmediği için, ilişki içinde olduğu kadınlardan başkasıyla yaşamayan erkekler de var.
keşke milleti cahil sanıp böyle kesin yargılar kullanmasanız.
üye olmayıp dışarıdan okuyan bir sürü genç kız, erkeklerin böyle yerlere gitmesini normal sanıp ses etmeyebilir zira.

Selam hanımlar;
Her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşıyorum. Eşim geçen gün normal sohbet ederken bekar erkek kardeşimin yıllar önce geneleve gittiğini iddia etti. Kimden duydun dedim. Sürekli değişik kadınlarla eşini aldatan bir arkadaşı var, o söylemiş. Ki söylediği adam güvenilmez biri ve kardeşimle pek samimi değil. Neyse seni, beni ilgilendirmez dedim konuyu kapattım.

Bugün gelmiş diyor ki; ben internetten fiyatlara baktım, çok ucuz. Kardeşin defalarca gitmiştir. Sen kafayı mı yedin, sanane yahu? Kardeşimin yaptığı her neyse ne seni, ne beni ilgilendirmez. Çok saçma sapan davranıyorsun dedim. Küstü gitti.

Hanımlar, noluyor bu adama? Artık her gün acayip bir şeyler çıkıyor kafasından.
Kusura bakma güldüm çünkü hem kardeşiniz hakkında size konuşuyor sonra gidip araştırma yapıyor bir de gelip size söylüyor. Eşinizin kafası hiç normal değil.
Kardeşinizle borç alacak ilişkisi içinde oldu diye hakkında ileri geri konuşmaya hakkı yok. İntikam alır gibi sürekli laf sokma halinde

Merhaba,
lütfen bilginiz olmayan konuda fikir de belirtmeyiniz.

Üye Resmi(Avatar) olarak politika, cinsellik, yasa dışı örgüt veya bir siyasi partinin simgesi olan resimler kullanılamaz ve boyutları en fazla 120x120px - 30kb olabilir. Avatar boyutunuz büyük ise fakat 30kb. yi geçmiyor ise, sistem avatarınızın boyutlarını 120x120 hale getirecektir. *Forumda kullanılan standart rütbelerin, avatar olarak kullanılması da yasaktır.

Avatar kurallarına uymayan bir görsel kullanılırsa müdahale ederim ama verilen kriterler dışında kalan avatarlarda müdahale edemem zira yetkim dışı bir şey yapmam mümkün değil, bu gibi durumlarda adminler inceler gerekirse görseli de kaldırırlar.

Beni etiketlediğiniz için kendi adıma yazayım ama Kazen'inde görüşlerini az çok bildiğimden onun namına da rahatça yazabilirim, yöneticilerin kimsenin alkışına da yaranmasına da ihtiyacı yoktur, site alkışlarla yaşıyorum işte benim Zeki Müren mantığıyla yönetilmiyor kriter kurallardır, üyeler uyarsa işlem yapılmaz uymazsa banlanır, ki sizin şikayet raporu geçmişinize baktım tam 14 defa rapor edilmişsiniz buna istinaden sadece 5 kez işlem yapılmış, işlemlerden 1 tanesi bansız yalnızca uyarı verilmiş.

Eğer avatarlar, site kuralları gibi konularda zahmet edip özelden sorsaydınız gerekli açıklama yapılırdı lakin siz yönetimi şov yapmakla suçlarken aksine topikte kendiniz şov yapmışsınız, belki bu yolla banlanacaksanız bile banlanmaktan kurtulursunuz diye düşünmüş olabilirsiniz ama üzgünüm şayet kurallara uymayan bir yazı varsa öz kızımı bile banlayacağımı hatta kızımsa banlamakla kalmaz üyeliğini dahi iptal edeceğimi adminler dahi bilirler, kimseyi de sırf popüler üye diye nitelendirdiğiniz ki onlar kimdir bilemem alkışlasınlar diye tribün neresiyse oraya oynamak için banlamam çünkü kriter üyeler değil, üyelere cici görünmek de değil kurallardır.

Bu kadar haksızlık varsa üyelik iptal etme seçeneğiniz var, üyelik iptali yapabilirsiniz ama sizin amacınız zaten bu değil değil mi?

Bakınız epey yazdım size, özelden soranlara her akıllarına takılan konuda sayfalarca açıklama yapıyorum size de yapardım lakin zaten maksadınız şov yapmaktı unutmuşum özür dilerim.

Saygılarımla.
Amacım şov yapmak değil; sadece bu kadar kendinden emin şekilde cümlede “bir kelime” kullanıldı diye (genel anlam ve ifade edilen istenen farklı iken) yönetim etiketleyenlere tepkiliyim.
Size teşekkür ederim böyle uzun bir cevap yazdığınız için.

