- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Merhabalar. Fizigim cok guzel bel kalca oranım bacaklarım guzel ama bacaklarimdaki catlaklar yok muhemde iki diz kapagimin arkasindada parmak boyu kadar 5 6 tane.. basende de var onlar o kadar kötü durmuo ama aşağıda olunca kısa hicbirsey giyemiyorum dışarıda tatilde bikinimi sortumu giyiyorum ama tatil haricinde giymek isteyip giyemedigim bir sürü sortlar elbiseler var. Aksam neyse de gündüz asla giyip çıkamıyorum ben burdayım diye bağırırlar. Dışarıda kısa giymis herkese bakıyorum inceliyorum çatlak var mı diye. Üzülüyorum açıkçası istedigimi giyemedigim icin. Çünkü diz kapagimin arkası hos durmuyo yakından... bacak fondöteni kullandım kapanmadı umudum iyice kesildi yani merak ediyorum bacaklarındaki çatlakları takmadan miniler giyinen var mı?
Vucut fondotenleri denedim en son kapatici bir yüz fondoteni denemek istiyodumkapatıcı filan? vucut fondotenleri var.
Cok tatlısınızModel değilseniz takmayın .
Çok var çatlaklı vs giyinen,ne yapsın insanlar bu sıcakta.
Hiç aldırış etmeyin,
Kusur arayan zaten buluyor.
Birisi size çatlağın varsa derse evet kafamda da var,kırmadan kafanı uza,diyebilirsin
Diz kapaklarındada var mı? Onlar en kötü duranlar amaben varım :)
beğenmeyen bakmasın bacaklarıma bu sıcakta kendimi kasamam, şortumu da giyiyorum minimi de
bu arada sporumu hiç ihmal etmiyorum sıkı ve kaslı bacaklarım, nerdeyse 1 gr yağ yok, ama çatlak oooovvv
Malesef ömür boyu benimle kalacak bunlarBen de çatlak yok ama etlerim yumuşak sıkı değil. Biraz kilo alsam sallanıyor. Spor işe yaramıyor değil mi çatlaklara? Krem var mıdır biliyorum.
Valla haklısın sizin gibi insanlar ciğerimi yesin :) kapatıcı özelliği iyi olan bişeyler mutlaka vardır bu konuda. Ünlülerin emin ol çatlakları vardır ama bişeyle kapatıyor olmalılar :)
Ben takmam giyerim özgüvenine erişenler anlamak mümkün değil. Az önce bi arkadaşımla dedikodu yaptık. Yaklaşık 100 kg abla giymiş taytı çamaşırının modeli tüm selülitleri herşeyi ortada.. yerim öyle özgüveni midemiz bulanıyor yapmayın.
Bende de var dizimin arkasında seyrek ama dizimden yukarıda iç kısımda çok var tırmalanmış gibi allahtan tenime göre az açık renkli, öyle kırmızı değil, bronzlaşınız pek belli olmuyor boşver selülit daha kötü. Kendimden biliyorum.Merhabalar. Fizigim cok guzel bel kalca oranım bacaklarım guzel ama bacaklarimdaki catlaklar yok muhemde iki diz kapagimin arkasindada parmak boyu kadar 5 6 tane.. basende de var onlar o kadar kötü durmuo ama aşağıda olunca kısa hicbirsey giyemiyorum dışarıda tatilde bikinimi sortumu giyiyorum ama tatil haricinde giymek isteyip giyemedigim bir sürü sortlar elbiseler var. Aksam neyse de gündüz asla giyip çıkamıyorum ben burdayım diye bağırırlar. Dışarıda kısa giymis herkese bakıyorum inceliyorum çatlak var mı diye. Üzülüyorum açıkçası istedigimi giyemedigim icin. Çünkü diz kapagimin arkası hos durmuyo yakından... bacak fondöteni kullandım kapanmadı umudum iyice kesildi yani merak ediyorum bacaklarındaki çatlakları takmadan miniler giyinen var mı?
su bazlı fondoten kullanabilirsinMerhabalar. Fizigim cok guzel bel kalca oranım bacaklarım guzel ama bacaklarimdaki catlaklar yok muhemde iki diz kapagimin arkasindada parmak boyu kadar 5 6 tane.. basende de var onlar o kadar kötü durmuo ama aşağıda olunca kısa hicbirsey giyemiyorum dışarıda tatilde bikinimi sortumu giyiyorum ama tatil haricinde giymek isteyip giyemedigim bir sürü sortlar elbiseler var. Aksam neyse de gündüz asla giyip çıkamıyorum ben burdayım diye bağırırlar. Dışarıda kısa giymis herkese bakıyorum inceliyorum çatlak var mı diye. Üzülüyorum açıkçası istedigimi giyemedigim icin. Çünkü diz kapagimin arkası hos durmuyo yakından... bacak fondöteni kullandım kapanmadı umudum iyice kesildi yani merak ediyorum bacaklarındaki çatlakları takmadan miniler giyinen var mı?
Malesef yok hiç kullanmadım ama netten araştır mutlaka vardır. Okadar mankenin sanatçının illaki çatlağı vardır ve bişey kullanıyorlardır.Varmı onereceginiz bir ürün?
Diz kapaklarındada var mı? Onlar en kötü duranlar ama
Et yiyen bakteri miBen varım.
Doğumdan sonra uzaya kadar çatladım, olur olmadık yerlerimde çatlaklar oluştu, ama şortumu da giyerim, eteğimi de giyerim çok da tın çok da fifi. Millet zaten "Ayy şu kadının çatlağına bak" diye gezmiyor zaten. Her güzelin bir kusuru vardır, önemsenecek şey değil inanın ki.
Şükür iki bacağımız sağlam, orantılı, yürüyoruz, koşuyoruz vs. Bak daha geçen gün haber vardı, kadın genital bölgesini tıraşlarken et yiyen bakteri kapmış, iki bacağından da löp löp et almak zorunda kalmışlar kesilmesin diye. Neler var yani, çatlak dediğin ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?