Merhaba,
lütfen bilginiz olmayan konuda fikir de belirtmeyiniz.
Üye Resmi(Avatar) olarak politika, cinsellik, yasa dışı örgüt veya bir siyasi partinin simgesi olan resimler kullanılamaz ve boyutları en fazla 120x120px - 30kb olabilir. Avatar boyutunuz büyük ise fakat 30kb. yi geçmiyor ise, sistem avatarınızın boyutlarını 120x120 hale getirecektir. *Forumda kullanılan standart rütbelerin, avatar olarak kullanılması da yasaktır.
Avatar kurallarına uymayan bir görsel kullanılırsa müdahale ederim ama verilen kriterler dışında kalan avatarlarda müdahale edemem zira yetkim dışı bir şey yapmam mümkün değil, bu gibi durumlarda adminler inceler gerekirse görseli de kaldırırlar.
Beni etiketlediğiniz için kendi adıma yazayım ama Kazen'inde görüşlerini az çok bildiğimden onun namına da rahatça yazabilirim, yöneticilerin kimsenin alkışına da yaranmasına da ihtiyacı yoktur, site alkışlarla yaşıyorum işte benim Zeki Müren mantığıyla yönetilmiyor kriter kurallardır, üyeler uyarsa işlem yapılmaz uymazsa banlanır, ki sizin şikayet raporu geçmişinize baktım tam 14 defa rapor edilmişsiniz buna istinaden sadece 5 kez işlem yapılmış, işlemlerden 1 tanesi bansız yalnızca uyarı verilmiş.
Eğer avatarlar, site kuralları gibi konularda zahmet edip özelden sorsaydınız gerekli açıklama yapılırdı lakin siz yönetimi şov yapmakla suçlarken aksine topikte kendiniz şov yapmışsınız, belki bu yolla banlanacaksanız bile banlanmaktan kurtulursunuz diye düşünmüş olabilirsiniz ama üzgünüm şayet kurallara uymayan bir yazı varsa öz kızımı bile banlayacağımı hatta kızımsa banlamakla kalmaz üyeliğini dahi iptal edeceğimi adminler dahi bilirler, kimseyi de sırf popüler üye diye nitelendirdiğiniz ki onlar kimdir bilemem alkışlasınlar diye tribün neresiyse oraya oynamak için banlamam çünkü kriter üyeler değil, üyelere cici görünmek de değil kurallardır.
Bu kadar haksızlık varsa üyelik iptal etme seçeneğiniz var, üyelik iptali yapabilirsiniz ama sizin amacınız zaten bu değil değil mi?
Bakınız epey yazdım size, özelden soranlara her akıllarına takılan konuda sayfalarca açıklama yapıyorum size de yapardım lakin zaten maksadınız şov yapmaktı unutmuşum özür dilerim.
Saygılarımla.