• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyat araştırmış

B Began iki neden olabilir 1-Eşin eğer isterse başkası ile seks yapabileceğini , bunun çok da pahalı birşey olmadığını sana ima etmeye çalışıyor (senin atanmak üzere olan bir kadın olduğun ve başka şehre atanabileceğin gerçeğini o da biliyor ve senin ondan bağımsız bir hayat kurmandan korkuyor) 2-Şeker hastalığı eşinde nörolojik sorunlara yol açmaya başladı 😔

Ben 2 numara diyorum adam beynini kaybetti resmen saçma sapan konuşuyor işte. Bir an önce tedavi olmalı.

Ya bir de kardeşinizin geneleve gitmesine niye bu kadar kafayı takmış onu anlamadım. Genelevde karşılaşmak nasıl oluyor onu da hiç anlamadım. Acaba kendi mi gördü orda?

Emrah filminde oluyor o genç Emrah gidiyor sonra anasını bacısını görüyor sjjhsdfff

Arkadaşları gaza getiriyor olabilir mi began? Erkeklerin birbirine böyle şeyler teklif ettiğini duymuştum. Arkadaşı gel birlikte gidelim diye ballandirarak anlatiyorsa
Arkadaş çevresi değiştikten sonra böyle oduna bağladı maalesef.
Began kafasını kırsan yeri var.
Hakikaten boş beleş bir icraat yaptıgı şey.
Kıracağım az kaldı.
Kafayı yedi bence.
Diyelim gitmiş. Bunu size niye söylüyor?
Hiç işte gereksiz merak.

Ben 2 numara diyorum adam beynini kaybetti resmen saçma sapan konuşuyor işte. Bir an önce tedavi olmalı.
Di mi ama?! Hani bir an boş boş konuşup Beganın kardeşinden konuyu açtı ..sonra neden araştırdım ettim tarzında sıvamayı sürdürüyor !! Yalnız bence bu konuya zihninde fazlaca yer veriyor ..yani söylediği kadar düşünüp de söyleyemedikleri de var

Diğer yazdıklarınıza başka bir mesajla cevap verdim o yüzden sadece bu kısmı alıntıladım.

Siz niye böylesiniz yahu :) neden aklınızdan geçen her şeyden bu kadar eminsiniz? Mesela benim popülariteye oynadığım konusunda nasıl bu kadar emin olup, nedenini sorabiliyorsunuz? Yargıya varılmış, emin olunmuş, nedeni merak ediliyor. Uzun uzun yazdığınız mesajda da bir dünya laf etmişsiniz. Popüler üyeler, şakşakçılar. Pardon kim onlar? Popüler miyim bilemem de sürekli banlanıyorum ben ahajsj.
Hayır popüler olunca ne oluyor ben daha bir artısını görmedim sürekli banlanmak hariç bak gizli gizli popüler olduğumu belirttim nasılım ama :27:

Selam hanımlar;
Her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşıyorum. Eşim geçen gün normal sohbet ederken bekar erkek kardeşimin yıllar önce geneleve gittiğini iddia etti. Kimden duydun dedim. Sürekli değişik kadınlarla eşini aldatan bir arkadaşı var, o söylemiş. Ki söylediği adam güvenilmez biri ve kardeşimle pek samimi değil. Neyse seni, beni ilgilendirmez dedim konuyu kapattım.

Bugün gelmiş diyor ki; ben internetten fiyatlara baktım, çok ucuz. Kardeşin defalarca gitmiştir. Sen kafayı mı yedin, sanane yahu? Kardeşimin yaptığı her neyse ne seni, ne beni ilgilendirmez. Çok saçma sapan davranıyorsun dedim. Küstü gitti.

Hanımlar, noluyor bu adama? Artık her gün acayip bir şeyler çıkıyor kafasından.
Kardesinin özel hayatından kime ne🤢

İşīn icinde yalan var bence.Arkadaşı niye kocanıza sizin bekar kayinbiraderi genelevde gördüm desin, ne alaka?Acaba kardesinizle karşılaşan kendi de ağız mı yokluyor?Kardeşinizin uçkurunu takip etmesinden daha anlamlı bir şüphe benimkisi.
Ya da gidecek
Kayınço o mahale adım atmıyor olsun diye yer yapıyor🤢

Hanımlar size kötü bir haberim var. Eşleriniz sevgileriniz eğer çok çok dindar değilse en azından sadece ilk gençliğinde yolu buralardan ya da eskortlardan geçmiştir.
Erkeklerin bu konulara yaklaşımı bizler gibi değil. Bunu bir deneyim olarak görüyorlar.
“Milli olmak” gibi bir kavram dahi var ülkemizde.
Benimde size kötü bir haberim var; bazı erkekler para karşılığı değil duygu karşılığı birliktelik seviyor. Dindarlık la alakası yok.

İnanın bilmiyorum. Hakikaten bu tür yerlerin web adresi, fiyat listesi var mı?
Birkaç yıl önce üniversitede yakın bir kız arkadaşım bizim mahallede çok fazla eskort olduğunu söylemişti. Ben de merak ettim araştırdım 😂 mahallemiz öğrenci ağırlıklı bir yerdi, bu işi yapanlar da öğrenciler mi acaba diye düşündüm. Arkadaşım ikinci el eşya sitelerinin haritalarında gördüğünü söylemişti.

