Fizigim cok guzel ama... :(

Algıda seçicik olmuş sizde :)
Çatlak çoğu insanda var sorun etmeyin kendinizi üzmeyin :)
Vücut fondeteni değil de cildinizin bir ton koyusu normal fondoten alın çok sorun ediyorsanız onu sürün gitsin belli bile olmaz :)

aaayyyy, amaaaannnnnn. koyver gitsin canim ya. bendede catlaklar var ama artik takmkyorum bile. yazin sadece esimle tatilde iken giyiyorum sort falan. . disardaki insanlar icin degil,kendim icin giyiyorum. ki o kadar kisada giyinmeye gerek yok. dozunda iyidir hersey
baskalarinin bacaklarima baktigi hissi midemi bulandiriyo o ayrida, barismak lazim vucudumuzla bosver onlar senin bi parcan. tedavisi varmi bilmkyorum. ben artik catlaklarimla ugrasmayi biraktim.
seviyorum artik onlari .
hem surda 3 aylik yaz ayi yasican diye kendine zehir etme yazi.
geri kalan 9 ay mecbur kot giyicen yada uzun elbise. takmaaaaaaaaa. hayata baska bi gozle bakmaya calis
Hamd olsun bak sikayette etsen bacaklarin var. olmayanlarda var unutma.
halimize sukur etmeliyiz. bosver diger kadinlari.

dry brushing diye bir şey var kuruyken kese yapıyorsun narin bir şekilde. benim iç bacak kısmındaki çatlakların görünümünü hafifletti(sadece tek bacağa uyguladığım için farkı daha net görebiliyorum) isterseniz siz de deneyin. Her duş sonrası yapıp üzerine bebe yapı sürüyorum. hem yumuşacık oluyor.

Tesadüfen farkedilmiş ve bacağındaki kanserli ben'i alınmış biri olarak diyebilirim ki insan acı verici süreçler geçirince gerçekten bunların bir önemi kalmıyor. Düzenli olarak vücudumu, bacaklarımı kontrol ederim, doktor da bakar ve cildimde riskli bir ben ya da bir değişiklik var mı korkusuyla aklım çıkar bazen.

Cildimde kanser riski taşıyan bir değişiklik görmek yerine sadece çatlak ya da selülit görmek benim için büyük mutluluk sebebi.. Lütfen böyle şeyleri dert etmeyin hatta oturun sevin çatlaklarınızı..

Güzellik merkezlerine başvurabilirsiniz. Yok olmuyor ama inceliyor bayağı. Sizi tatmin edecek boyuta geleceğini düşünüyorum.

Benim bacaklarda yok ama belimde çatlaklar bildiğin karayolu haritası oluşturmuş durumda üstelik doğum yapmadığım halde.
Ne yapayım yani denize, havuza mı girmeyeyim, nereye kadar kapatayım, hiç umrumda değil boşverin siz de Allah sağlık versin.

Bende de dogumdan kalan diz kapagi arkasinda var
Cok bellimi hic dikkatle incelemedim.
Ama var.
Ben gunluk hayatimda mini etek sort falan giymiyorum.
Tatilde de hic manken gibi kusursuz fizige sahip kimseyi gormedim.
Herkes catlakli löp löp masallah.

Eşimden utanmıyorum bu konuda zaten beni utandırmaz hic görmüştür illaki ama beni çekici buldugunu söyler birazda erkek rahatlatmalı kadını bu konuda

O konuya girersek esim benim hep güzel oldugumu söyler, her gün defalarca iki cocugum oldu, hic bana elestiride bulunmadi, bulunmamali da. O kusurlarimi görmez ama ben görüyorum kendimle pek barisik degilim galiba bu konuda hani olmasalardi derim catlaklari. Kilom kaldi üzerimde on kilo kadar bunu da bir tek ben dert ediyorum ona göre hava hos

Çok geçmiş olsun teşekkür ederim

Insanlar böyle derler açıkçası bende beğeniyorum fizigimi tabiki misafir herseyimiz ama kime neyin gösterisini yapacağım ben burada...

Benimde çatlaklarım var ama ben hiç kafama takmıyorum. Hem güzel bir kadınmışsın, o çatlaklar hiç görünmüyordur bile eminim.. Güzel olmasan dahi bu kadar kafana takmamalısın. Squat yapmak çatlakları zamanla yok ediyor diye okumuştum yabancı bir sitede, bir sürü yorum vardı onaylar şekilde.. Denemek lazım..

Çatlakları yok etmesi imkansız. Selulitleri yok ediyo ama sağolun...

Bunları sorun yapmayın.. Gerçekten başkalarının dikkatini çektiğini düşünmüyorum.. Sonuçta modellik yapmıyorsanız.. Ayrıca plajda vücudunda derin ameliyat yada kaza izi olanları görüyorum.. Gayet rahatlar.. Eeee siz niye kalıyorsunuz.. Rahat olun

Evet catlak derinin 7 kat altindan catladigindan cozumu yok
Belki rengi acilabilir 1-2ton vs.
Selulite care var tabiki
Abircuburu kolayi falan kesince egzersizde yapinca kalmiyor.

Zayifim ben ama aburcuburdan falan gecen sene vardi selulitim suan yok
Egzersiz yapiyorum evde.
Popo ust bacak ic bacak calisiyorum.
Baya toparlandi yok gibi.

Gunluk hayatta ayrica catlak olan bacak bolgesine falan fondoten vs surulebilir
Ben kisa tek giyme durumlarinda bbkrem falan suruyorum mesela.
Hem daha kusursuz duruyor

Plajda sorun etmiyorum çünkü orda kimse kusursuz fizikli değil ama yaşadığım yerde giyinemiyorum kısa bisiler...

Bende istiyorum kapatici bi fondöten. Catlaklarımı kapatan bi fondoten buldugum gün cok mutlu olacağım...

Ahh ahh bende de var bu sorun.. Genc kizligimda basladi insanin kalcasinda çatlak olur mu? Benim doluuu... Ergen psikolojisi cok uzulup doktora gittim.. Daha gosterir gostermez kizim bize ne vucutlar geliyoe bu catlak mi demisti.. Gel gelelim hamilelikte de yağlar kremler masajlar gırla gitti ama catlaksiz kurtulamadim ne yazik ki.. Yani diyecegim o ki vucut yapisi boyle .. Orta yerinden catlasanda bu catlaklar geçmiyoooor.. Yalniz kadinlar kulubunde bi konu var Kahve Limon peeling'i... Onu bi ara denedim aslinda devam edebilseydim faydasini gorucektim.. Sizede tavsiye edebilirim.. Bende sizden akil alayim hamilelik sonrasi koltuk altimda kararma oldu.. Ve bu durum beni uzuyor cunku kisa kollu giyince kotu duruyor bi krem veya baska bisey kullanan var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…