Fiyatı Ne Olmalı?

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.558
32.867
798
Beğendiğim alyanslar şunlar, oldukça taşsız sade olmasına rağmen çok uçuk fiyatlar veriliyor. Altınbaşta fotoğraftaki yüzüğün 5 mm olanının çiftine 2000tl dediler. Sizce de çok pahalı değil mi?
$6669_B3350.webp

Bana alyans kadınlar için çok zarif gelmiyor artık. Benim de kalındı ama ben kullanamadım sadece tek taş takıyorum. Bana daha zarif geliyor. Ayrıca bu alyanslar bence çok güzel ama dediğin gibi pahalı. Alyans yerine tek taş, üç taş, yarım tur veya tam tur alyanslardan almanı öneririm. Mesela tek taş yanına beş taş alyans takanlar görüyorum. Güzel geliyor gözüme.

alyans çok değerli bişeydir ama fiyatıyla değil manevi anlamıyla değerli olmalı. benim ve eşimin alyanslarımızın toplamı 550 tl ediyo ve çokta şıkk. gramajı düşük o kadar.. benim söz yüzüğümde gümüştü bu arada:16::16::16:

Ben pırlanta ya da tek taş atom vs sevmiyorum zaten takı takamam, hele öyle kalın büyük şeyler hiç takamam. O yüzden böyle sade ve tarzıma uygun ömür boyu takabileceğim bir şey seçtim.
Parası önemli değil evet ama bu yüzük de bin lira etmez değil mi :)

Ben pırlanta ya da tek taş atom vs sevmiyorum zaten takı takamam, hele öyle kalın büyük şeyler hiç takamam. O yüzden böyle sade ve tarzıma uygun ömür boyu takabileceğim bir şey seçtim.
Parası önemli değil evet ama bu yüzük de bin lira etmez değil mi :)

aynen öyle etmez valla :1::1: normal bi kuyumcuya gdin bakın oralarda daha uygun fiyata çok daha güzellerini bulabilirsin:34::34:

altında marka kadar saçma bir şey olamaz, inanın sırf markaya para istiyorlar... gidin kapalıçarşıya, milyon çeşit alyans arasından beğenin, pazarlık edin... ben gerçek pırlanta taşlı alyansın çiftini 1400 liraya yaptırıyorum şu an, hele taşsız 1000 lirayı geçmez çifti.

altınbaş ve atasayda fiyatla pahalı maalesef..istanbuldaysanız kuyumcukentte bu modellerin aynıısını yapıyolar ...ben 2200 e altınbaştan beğendiğim modeli 1300 e aldım...

tanıdık bir kuyumcuya sorduğumuzda çiftini 1000 lira olarak fiyat verdi. aradaki fark inanılmaz gerçekten:D

Markalaşmış yerler Altınbaş, Atasay, vs. garanti açısından daha güvenilir. Taşlı bir alyansın taşının düşme ihtimali var ve bunu markalaşmış mağazalar süresiz olarak garanti kapsamına alıyor, bakımlarını yapıyor. Altında markaya para vermeye bende karşıyım. Fakat alyanslarımızı da tek taşımı da Altınbaştan aldık biz. Nişanlımın alyansı gümüş, benimki altın. Ben tamamen aynı renk olmasını istiyordum, rodaj ile nişanlımınkinide bazı kısımlarını (benimkiyle aynı olacak şekilde) sarı yaptılar. Fakat zamanlar tekrar gümüş rengine döner dediler, döndüde. Ama yüzüğü bakıma verdik, tekrar rodaj yaptılar. Ne zaman istersek, ne kadar istersek o kadar bakımını yapacaklar. Fakat sizin beğendiğiniz model klasik model ve nişanlınızınki de altın olacaksa daha uygun fiyatlı yerlerden alabilirsiniz elbette :)

esimle benim alyanslarim 700 tl tutmustu.
2000 cok ucuk bi fiyat, arkadaslarindada dedigi gibi marka oldugu icindir...

alyans çok değerli bişeydir ama fiyatıyla değil manevi anlamıyla değerli olmalı. benim ve eşimin alyanslarımızın toplamı 550 tl ediyo ve çokta şıkk. gramajı düşük o kadar.. benim söz yüzüğümde gümüştü bu arada:KK16::KK16::KK16:
canım alyansının fotoğrafını paylaşablir misin merak ettim...

Kizlar kuyumcudan hic sormadm fiyat ama altin fiyati dustugu icin ona gore bi fiyat alanibilir peki atinbas atasay gibi graminda kuyumcuda fark ediyormu okadar gram fiyatlari parmak kucuk olunca daha uygunmu olur?

Back
X