İnanın normal harita uygulamasında sokaklara bakarken dahi görülüyordu. Masaj salonu zart zurt. “X şehrindeki kuaförler” yazar gibi eskortlar yazarak arattım. Direkt genelev değil ama bu hizmeti veren herkesi listelemişlerdi 😅. Fotoğrafları ve kendi websiteleriyle birlikte fiyat bilgisi de yazıyordu. Kiralık daire, satılık araba gibi insanların böyle listelenmesini görmek bile benim gururumu incitti.

Birkaç yıl önce üniversitede yakın bir kız arkadaşım bizim mahallede çok fazla eskort olduğunu söylemişti. Ben de merak ettim araştırdım 😂 mahallemiz öğrenci ağırlıklı bir yerdi, bu işi yapanlar da öğrenciler mi acaba diye düşündüm. Arkadaşım ikinci el eşya sitelerinin haritalarında gördüğünü söylemişti.

İnanın normal harita uygulamasında sokaklara bakarken dahi görülüyordu. Masaj salonu zart zurt. “X şehrindeki kuaförler” yazar gibi eskortlar yazarak arattım. Direkt genelev değil ama bu hizmeti veren herkesi listelemişlerdi 😅. Fotoğrafları ve kendi websiteleriyle birlikte fiyat bilgisi de yazıyordu. Kiralık daire, satılık araba gibi insanların böyle listelenmesini görmek bile benim gururumu incitti.
Normalde ben de her şeyi merak eder araştırırım ama genelev, eskort, jigolo sorgulatmak hiç aklıma gelmemişti.

Aklına karpuz kabuğu düştüğüne göre sonumuz pek hayırlı görünmüyor.

Doğru bir tepki vermişsiniz. Tavrınızı koruyun. Hatta sen evli bir adam olarak o sitelere bakıp da eşine fiyat söylemeye utanmıyor musun? Kardeşimin cinsel hayatından bize ne, biz birbirimizden sorumluyuz. Malum sitelerden bir bahaneyle jigolo fiyatları tesbit edip sana söylemem hoşuna gider mi acaba? Kapat artık bu saçma konuyu. Deyip utandırmak da lazım eş kişisini. Zira konu biraz da hoşuna gitmiş gibi. Sanki parasını kendi ödüyor gibi! Gerçekten de sanane ya hu :KK20:

Selam hanımlar;
Her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşıyorum. Eşim geçen gün normal sohbet ederken bekar erkek kardeşimin yıllar önce geneleve gittiğini iddia etti. Kimden duydun dedim. Sürekli değişik kadınlarla eşini aldatan bir arkadaşı var, o söylemiş. Ki söylediği adam güvenilmez biri ve kardeşimle pek samimi değil. Neyse seni, beni ilgilendirmez dedim konuyu kapattım.

Bugün gelmiş diyor ki; ben internetten fiyatlara baktım, çok ucuz. Kardeşin defalarca gitmiştir. Sen kafayı mı yedin, sanane yahu? Kardeşimin yaptığı her neyse ne seni, ne beni ilgilendirmez. Çok saçma sapan davranıyorsun dedim. Küstü gitti.

Hanımlar, noluyor bu adama? Artık her gün acayip bir şeyler çıkıyor kafasından.
Eşine yara bu konu tuz basıyor demekki...

Arkadaş çevresi değiştikten sonra böyle oduna bağladı maalesef.

Kıracağım az kaldı.

Kafayı yedi bence.

Hiç işte gereksiz merak.
Eskiden eşini anlattığında gayet olumlu bir imaj ciziyordun. Son konularında tuhaflasmaya başladıgini anlatıyorsun. Arkadaşları, eşin için tehlike oluşturuyorsa sen, çocukların ve çekirdek aileniz için de ciddi sorunlar kapıda olabilir. Bu tiplerle gorusmemeli bence. Ailecek goruseceginiz insanlarla zamanı doldursaniz, diğerlerine zaman kalmasa...

Eskiden eşini anlattığında gayet olumlu bir imaj ciziyordun. Son konularında tuhaflasmaya başladıgini anlatıyorsun. Arkadaşları, eşin için tehlike oluşturuyorsa sen, çocukların ve çekirdek aileniz için de ciddi sorunlar kapıda olabilir. Bu tiplerle gorusmemeli bence. Ailecek goruseceginiz insanlarla zamanı doldursaniz, diğerlerine zaman kalmasa...
Evet. Eşim iş değiştirdi. Haliyle arkadaş çevresi de değişti. Başta arkadaşlarını çok yadırgıyordu. Zamanla onlara benzedi maalesef. İnsan değişir de bu kadar mı değişir? Hayretle izliyorum.
Ben konuşuyorum, kavga ediyorum, küsüyorum ama pek işe yaramıyor gibi.
Anlayışlı, düşünceli adam gitti, odun kaldı.

Evet. Eşim iş değiştirdi. Haliyle arkadaş çevresi de değişti. Başta arkadaşlarını çok yadırgıyordu. Zamanla onlara benzedi maalesef. İnsan değişir de bu kadar mı değişir? Hayretle izliyorum.
Ben konuşuyorum, kavga ediyorum, küsüyorum ama pek işe yaramıyor gibi.
Anlayışlı, düşünceli adam gitti, odun kaldı.
Üzüldüm. İnşallah bu durumu çözmenin bir yolunu bulursunuz. Keşke iş değiştirebilse. O ortamdayken zaman ilerledikçe daha çok sorun yaşamazsınız inşallah. Burdan bakınca öyle görünüyor çünkü.

Back
X