Fiziğimi çok dert ediyorum

Ben de hergün Burcu Esmersoyu görüp sinir olanlardanım fazla kilolarımı veremediğim için

2 günlüğüne büyükadaya gittim. Ben hiç görmedim sosyal medya güzellerini. Herkesin çatlakları selülitleri var bak valla. Hiç kimsenin göğüsleri taş gibi ve büyük değil. Hiç kimse makyajsız prenses değil.
O kadar filtreyle babanemde güzel olur

Aynı kilodaymışız 4 yıldır 47 kiloyum 1 gram bile alamadım. Ben de spora başlayacağım sart oldu.

Aynı kilodaymışız 4 yıldır 47 kiloyum 1 gram bile alamadım. Ben de spora başlayacağım sart oldu.
Kilo sorun değil de insanlarin her gördüğünde ay sen kilo mu verdin,ekmek ye,hicbir sey yemiyor musun demesi kadar iğrenç bir sey yok. Bunu diyenler de fit insanlar değil

Onların çoğu şoplu fotoğraf. Yaşın henüz küçük sanırım. Böyle seylere takılma kendini sev.

Kilo sorun değil de insanlarin her gördüğünde ay sen kilo mu verdin,ekmek ye,hicbir sey yemiyor musun demesi kadar iğrenç bir sey yok. Bunu diyenler de fit insanlar değil

Iyi niyetle söyleyenler daha cok üzüyor beni. Mesela teyzem. Yazik ediyosun güzelliğine bir 5 kilo alsan eskisi gibi fıstık gibi olucan diyor . En cok buna üzülüyorum yani çirkinleştim diye.

Sezeryan oldunuz mu bilmem tek ameliyatın o onun acısı gibi değil demi
Evet oldum 2 kere. İlki berbatti 3 gun felc gibi yatmistim, ıkincisinde ilk gece bebeğime kendim bakmıştım. Göğüs ameliyatı acılı olmadı, hareketlerim kısıtlanmıştı. Yataktan yuvarlanarak kalkiyordum ama aman aman sancılı olmuyor.

Boy kilo orantiniz iyi,tek sorun göğüslerinizse küçük göğüsler de güzel, illa büyük olmasi gerekmiyor, sarkma derdi olmuyor hem

Bunun klibini izle belki artık gördüğün herşeyin gerçek olmadığını anlarsın sosyal medyada biraz da gül.

Ay şu sosyal medyaki fotolara allah aşkına inanmayın ya.. shopla neler yapıyorlar geçen duygu özaslanın gerçek fiziğini görünce anaaam dedim :)
Onun dışında valla plajlarda, yolda orda burda güzel fizikli kadınlar oluyor, olacak.. bu sebeple özgüveni düşürmeye hiç gerek yok. Boy kilo orantınız fazla değil. Kendinizi sevmedikçe hep bi kusur bulacaksınız. Size diyorum ama ben de dişlerimi hiç beğenmem mesela ona takarım popoma takarım ama başka bir kadını görüp o güzel ben çirkinim demedim hiç.. bırakın beğenen böyle beğensin.. kimse mükemmel olmak zorunda değil.. kendimize zindan ediyoruz hayatı boş yere

Etme, kimse kusursuz değil. Güzellik algısı değişken. Benim ilk gençliğimde kaşlar ipti, geçen sene kaşlar iki parmak oldu. Para verip yaptırdı herkes. Eskiden ince ölmeye yakın kadın modaydı şimdi ablalar popo implantı yaptırıyor. Çatlaklar her zaman vardı. Türkiye corona haritası gibi bacaklarım, eskiden utanırdım şimdi hiç umrumda değil. Çünkü ben kendimi seviyorum, bu şekilde de güzelim. Boyum kısa, kilom ne az ne çok. Eskiden inceciktim Fakat kendimi şişman sanıyordum. Neden? Ergenlikten. Sağlıklıyım, gerisi hikaye. Sen takarsan o zaman gözüne sokan olur. Özgüveni ve memeleri dik tutup yürümekte fayda var

Allah razı olsun cevaplarınız için :*

Ay şu 3 çocuklu boşanma konusundaki çocuklara üzüntüm 75b bile olmayan göğuslerimi bile unutturdu...

Fizikmiş, oymuş ,buymuş hikaye. Dünya üzerinde tek bir çocuk bile acı çekiyorsa, açsa, yanlış bir anne babadaysa... ben derdimden utanırım. Of of.

Onların çoğu filtreli, hatta filtresiz olanı yok. Yani yazık değil mi kendine dert ettiğin şeye bak. Kötü etkilendiklerini takip etmeyiver. Sana faydası katkısı dokunucak hesapları takip edip kafanı rahatlat.

43 44 kilo olduğum spor yaptığım dönemlerde de hatta çocukluğumda bile popom hep büyüktü. göğüslerim minnoş belim incecik ama koca bir popo Yani ben hiç memnun değildim bu durumdan. Şimdi iki doğum yaptım, yumuş yumuş bir karnım var göbekli değilim ama karnım jöle kıvamında popo desen öylece duruyor. Ama kocam bayılıyor. Bizim dert ettiklerimizi erkekler çok seviyor hiç merak etme.

Boyunda ve kilonda bir sıkıntı yok ki? 3-4 kilo versen daha iyi olabilir ama. Bir de squat yaparsan kalçan şekillenir göğüs açığını o şekilde kapatırsın. Bağırsak sorununu çözmelisin ama o sağlık neticede. Onun dışında sorun ne anlamadım mankenlerin çoğu küçük göğüslü zaten

Bende instaya baktıkça kendimi fakir hissediyorum. Oysaki maddi durumum yerinde cok şükür. Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş o misal ayrıca göğüslerimin küçük olmasını isterdim bende canım niye dert ediyorsun büyük göğüs cok sıkıntılı inan sırtım ağrıyor

Kilonuz gayet ıyı bence .Manken deılızki sonuçta

Ah be canım üzülecek başka şey yokmuydu seni seven her halinle sever İnan kusur bulan İnan ki sevmeyendir., hepimiz manken gibimiyiz hayır Allahım herkesin karşısına Kadir kıymet bilen insanlar çıkarsın
Bi komsum kucuklugumden beri Allah kiymetini bilenle karsilastirsin derdi. Evlendikten sonra bunun önemini o kadar iyi anladim ki, ne güzel duaymis ♡

Benim sosyal medya hesabım yok, ara sira kardesimden tanidiklarima bakiyorum ve sok sok sok yasıyorum! Yani ic hallerini, fiziki,ailevi ve maddi problemlerini bilmesem.. hayretler icinde kalıyorum cunku tammm tersini sergileyenler cok. Kuzenim var kizin normalde yuzunu goremiyosun sacini taramiyo toplamiyo sivilce dolu, internette gözünü alamiyosun arkadaşımla konusuyodum kilo vermek istiyodu, dedim whatsap profillerinden görüyorum neden bu kadar takiyosun, bebegim onlarin hepsi shoplu dedi vs vs vs gerçekler ve filtreler :) bi cok arkadas yazmis zaten örneklerini. o klipte cok anlamli ilk evlendigimde vucudumda taktilarim vardi, iki hamilelikten sonra meydaane gelen yeni vücudumla cok alakası yok ama zaman geçtikçe neyin daha takılası olduğunu hayat gosteriyo:)))) sağlık en önemlisi, sonra yapabildigin kadar dikkat et kendine bence :) kisinin kendini nasil gördüğü cok önemli, kendine bakarken filtrelilerden con saglik.ve dogalligina bakmani tavsiye ederim:) ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…