Fizigim cok guzel ama... :(

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Merhabalar. Fizigim cok guzel bel kalca oranım bacaklarım guzel ama bacaklarimdaki catlaklar yok mu hemde iki diz kapagimin arkasindada parmak boyu kadar 5 6 tane.. basende de var onlar o kadar kötü durmuo ama aşağıda olunca kısa hicbirsey giyemiyorum dışarıda tatilde bikinimi sortumu giyiyorum ama tatil haricinde giymek isteyip giyemedigim bir sürü sortlar elbiseler var. Aksam neyse de gündüz asla giyip çıkamıyorum ben burdayım diye bağırırlar. Dışarıda kısa giymis herkese bakıyorum inceliyorum çatlak var mı diye. Üzülüyorum açıkçası istedigimi giyemedigim icin. Çünkü diz kapagimin arkası hos durmuyo yakından... bacak fondöteni kullandım kapanmadı umudum iyice kesildi yani merak ediyorum bacaklarındaki çatlakları takmadan miniler giyinen var mı?

Vucut fondotenlerı var
Sız kendınız rahatsız oluyorsunuz aslında bellı bıle olmuyordur
Sahsen kımsenın bacagına catlak var mı dıye bakmıyorum sıze de boyle bakan olmaz kı rahatca gıyın nolucak
Kendınızı uzdugunuze degmez

Ben de çatlak yok ama etlerim yumuşak sıkı değil. Biraz kilo alsam sallanıyor. Spor işe yaramıyor değil mi çatlaklara? Krem var mıdır biliyorum.

ben de tedavi amaçlı 6 sene yasmin doğum kontrol hapı kullanmıştım ve kilolu olmamama rağmen basenlerimde hep selülit var. umrumda mı? kesinlikle hayır.. bikinimi de giyerim denizime de girerim. oohh sefam olsun. bize güzellik dayatması yapanlar utansın.

Valla haklısın sizin gibi insanlar ciğerimi yesin :) kapatıcı özelliği iyi olan bişeyler mutlaka vardır bu konuda. Ünlülerin emin ol çatlakları vardır ama bişeyle kapatıyor olmalılar :)
Ben takmam giyerim özgüvenine erişenler anlamak mümkün değil. Az önce bi arkadaşımla dedikodu yaptık. Yaklaşık 100 kg abla giymiş taytı çamaşırının modeli tüm selülitleri herşeyi ortada.. yerim öyle özgüveni midemiz bulanıyor yapmayın.

ben varım :)
beğenmeyen bakmasın bacaklarıma bu sıcakta kendimi kasamam, şortumu da giyiyorum minimi de
bu arada sporumu hiç ihmal etmiyorum sıkı ve kaslı bacaklarım, nerdeyse 1 gr yağ yok, ama çatlak oooovvv
Diz kapaklarındada var mı? Onlar en kötü duranlar ama

Varmı onereceginiz bir ürün?

Bende de var dizimin arkasında seyrek ama dizimden yukarıda iç kısımda çok var tırmalanmış gibi allahtan tenime göre az açık renkli, öyle kırmızı değil, bronzlaşınız pek belli olmuyor boşver selülit daha kötü. Kendimden biliyorum.

su bazlı fondoten kullanabilirsin

Ben varım.
Doğumdan sonra uzaya kadar çatladım, olur olmadık yerlerimde çatlaklar oluştu, ama şortumu da giyerim, eteğimi de giyerim çok da tın çok da fifi. Millet zaten "Ayy şu kadının çatlağına bak" diye gezmiyor zaten. Her güzelin bir kusuru vardır, önemsenecek şey değil inanın ki.

Şükür iki bacağımız sağlam, orantılı, yürüyoruz, koşuyoruz vs. Bak daha geçen gün haber vardı, kadın genital bölgesini tıraşlarken et yiyen bakteri kapmış, iki bacağından da löp löp et almak zorunda kalmışlar kesilmesin diye. Neler var yani, çatlak dediğin ne ki?

Çok rahatsız oluyorsan, serin yaz akşamlarında ten rengi file çorap giy fondöten üzerine, o zaman rengi daha eşit görünüyor. Ama dert değil ya valla değil.

Diz kapaklarındada var mı? Onlar en kötü duranlar ama

benim çatlaklarım çoğunluğun aksine üst ön bacaklarımda, diz kapaklarımdan bir 20 cm kadar yukarıdan başlayıp kasıklarıma kadar komple çatlak, öyle bir iki tane değil ince ince milyon tane.
hamilelikte aşırı kilo alıp vermiştim o süreçte karnıma kalçalarıma ve bacaklarımın arka kısmına sürekli kremler sürdüm, ama ön tarafın çatlayabileceğini düşünemedim. tüm vucudumda olması gereken çatlaklar orda toplanmış gibi
o halde minicik şortlar giyiyorum, peh, kimse bacaklarımı beğensin diye giymiyorum ki, şortlarımı, elbiselerimi sevdiğim için giyiyorum

Et yiyen bakteri mi
O nasil bir seymis cok korkutucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…