Şampuan ve Saç Kremleri Fiyto adında sarımsaklı şampuan kullanan var mı?

cesaret edemediğim şampuanlardan biri hala cesaret edemiyorum

nivali alırken buda vardı aktarcı bizde ailece bunu kullanıyoruz dedi saçlarınında maşallahı var o garantisini verdi diye alıp deniyecem piyasada sıvı sabunla eşdeğer elseve yok elidor gibi markalara cesaret ederken bunada daha emin olarak bence cesaret edin gerçekden zararlı kimyasallar aktar şampuanlarında eczane sampuanlarında en az seviyede

Konu çok önce açılmış..kullananlar hala kullanıyor mu? ben sarımsaklı şampuan kullanıyorum ,saç dökülmem nerdeyse kalmadı. şampuanım bitince fiytonun sarımsaklısını denemek istiyorum.. dökülme , hızlı uzama konularında etkileri nasıl??

ben kullanıyorum dökülmeye iyi geliyor ama uzaması normal ben saçımda ekstra bir uzama gözlemlemedim

yaz boyu ginsenglisini kullandım kokusu şahane ve memnunumda havalar soğuyunca sarımsaklısına geçicem 500 ml şampuan hemende bitmiyor parasına göre ml de çok avantajlı bence losyonlarıda çok güzel

kızlar ben de fiytonun çam terebentin şampuanını kullanıyorum. saçlarım yağlı olduğu için bunu aldım. aktar da sordum sarımsak özlü şampuan nasıl diye. saçların yağlı ise sakın düşünme dedi. saçları yağlandırıyormuş. benim kullandığım çam terebentn şampuanın üzerinde de saç dökülmelerine karşı ve saç uzatma falan yazıyor. işe yaradığını düşünüyorum. arkadaşlarım tarafından da farkedildi. eğer saçlarınız yağlıysa ve saç uzatmaksa amacınız çamterebentin şampuanını öneririm fiytonun. daha önce bir çok markada kullandım. ama bundan sonra kulanacağım şampuan bu!

bende bir zamanlar kullanmıştım ama bana yaramadı yarım kalmış şampuanlar grubunda duruyor

Bende sitede araştırma üzerine bu markada karar kılıp aldım 1 seneye yakın oluyor kullanalı yanındaki losyonu da kullandım ben bu arada ... Kendi izlenimlerimi yazayım ilk yıkamada banyoda dahi tek tel saç dökülmedi benim bu benim için çok şaşırtıcı idi öbek öbek dökülüyordu başladığımda çünkü ve epey bir maske şampuan denedim evet ilk vakitler kurutuyor ama devam edince saç alışıyor ve yumuşacık oluyor ayrıca benim saçlarım yağlı olduğu için nerdeyse her gün yıkanması gerekiyor aşırı yağlı ve düz şimdi haftada iki kez yıkıyorum çünkü yağlanmayı azaldı sarımsağın böyle bir etkisi varmış çünkü sonuç olarak saçlarım daha hızlı uzuyor kuzenim kullanıyor o da aynısını söyledi kuaförden 15 gün sonra eski boyuna gelmiş kaküller veeee benim tepemde memoli gibi yapıştırıdğım minik saçlarım var eskisi gibi dökülmediği için dökülenler yerine gelmiş olabilir ama benim saçım gürleşti bir yılın sonunda yeni çıkan saçlardan bir kat oluştu ve yenisi de çıkıyor hala bir de saçlarım yağlı olduğu için aşırı sönük dururdu daha kuru olduğu için daha dolgun duruyor bu etki kuzende de var bilginize

Yazmayı unuttuklarmı da ekleyeyim kızlar bir ara kepek sorunum oldu şampuanı kullanırken sonra kendiliğinde geçti anlamadım neden oldu açıkçası :/ ayrıca saç şampuana alıştıkça ilk baştaki hiç dökülmeme etkisi azalıyor banyoda dökülüyor en azından gün içinde dökülmese de ama eskisi gibi değil korkmayın yani ben o eski hiç dökülmeme haline dönmek için arada farklı şampuanla yıkıyorum filan ki sanki yeni başlamışım gibi kandırayım saçları

arkadaşlar güzel şampuan tavsiye ederim memnunum ben diğerleri saçımı cok dokuyor bu şampuanda yarı yarıya ındı dökülme ve parlaklık hacim kazandı ayrıca 2 günde yıkardım saçımı bu şampuanla 3 günde yıkasamda oluyor yağlanma geçiktrdi bende

kafam hepten karıştı bioblas sarmaşık özlümü, fiyto sarmaşık özlümü, entele şampuan mı ya hangisi aaaaaaaaaaaaaaayyyyyy
:2:

sarmaşık mı sarımsak mı bence de baya kafan karışmış :) bende almayı düşünüyorum yorumlara bakıyım dedim ama memnun olmayan da var.
aslında merak ettiğim uzatıyo memnunum dıyen arkadsların hala kullanıp kullanmadıgı ???

fiytoyu ben kullandım ama pek memnun kalmadım.kesinlikle zigavusu öneriyorum 6 aydır kullanıyorum saclarım hiç dökülmüyo küçük küçük saclarım cıkmaya basladı ve cok uzatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…