Fiziken de ruhen de değişmek istiyorum...

Her kadin bence yakisani giymeli tarz meselesi degil bu. Dugune gidince cok şık bir elbise yuksek topuklular gosterisli kupeler ve guzel bir makyaj. Harikaaa. Toplantiya giderrmm guzel bir elbise ustune ceket topuklu sac topuz. Spora giderim tayt askili. Arkadaslarla bulusmaya guzel bir jean babet sade bir tisort buyuk gunes gozlukleri.yaz icin diyorum mesela. Ben zayif oldgm icin asla kumas pantolon giymem ama giyen kadinlara bayilirim.tarzima uygun degil. Giyinmeyi severim modayi takip ederim ama yakismayacagini bilsem almam. Saclarim herzaman dumduzdur dalgali ve kivircik yuzumu buyuk gosterir.mor pembe renkleri asla kullanmam hic yakismaz.Bu tarz ayrintilari bilirseniz sizde tarzinizi cozersiniz.fiziken bunlar. Ruhen bende care bulamadim kendime uzgunum.cunku evliyim cozumu yok ruhuma iyi gelmiyo bisey😂

Spor yaparak hem fiziken hem ruhen değisebilirsiniz. Bir de önemli olan fizigini tanımak mesela benim üst bedenim 34 alt bedenim 36 ama buna uygun giyinirim. Her gören ne kadar güzel orantili fiziğin var der :halay: Veya göbeğinde fazlalık olan arkadaşım süper yüksek bel giydiğinde 90-60-90 gibi duruyor.

bence bu dogustan gelen bir özellik. öyle sonradan olunmaz böyle seyler.
herkes sempatik olamaz
herkes cool yapılı olamaz
bu özellik siz de yoksa üzülmeyin bence :=)) kendınızı oldugunuz sekılde kabul edın
bu sekilde en azından daha cok mutlu olursunuz... içinizde olmayan bir özelliğe özenmeyın :=))

...........

herkes sempatik olamaz
bu özellik siz de yoksa üzülmeyin bence :=)) kendınızı oldugunuz sekılde kabul edın
Ben kabul ettim de boşandığım adam etmedi

Hem fiziksel hem ruhsal değişmek istiyorum
Kendimi tarzımı bulmak istiyorum.güçlü tarzı olan cool kadınalra hayranım.neler yapmam lazım ?
y.tube'dan leslie'nin videolarıyla spor yap kadının enerjisi o kadar iyi ki ekrandan geçiyo :halay: abur cubur alma yapma zaten bağışıklığımızın güçlü olması lazım sulu yemek ye meyve ye.evde kapalıyız zaten, saçlarına bakım yap cilt bakımı yap tırnaklarına bakım yap.yeni saç modeli bak koronadan sonra yaptırırsın. bunlar seni fiziken baya değiştirir aynı zamanda ruhuna da iyi gelir.

Kendini giydiği kıyafetin içinde güzel hisseden kadın bence dışarıya da tarz sahibi görünüyor.
Bence bir mağazaya gittiğinizde denedikleriniz ve gördükleriniz arasında en iyi hissettiklerinizi alın, öylesine ihtiyaç alışverişi yapmayın, özel bişeyse de, parlak pullu bişeyin içinde iyi hissettiyseniz alın onu giyin, neler giyiyorlar hiç abzürt kaçmıyor, kendilerini öyle beğendikleri için dışarıya da çok cool geliyorlar, sadece düz tişört içinde güzel hissettiyseniz öyle giyin, yine aynı şey geçerli.
Bence kendinizi giydikleriniz içinde rahat hissettiğinizde ruhsal durumunuzda düzelecektir. Hepsi diyemem ama bir çok kadın için aynı şey geçerli bence, kendini beğenen kadınlar başarılı özgüvenli dışa dönük ve daha cool..
Ruhsal iyileşmeye ek olarak, kitap okumak, internette birşeyler okumak, Ya da birşey yapmak, birşey üretmek, sürekli öğrenme modunda olmak diyebilirim. Okumak ve öğrenmenin süper iyileştirici gücü var bence.
Bilmiyorum kim katılır ama, herşeyin başı özgüven benim açımdan.:)

