Fizigim cok guzel ama... :(

Expigment öneriyorlar ona

Boyun hızlı uzamış, dikey çatlakların sebebi bu. Evet çatlaklar insanı gerçekten rahatsız eder ama İnan bana diğer insanların dikkatini çekmiyor. Bu kadar dert etmemelisin. Bir kaç baldır çalıştırıcı bacak hareketi var, tatilden döndüğümde sana onları atayım. O bölgeyi sıkılaştırıp hafif sertleştirdiği için çatlaklar açılıyor göze daha az batıyor.

spor yap. C vitaminini eksik etme. Tamamen düzelmezler ama vücudun sıkılaştıkça
gözüne batmazlar. O kadar kusur kadı kızında da olur dersin.

Bekliyorum
Bana basendekiler sevimli bile geliyo mesela yanlarda oluyor ya hani ama diz kapağı berbat

Çatlakların tedavisi yok mu acaba?

Bayanda en önemlisi özgüvendir.Öyle bir yürür kendine güvenle atarsınki adımlarını o çatlakları farkedenler bile umursamaz.
Neden bu kadar taktın anlamadm.Herkeste var kusurlar.O çatlaklar yüzünden neden giymek istediklerini giyemiyorsun ki??Ayrıca kim işi gücü yokmuş gibi oranı buranı inceleyecek..

Ben catlaklari cok estetik buluyorum. Cekinceniz erkeklerdense bence onlarin gozu catlaklari gormuyor bile.

Bende de var diz kapağımin arkasında ergenlik çağından beri. Dizlerimin yanında birer çizik ve baldırımda belki 5 6 tane aşağı doğru ilerliyor hiç de sakinmıyorum tedavisini bile düşünmedim. Hep de etek elbise giyerim. herkes de bacaklarımi över onlara rağmen Seviyorum onları nedense hoşuma gidiyor böyle kusurlar bence siz de takmayın özgüvenli olun.. bir üye estetik buluyorum çatlaklari demis katılıyorum erkek arkadaşıma lafina yapmıştım umursamadi bile eğer derdin oysa bence takmaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…