Şampuan ve Saç Kremleri Fiyto adında sarımsaklı şampuan kullanan var mı?

arkadaslar ben bugn aktardan aldm direk kokusuna baktm kokusu gayet hoş..denediğimde size tekrar bilgi wericem

Ben de kullandım saçlarımda dökülme azaldı kullandığım dönem ama aynı zamanda zaten kuru olan saçlarım daha kuru sert oldu,bu yüzden devam etmedim.Yine de kullanılabilecek bir ürün bence.Ayrıca sarımsak kokusu yok.

ben ve eşimde kullanıyoruz
saçları kurutuyor evet ama kremide var onu alınca sorun olmıo
ben ilk yıkamda saçlarım koptu sanmıştım kuruduktan sonra düzeldiler
ama yinede kremini aldım saçlarım daha bakımlı görünüo şuan
eşiminde kafasının ortası hafif kelleşmişti şimdi sanki kapandı baya
yeni saçmı çıkardı yoksa olanalrı dahada siyahlaştırdı bilmem ama baya azaldı o açık
o birde losyonunu kullanıo
biz ikisini beraber aldık losyonu sürüp 15 dak bekletio sonra şampuanıyla yıkıo
bence baya etkili

dogumdan sonra 5.ayda saclarım dokulmeye basladı
fiytonun samp.ve kremini aldım
bi halta yaramadı
dokulmeye care olur diye alacaksanız paranıza yazık, tam bi fiyasko

kızlar bu şampuanı hala kullanan varmı? Benimde eşim kullanıyordu birkaç aydır dük akşam bende denedim saçlarım boyalı olduğu halde pamuk gibi yaptı saçlarımı çok şaşırdım

Ayrıca her aktarda farklı fiyat veriyorlar ben 25 tl den almıştım dün başka bir yerde 15 tl dediler.. Sahtesi felan olabilirmi?.. :44:

kızlar bu tarz ürünlerden uzak durun, sadece kandırmaca, alın bir elidor şampuanı atın içine 10 gram sarımsak alın size sarımsaklı şampuan. kimyager eski sevgilim bütün bu firmaların ne üçkağatlar yaptığını anlatmıştı. hatta sıvı sabunlarla şampuanların % 95 aynı hammaddelerle üretildiklerini de. yani yıllarca o devasa markalar bize şampuan diye sıvı sabun satmışlar. kanserojen diye ellerimizi yıkamadığımız maddelerle yıllarca kafamızı yıkamışız ve sonuç saçlarımız dökülüyor işte. siz siz olun, sülfatsız ve tuzsuz şampuanları kullanın bakın göreceksiniz saç dökülmeleriniz duracak, benden söylemesi...

şampuanlarda sls olmamasına dikkat edin birde tabi sls yok diye satılan birçok şampuanda başka sülfatlı hammaddeler var, kesinlikle bunlardan da uzak durun hem kanserojen hemde saçta birikme yapıyorlar, sülfatsız şampuanlar o yüzden bütün avrupada bir numara, bizde satılan meşhur markalar artık ürün satamıyor avrupada...

Son düzenleme:
Bana ısırganlısı daha iyi geldi gibi ama sarımsaklı kullanıyorum. Losyonu kullandım iki kere iyice döktü gibi geldi. Losyonu kullanmadım bu sefer daha az döküldü sanki. sonra fiyto saç bakım kremini sürüyorum. sonuç harika.

sarmısağı rendeleyip şampuana katmak için 400ml organik bir şampuan almaya aktara gittim dün ve bana ne yapıp edip fiyto sarmısak özlü şampuanı sattılar, henüz bugün denedim bir faydası olacak mı bir şey demem yanlış olur ama bir süre kullandıktan sonra etkisini paylaşacağım.

Saçlarımdan saç fışkırmadı ama defalarca tarafımdan açıcı değen yıpranan
saçlarımı artık saç kremi olmadan tarakla çok rahat tarıyorum.
Yumuşacık yapıyor ama yağlı saçlara önermiyorum daha çok kuru elektriklenen saçlara uygun.
Uzama,saç çıkarma gibi sonuçları almak için düzenli ve devamlı kullanım şart 2.kutum beklemedeyim...
Ayrıca çok bereketli bir şampuan bir kutu 2 ay dayandı sık yıkamama rağmen.
Yanında ki kürü kullanmadım.
Tavsiye ederim memnun kalırsınız.

En önemli şeyi yazmamışım saç uçlarım hep çatal çataldır
kırık dolu saçlarım kestirmeye de pek kıyamam.
Ama artık eskisi gibi durmuyor %80 oranında düzelme oldu diyebilirim.
Bilirsiniz saç ne kadar sağlıklı,gür olsa da uçlarda ki kırıklar saçları çok cansız kötü gösterir...

konuyu hortlatıyoruMM

böyle bir başlık varmış tekrar açmak istemedim..

aktarcım çok övdü bu şampuanı FİYTO..

Bende size sorim hala kullanan ve faydasını gören var mı?
saç dökülmem var almalımıyım?

selam arkadaşlar yaa bu fiyto yu ben de kullanıyorum ama sanki daha çok döküyor saçlarımı yaa elimi ne zaman atsam en az 10-20 tel saç geliyor her defasında... bundan önce otacı kullanıyordum o da pek işe yaramadı bunu da yarım bırakmak istemiyorum ama sanki bu gidişle kafamda saç kalmıycak gibi görünüyor.. sanırım doktora gtcem en sonunda

Ben 1ay kullandm ve hiiç ama hiç memnun kalmadm maalesef saçlarımı kuruttu kepeklendirdi ve aşırı döktü saçlarımı

2 seneyi aşkın süredir fiytonun ısırgan otlu şampuanını ve buğday özlü saç kremini kullanıyorum. Kestirmeden önce belime kadar inen saçlarım vardı, saç kırılmasından şikayetçi olduğum için başlamıştım kullanmaya. Kremi gerçekten kırılmalara karşı etkili.Çok memnundum taki son aldığım ürüne kadar. İçeriğini değiştirmişler besbelli, kokusu kıvamı çok farklı önceki kullandıklarımdan.
İyi durulanmıyor, kafamın içi kepek ve yaralarla doldu. Mecburen yeni bir şampuan arayışı içine girdim. Uzun süredir giremiyordum siteye. Görmüşken fiyto kullanmış biri olarak yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…