Şampuan ve Saç Kremleri fiyto sarmaşık özlü şampuan ?

defneyapragi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
15
0
16
Bolu
kızlar konu daha öncede varmış ama aradığımı tam olarak bulamadığım için soruyorum. dün aktardan fiyto sarmaşık özlü şampuan aldım saçlarım yumuşacık oldu ama ilk yıkamada çok döküldü :( kullanan var mı saç dökülmesi ilk yıkama olduğu için midir acaba ?

kızlar konu daha öncede varmış ama aradığımı tam olarak bulamadığım için soruyorum. dün aktardan fiyto sarmaşık özlü şampuan aldım saçlarım yumuşacık oldu ama ilk yıkamada çok döküldü :( kullanan var mı saç dökülmesi ilk yıkama olduğu için midir acaba ?

bende fiyto kullanıyorum sarımsaklısını ve çok dökülüyo saçlarım :43:

Dün Aktara Barcelino saç bakım yağı almaya gitmiştim. Fakat aktarcı fiyto sarmaşık özlü şampuanın daha etkili oldugunu 20-25 günde sonuç verdiğini söyledi bende tabi hemen aldım :1: Saç dökülüyor demişssiniz fakat bende dökülmedi üstelik kokusuda çok güzel ilerki günlerde verdiği sonuçları yazarım :1::3:

bu şampuandan önce saçın dökülüyor muydu ? bende sarımsaklı şampuan kullandım ama mecitefendinin saçlarm dökülmye başladığı için kullandım böle sorun olmadı iyi geldi ama zamanla yağlandırdı saçımı bıraktım

ben de dün kullanmaya başladım, ilk yıkamada ne olacağı belli olmaz tabi ama benim saçlarım çok kuruydu (fön,maşa,boya vs) önce bakım losyonunu kullandım vakit darlığından dolayı 10 dkya yakın tuttum sonrada şampuanla 2 yıkama yaptım, ne tararken ne de sonrasında dökülme olmadı saç uçlarında çatallaşma vardı hala var tabi ama kuruluk yok ayrıca parlaklık da kattı saçıma. bakalım zamanla ne olacak

Dün Aktara Barcelino saç bakım yağı almaya gitmiştim. Fakat aktarcı fiyto sarmaşık özlü şampuanın daha etkili oldugunu 20-25 günde sonuç verdiğini söyledi bende tabi hemen aldım :1: Saç dökülüyor demişssiniz fakat bende dökülmedi üstelik kokusuda çok güzel ilerki günlerde verdiği sonuçları yazarım :1::3:

nutella hala fiyto kullanıyormusun canım bende almayı düşünüyorum ama bazı arkadaslar saçı döktüğünü yazmış :/

bitkisel şampuanlar için ölü yıpranmış saçları döküyor sonra onarım yapıyor diye duymuştum. bende sinameki & propolis özlü kullanıyorum. ilk kullandığımda çok döküyordu artık o dökülme kalmadı :) belki sizinkide öyledir? :3:

Ben de 2-3 aydır kullanıyorum hiç dökülme yapmadı aksine saçlarıma hacim verdi telleri kalınlaştı gibi geldi,tabi buna yaptığım diğer saç bakımlarının da etkisi olabilir ama kesinlikle tavsiye ederim ben memnunum.

geçen gün bende aktara gittim bana bu şampuanı önerdi. saçlarım belime kadar uzundu fakat çok kırıktı ve aşırı çok dökülüyodu halada dökülüyo kuaförde kestirdim :( şimdi eski saçlarımı geri istiyorum baktıkça ağlıyorum :( acaba bu şampuanın faydasını görürmüyüm

benimkiii :KK48::KK48::KK45::KK45: dökülmeyi ilk yıkamada bile belirgin şekilde azalttı benim saçımda, bir süre daha kullanmaya devam et belkide saçın alışamadığından bu kadar dökülüyordur, şehrin suyu yada mevsim geçişinin etkiside dökülme yapabilir:KK15:

image.webp
Ortalama 4 aydır kullanıyorum mühteşem uzama ve sağlılıklı saçlarım Artı ben eldidor un turuncu serisini kullanıyorum herşeyi dahil ilk başta gitti Sarmaşık Özlü şampuanı kullanıyorum ve saç dökülmesi bende de oldu ama 1 ay sürdü oda araştırdım Güçsüz ve yıpranmış saçların döküldüğünü anladım

Back
X