Hem fiziksel hem ruhsal değişmek istiyorum
Kendimi tarzımı bulmak istiyorum.güçlü tarzı olan cool kadınalra hayranım.neler yapmam lazım ?
Ben tarzımı bulana kadar ayna karsısında baya vakit gecırdım🤗 saç rengimi degıstırdım sımdı tenime giden bir sacım var kendime uygun makyajıda buldum deneye deneye. Giyim tarzım da minimalist tarz. Sade parçalar siyah krem bej tonları. Bence bu renkler her kadına yakisir. Ve bence bir kadını en cok guzel gosteren sey bakımlı saçlar. İlk once saçlarla baslayın ruhense tavsıyem bir kagıda olumlu ve olumsuz taraflarını yazın. Bu olumsuz taraflarınız uzerıne arastırmam yapın nasıl duzeltebılırın diye. YouTube den beyhan budak videolarını kesinlikle tavsiye ederim. Ve birden degısım beklemeyin zamana yayın ufak ufak adımlar atın

Insanin psikologu yine kendisidir.Kendine icine donuklestigin zaman hayatini ,yasadiklarini olcup biciyosun.Nerelerde hatalisin,nereler de ne yanlislari yaptigini bulabiliyorsun.Hatalarini,zaaflarini degistirme dusuncesi icerisindeyse kimseye ihtiyac olmadan kendi terapini yapiyosun.Gercekten hayatinizda bir takim seyleri degistirmek istiyorsaniz size iyi gelicek kitaplar okuyun,kendinizi gelistirin spor yapin.Sporun etkisi fizikselden once zihinseldir,ote yandan fiziginizde degistiginde kendinizi daha iyi hissediceksiniz.Bir yandan da kendinizi gelistirmeye bakin,beceriler kazanmaya bakin.

Şu an çok ucuzluk var.
Şık ve Havalı kıyafetler seçin
Spor yapın
Aylık cilt bakımı yaptırın
Ruhunuz içinde kitap okuyun ve terapi alın.
ucuzluk var da virüs de var. zalim patronların ücretli izin vermediği işçiler resmen ölüm tehlikesiyle çalıştırılıyor. o giyecekleri üretenler kargosunu taşıyanlara yazık. çok acil bir ihtiyaç olmadıkça şu ara kargo kullanmak bence zalimlik. konu sahibi, siz evde ruhsal ve bedensel olarak kendinizi aktive edin. izolasyon dönemi bitince vicdanınız rahat alışveriş yaparsınız.

Diyetisyen, spor merkezine yazılın. Sınıflara gidersiniz veya bir hoca tutarsınız. İnanılmaz iyi gelir. Terapiye ve bunlara virüs sonrası giderseniz size inanılmaz iyi gelir. Umarım oradan aynı şehirden kurtulursunuz.

Kuzum bu bir süreç..ruhen değişmeden sadece fiziken degismenin senin de nickin olan "huzuru " sana getireceğini sanmıyorum.Oncelikle yapacagin şey hayatında şükür etmek istediklerini bir listelemen...belki su an sen bazılarını farketmiyorsundur diye ben bazılarını listemene yardım edebilirim ; bir meslegin var ...bu mesleği yapabiliyor ve bundan para kazanabiliyorsun,ruhsal olarak biraz darbe almış olsan da bedensel olarak sagliklisin...her ihtiyacını kendin gorebiliyorsun , evlilikte mutlulugu bulamasan da o mutsuz evliliğin sana bir hediyesi oldu ...bebeğin!! Canından ,kanından ,seni görünce gözleri parlayan , hala süt kokan minicik bir bebeğin var ...benim için bunlar büyük sukur nedenleri ve bence görmezden gelemeyecegim herkesin de sahip olmadığı büyük hediyeler bunlar . Diğer yandan fiziksel olarak kendini beğenmiyorsan tavsiyem soyunup aynanın karşısına geçmen ...şöyle bir kendi etrafında dönuo kendini izlemen....fiziksel değişimler için senin yapabileceklerin neler bunun kararını alman.Kilo verme kararını aldıysan bunun hangi yöntemlerle olacağını kararlaştırman ve makul bir hedef belirlemen.Yetmisli kilolardaysan hedefin 69.900 u görmek olsun.Boyle böyle evde spor yaomaya ,yediğin ictigin şeylere dikkat etmeye baslarsin ..Sağlıklı beslenmek ve spor yapmak insanı gercekten rahatlatıyor ve karşılığını da kısa zamanda kilo vererek almaya basliyorsun.

herkes sempatik olamaz
bu sekilde en azından daha cok mutlu olursunuz... içinizde olmayan bir özelliğe özenmeyın :=))

...........
Kesinlikle katilmiyorum. Bazen hayatta oyle seyler yasiyoruz ki hem de ust uste oyle seyler yasiyoruz uzun sure ruhumuz ve bedenimiz mahvoluyor. Zamanla yasanilan travmayi kabullenince hersey degisebilir. Spor gercekten iyi geliyor. Kendini mutlu edecek seyler yapmak ta iyi geliyor. Degisim istemek ilk adim hatta.

Back
X