B Began iki neden olabilir 1-Eşin eğer isterse başkası ile seks yapabileceğini , bunun çok da pahalı birşey olmadığını sana ima etmeye çalışıyor (senin atanmak üzere olan bir kadın olduğun ve başka şehre atanabileceğin gerçeğini o da biliyor ve senin ondan bağımsız bir hayat kurmandan korkuyor) 2-Şeker hastalığı eşinde nörolojik sorunlara yol açmaya başladı 😔
Şekerin böyle yan etkileri var mı? Sanmıyorum.
Kusura bakma güldüm çünkü hem kardeşiniz hakkında size konuşuyor sonra gidip araştırma yapıyor bir de gelip size söylüyor. Eşinizin kafası hiç normal değil.
Kardeşinizle borç alacak ilişkisi içinde oldu diye hakkında ileri geri konuşmaya hakkı yok. İntikam alır gibi sürekli laf sokma halinde
Bana da öyle geliyor. Aileme kin dolu, hak veriyorum ama yaptıkları bizim aramızı bozmaktan başka işe yaramıyor.

Allah affetsin size üzüldüm ama yorumlara çok güldüm. Birde küsmüş ona kızınca . Neyse arada devreleri yanıyor size küsmüş ya gidip ona bir hışımla deyin ki birde küsüyorsun çok içinde kaldı galiba böyle saçma davranmaya dev edersen ben olmıycam sende bol bol gidersin ne halin varsa görürsün de sen trip at .😅😅

Şekerin böyle yan etkileri var mı? Sanmıyorum.

Bana da öyle geliyor. Aileme kin dolu, hak veriyorum ama yaptıkları bizim aramızı bozmaktan başka işe yaramıyor.
Eski konularını hatırladığım için böyle olma ihtimali daha yüksek. aldatma girişimi ya da orta yaş bunalımı olduğunu sanmıyorum. Sadece can acıtma onunki.

Selam hanımlar;
Her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşıyorum. Eşim geçen gün normal sohbet ederken bekar erkek kardeşimin yıllar önce geneleve gittiğini iddia etti. Kimden duydun dedim. Sürekli değişik kadınlarla eşini aldatan bir arkadaşı var, o söylemiş. Ki söylediği adam güvenilmez biri ve kardeşimle pek samimi değil. Neyse seni, beni ilgilendirmez dedim konuyu kapattım.

Bugün gelmiş diyor ki; ben internetten fiyatlara baktım, çok ucuz. Kardeşin defalarca gitmiştir. Sen kafayı mı yedin, sanane yahu? Kardeşimin yaptığı her neyse ne seni, ne beni ilgilendirmez. Çok saçma sapan davranıyorsun dedim. Küstü gitti.

ay hiç güleceğim yoktu :d Siz kocanızı daha iyi tanırsınız tabii ama böyle şeyler kendi de yapmak istiyor ama yapamıyor olabilir mi? Bir de karısını sürekli farklı kadınlarla aldatan arkadaşı varmış ondan da etkileniyor olabilir fiyat bile araştırmış baya takılmış mevzuya. Siz onla görüştürmeyin bence :D

ay hiç güleceğim yoktu :d Siz kocanızı daha iyi tanırsınız tabii ama böyle şeyler kendi de yapmak istiyor ama yapamıyor olabilir mi? Bir de karısını sürekli farklı kadınlarla aldatan arkadaşı varmış ondan da etkileniyor olabilir fiyat bile araştırmış baya takılmış mevzuya. Siz onla görüştürmeyin bence :KK70:
Ne hali varsa görsün. 40 yaşında koca adam.

Ay sanki telefon alacak,en uygun nerde onu araştırmış gibi,tövbe estağfurullah ya.
Yani bilemedim,bence kendi araştırdi merak edip,ortaya çıkarsa diye böyle bir senaryo uydurdu. Siz bilgisayarda,telefonda vs bulursanız sana anlattım ya araştırdım kardeşin gidiyor diye diyecek gibi.

Ay sanki telefon alacak,en uygun nerde onu araştırmış gibi,tövbe estağfurullah ya.
Yani bilemedim,bence kendi araştırdi merak edip,ortaya çıkarsa diye böyle bir senaryo uydurdu. Siz bilgisayarda,telefonda vs bulursanız sana anlattım ya araştırdım kardeşin gidiyor diye diyecek gibi.
Artık niyetini sorgulamıyorum. Yapan kendine yapar.

Siz nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz ? Bilginizin kaynağı nedir , nereden edindiniz bu verileri ? Kaç yıllık bir araştırma veya gözlem içeriyor verileriniz ?

Bir bilen olarak mı cevapladınız bunu?

Selam hanımlar;

Konularınızdan anladığım eşinizin bir sıkıntısı var. Psikolojisinin bozulacağı bi durum mu yaşadı ?
Siz eşi olarak tabi ki tanıyorsunuz eşinizi ama garipsediğinize göre bu adam böyle değildi.
Kardeşinize takıntılı mı acaba. Bırakın kardeşininizi başkası içinde sizinle konuşacağı bir konu değil.

Back
X