Fizigim cok guzel ama... :(

Derma roller var. Deneyin derim. Catlaklari inceltmiyo ancak buyuk catlaklari ince cizgi gibi yapiyor.

Bende istiyorum kapatici bi fondöten. Catlaklarımı kapatan bi fondoten buldugum gün cok mutlu olacağım...
Mat bitisli fondotenler bacaklari gayet kusursuz gosteriyor mesela
Ben gecen yaz tatilde kullandim
Bu yazda mini elbise etek giydigimde kullanicam.
Hem daha mat hemde ton olarak tek renk duruyor.

Ben onu surekli olmasada bir donem kullandim.
Devam etsem fayda edermiydi bilmiyorun (banyo epey batiyor dayanamadim)
Ama bacaklarim yumusacik daha puruzsuz oluyordu
Bepanten madecassol falan da karisim krem yapmistim sonrasinda onunla nemlendiriyordum.
Bak aklima geldi deniyim tatile gidene kadar bir kac defa daha.

Türk kahvesi limon karıştır. Haftada 3 kere duştan sonra bastıra bastıra peeling yap zamanla çok farkediyor. Benim karnım çok güzelleşti. Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum ama 3,doğum yaptım çok fenaydı çatlaklarım. . O zamana kadar fondötenle kapatıcıyla falan idare et. Ama kahve limon mutlak dene.
Çatlak da neymiş torunum du konu başlığı sanırım.

Kız bepantenle medecassol bende tuylenme yaptı maymuna dönüyordum az daha. Kıl köklerini iyi besliyor

Altını çizerek söylüyorum konu sahibi hiiiiiiç kafanıza takmayın. Bak ömrüm sporla geçer. Hayatım boyunca okul voleybol takımlarında oynadım pilates yoga yaparım. Fakat son 3 yıldır fitness ağırlık halter yapıyorum squatta 40-45 kg yaparım fit sıkıyım yani. Gel gör ki kalçamda çatlaklarım var.
Hele hele birde esmer olduğum için beyaz beyaz harita gibi duruyorlar. Bu durum benim canımı hiiiiiç sıkmıyor aksine çok mutluyum söylemesi ayıp fitness yaptığım için şekilli kalça ve bacaklara sahibim. Umrumda olmuyor.

Fakat şunu şiddetle tavsiye ederim ama devam edemedim ben. Kahve telvesi ile limonu karıştırın banyoda kabak lifi veyahut kese ile masaj yapın kızarana kadar keseleyin sonra dayanabilirseniz soğuk veya ılık su ile yıkayın. Aksatmadan uygulayın bir nebzede olsa yok oluyor.

İnstagramda 40kilonasilgider diye bir hesap var belki bilirsiniz. O kadın çatlakları için atışeri marketten aldığı sarı kantaron kremini tavsiye ediyordu baya azaltmış kocaman olan çatlaklarım belli belirsiz incecik çizgi oldular diyordu. Denemedim bilmiyorum da belki denemek isteyen olursa aklında bulunsun diye yazdım.

Ten rengi tul coraplar giyebilirsiniz o kadar rahatsiz oluyorsaniz, ama bence bosverin. Catlagi olmayan mi var? Ayrica kime ne yahu? Sanki gidip bacak fotolari mi cekileceksiniz? Istedigi giy gez

Milletin bas bas body positivity diye yırtındıgı şu zamanda böyle cahilce yorumlar da benim midemi bulandırdı bak simdi. Bir de altına döşenen beğeni sayısına bak.
Hepinize bol selülitli günler diliyorum.

Evet o hesabi takip ediyorum ben kadin 1 senede 40 kilo verdi saka maka
Ben olsam yemisim catlagini derdim zaten okadar kilo versem.
Detayli yorum istemek lazim o konu hakkinda.

