Fizigim cok guzel ama... :(

vücudum çatlak dolu benim doğum yapmış gibi. hiiiç umrumda da değil. emin olun siz nasıl bir enerji yansıtırsanız öyle oluyor. bacaklarımı kalın bulurum zayıf biriyim o yüzden garip durduğunu düşünürüm o bacakların bende ve bunu farkında olmadan yansıtırım, bir yerden sonra başkaları da bacaklarımı kalın bulmaya başlar çok aşırı kalın olmamasına rağmen.
ama çatlaklarım daha fazla olmasına karşın kimse bugüne dek ben söylemeden dikkat bile etmedi. özgüven her şeydir.

Su bazlı olmasının özelliği nedir acaba daha cokmu kapatıyo fondöten kullanmıyorum ne ne anlama geliyo bilmiyorum
terleme durumunda veyahut yağmur yağma durumunda veyahut ıslanma durumunda akmaz daha kalıcı olur.birde dermacol muydu bir kapatıcı vardı o da iyi hemde su bazlıydı.

Modeller falan bildiğim kadarıyla kontür de yapıyorlar bütün vücutlarına ve gerçekten görüntüde çok farklılıklar oluyor. Deneyin isterseniz.

Ama naçizane fikrim, kendinizi sevin, kıl,tüy,çatlak,sivilce,selülit,bunların hiçbiri sizi çirkin yapmaz güzellik her zaman gülümsemededir.

Evet ya gördüm o haberi.. ben çocuk bile dogurmadım daha :) siz yine iyisiniz...

Evet ya gördüm o haberi.. ben çocuk bile dogurmadım daha :) siz yine iyisiniz...

Kilo alıp vermede ya da ani esneklik isteyen hareketlerde illa oluyor çatlak. Doğumdan önce de belli belirsiz çatlaklarım vardı görünmeyen yerlerimde diyeyim. Taekwondoda açma germeler sırasına, şpagat denemelerinde oluşmuştu. Takılmayın cidden, bunlar çok önemsiz şeyler.

Vucudumu tipimi seviyorum da istedigim minileri giysem daha cok sevicem...

Offf baktim cook fena.
Nasil bir sey bu Allah korusun

Enerji meselesinde katılıyorum... çatlaklarınız görünecek yerde oldugu halde mi dikkat eden olmadı?

Enerji meselesinde katılıyorum... çatlaklarınız görünecek yerde oldugu halde mi dikkat eden olmadı?

evet bacaklarımda da var beyaz tenliyim normalde görünmez pek ama diz kapağımın arkası çok yoğundur, tatile gittim feci karardım artık belimdekiler de dahil hepsi belli oluyor. gerçekten takılacak bir mesele değil bu. kimse dört dörtlük değil. tamamen enerji meselesi.

Önler cok belli olmuyo ama ya merak etmeyin. Arkalar daha bi geriliyo ya ayaktayken direk ortaya cıkıyolar...

Teşekkür ederim...

Benimde ayni yerlerde catlaklarim var, bir ara cok yürümüstüm yürümeyi biraktiktan sonra böyle oldu galiba.
Ben de kapatmayi dneiyim bari, ben esim görünce kötü hissediyorum ya. Aslinda takmamak lazim ama ben iki dogumdan sonra cok duygusal oldum bu deformasyon konusunda.

Siz de bunu yapmayın. Kilo verilir de çatlak ömür boyu kalacak bir sıkıntı insanda. Ömür boyu sürekli kapatamaz. Sizin mideniz bulanmasın diye kimse istediği şeyi giymekten mahrum olacak değil, o tarafa bakmayıverirsiniz.

Tedavisini yaptirin bu kadar dert ediyorsaniz
Ablam yaptirdi. 40 yasinda 3 dogum yapmis kadin az da gobek gerdirdi. 3 ay diyet spor taş gibi oldu manken gibi.
Tek derdiniz bu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…