Şu şişman söylemlerinden mi bahsediyorsun :) tabi canım herkesin normali kendine haklısın.. biz zaten herkes 36 beden ve en az 175 boyunda olsun demedikki. Selülitlerinize iyi bakın sevin o tırtıkları

Diz arkasinda benim de vardi gecti heralde su an.yok.. nolduysa yoklar yani..
Lisedeydim o zamanlar. Su an evlendim bebegim oldu.. gel gor ki karin catlaklarimin yaninda,dizimin arkasinin lafi bile olmazmis yani
Hayatimda ilk defa mayo giydim bu yaz,bikini degil.. sarkik bi alt gobek,hadi sporla onu duzeltirim de.. yanlarim gobegim cook catlak,yarik hatta

Diz arkasinda benim de vardi gecti heralde su an.yok.. nolduysa yoklar yani..
Lisedeydim o zamanlar. Su an evlendim bebegim oldu.. gel gor ki karin catlaklarimin yaninda,dizimin arkasinin lafi bile olmazmis yani
Hayatimda ilk defa mayo giydim bu yaz,bikini degil.. sarkik bi alt gobek,hadi sporla onu duzeltirim de.. yanlarim gobegim cook catlak,yarik hatta

Derma roller var. Deneyin derim. Catlaklari inceltmiyo ancak buyuk catlaklari ince cizgi gibi yapiyor.
Kesinlikle kahve limon peelingini öneririm bizzat kendim deniyorum. benim beyaz çatlaklarımın rengi soluk rahatsız olmuyordum belli belirsizdi ama son zamanlarda üst baldırımda kırmızı çatlak belirdi 3-4 tane küçük kısa çizgi şeklinde . ben şu şekilde yapıyorum öncelikle her sabah bacaklarım hiç üşenmeden soğuk suyla yıkıyorum kan dolaşımım hızlansın diye tabiki onun öncesinde çatlak bulunan yeri ipek kese ile kızarana kadar dairesel hareketlerle masaj yapıyorum daha sonra 3 tatlı kaşığı kahve ve 1 limonun suyunu bir kapta karıştırarak ilgili bölgeye ve tüm bacağıma dahil sürüyorum ben peeling etkisi de var çünkü fazlasıyla. 15 dk bekleyip yine dairesel hareketlerle soğuk suyla yıkayarak çıkarıyorum. 10 gündür yıkıyorum başlarda kızarana kadar yapmıyordum keseyi pek fark görememiştim ama 3. yapışımda keseyi abartınca 1 tanesi yok oldu ve ben şok oldum. kesinikle tavsiyemdir :)

Kesinlikle kahve limon peelingini öneririm bizzat kendim deniyorum. benim beyaz çatlaklarımın rengi soluk rahatsız olmuyordum belli belirsizdi ama son zamanlarda üst baldırımda kırmızı çatlak belirdi 3-4 tane küçük kısa çizgi şeklinde . ben şu şekilde yapıyorum öncelikle her sabah bacaklarım hiç üşenmeden soğuk suyla yıkıyorum kan dolaşımım hızlansın diye tabiki onun öncesinde çatlak bulunan yeri ipek kese ile kızarana kadar dairesel hareketlerle masaj yapıyorum daha sonra 3 tatlı kaşığı kahve ve 1 limonun suyunu bir kapta karıştırarak ilgili bölgeye ve tüm bacağıma dahil sürüyorum ben peeling etkisi de var çünkü fazlasıyla. 15 dk bekleyip yine dairesel hareketlerle soğuk suyla yıkayarak çıkarıyorum. 10 gündür yıkıyorum başlarda kızarana kadar yapmıyordum keseyi pek fark görememiştim ama 3. yapışımda keseyi abartınca 1 tanesi yok oldu ve ben şok oldum. kesinikle tavsiyemdir :)

Sedef rengine donmuslerdir diz arkasi fena ya :/ bu sene cicekli sortlar var ya icim gitti giyemedim giyemiycem de

Bu tür seyler kirmiziyken ise yariyo eskiyince hicbi care yok malesef
ya kalca sorun degilki diz kapaginin arkasinda 10 ar cm çizgiler var cok kötü görünüyor

Kantaron yağını bir araştır istersen geçende çatlaklar için faydalı diye duymuştum

Mat bitisli fondotenler bacaklari gayet kusursuz gosteriyor mesela
Ben gecen yaz tatilde kullandim
Bu yazda mini elbise etek giydigimde kullanicam.
Hem daha mat hemde ton olarak tek renk duruyor.
Hangi ürünü oneriyosunuz? Cok kapatici bi fondoten lazim. Kryolan iyi diyorlar ama cok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…