Fiziksel görüntü evlilikte ne kadar önemli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

matildax

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2021
39
344
8
30
Herkese iyi geceler. Yakın zamanda 70 civarı kilolardan 55e düştüm. Kilolu olduğum dönemde de meme ve popo kısmım çok ufaktı. Tüm kilom hep bacaklar ve göbeğimdeydi. Kilo aldığımda sürekli ölçtüm, bir santim bile artı çıkmadı :) Memeler zaten biraz aşağıya bakıyor minik minik boy iki elma kadar. Bu kadar küçük olmasına rağmen nasıl dimdik değiller hayret ediyorum. İlk sorum spora başlasam göğüs çalışsam ufak da olsa bir toparlanma olur mu? Yada popo biraz büyür mü?

İkincisi ise
Temmuz'da nikahım var. Erkek arkadaşım küçük olduğunun elbette farkında, dolgulu iç çamaşırları giymiyorum çünkü. Ama çıplakken görüntü hiç hoş değil ve öyle hiç görmedi. Popom zaten öyle minik ki, tahta. Merakım şu, evlilikte fiziksel görüntü ne kadar etkili? Büyük bir önem taşıyor mu? Yoksa aradaki çekim, uyum veya sevgi bunu tolere edebiliyor mu? Kendimi çok eksik hissediyorum. İlk önce benim kendimi beğeniyor olmam mühim ama malesef.. Estetik için de hem korkuyorum hemde yakın dönemde asla o parayı denkleştirebilecek durumda değilim. Bu zamanlarda heyecanlı hevesli olmam gerekirken kafamı bunlara takmaktan hiçbir şeyin tadını çıkaramıyorum. Sizin fikirleriniz nedir?

Sporla göğüs de toparlanır, hatta büyür, popo da. Yeter ki istikrarlı yapın.
Bir de kafanıza göre yapamazsınız, spor salonuna gidip isteklerinizi açık açık belirtmeniz lazım ki size hangi hareketleri yapmanız ve hani aletleri kullanmanız gerektiğini söylesinler.

Bende sizin gibiydim evlilik öncesinde çekincelerim vardı ama evlenince benim adıma herşey çok iyi gitti çok şükür. Eşime açık açık sordum benim gögüs lerim kücük popom tahta gibi beğendin mi gerçekten diye.. Gerçek sevgi öyle büyük birşey ki eşimin bana aşkla baktığını vücudumu herşeyiyle kabullenip sevdiğini hissettim ve bu herşeyden değerli bence. 🥰

Bende sizin gibiydim evlilik öncesinde çekincelerim vardı ama evlenince benim adıma herşey çok iyi gitti çok şükür. Eşime açık açık sordum benim gögüs lerim kücük popom tahta gibi beğendin mi gerçekten diye.. Gerçek sevgi öyle büyük birşey ki eşimin bana aşkla baktığını vücudumu herşeyiyle kabullenip sevdiğini hissettim ve bu herşeyden değerli bence. 🥰

Öyle mutlu oldum ki sizin adınıza :) Benimde içim rahatladı bu mesajı okuyunca. İlk günler alışana kadar nasıl olacak diye içim içimi yiyor. Görmesin etmesin diye kısıtlayacağım kendimi sanki şimdiden daralıyorum. Umarım benimde sizin gibi olur da her şey iyi gider. :)

Herkese iyi geceler. Yakın zamanda 70 civarı kilolardan 55e düştüm. Kilolu olduğum dönemde de meme ve popo kısmım çok ufaktı. Tüm kilom hep bacaklar ve göbeğimdeydi. Kilo aldığımda sürekli ölçtüm, bir santim bile artı çıkmadı :) Memeler zaten biraz aşağıya bakıyor minik minik boy iki elma kadar. Bu kadar küçük olmasına rağmen nasıl dimdik değiller hayret ediyorum. İlk sorum spora başlasam göğüs çalışsam ufak da olsa bir toparlanma olur mu? Yada popo biraz büyür mü?

İkincisi ise
Temmuz'da nikahım var. Erkek arkadaşım küçük olduğunun elbette farkında, dolgulu iç çamaşırları giymiyorum çünkü. Ama çıplakken görüntü hiç hoş değil ve öyle hiç görmedi. Popom zaten öyle minik ki, tahta. Merakım şu, evlilikte fiziksel görüntü ne kadar etkili? Büyük bir önem taşıyor mu? Yoksa aradaki çekim, uyum veya sevgi bunu tolere edebiliyor mu? Kendimi çok eksik hissediyorum. İlk önce benim kendimi beğeniyor olmam mühim ama malesef.. Estetik için de hem korkuyorum hemde yakın dönemde asla o parayı denkleştirebilecek durumda değilim. Bu zamanlarda heyecanlı hevesli olmam gerekirken kafamı bunlara takmaktan hiçbir şeyin tadını çıkaramıyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
Yok bunların hiçbiri sorun olmaz siz kendinizi iyi hıssetmek adına spor yapın tabi faydası olur.

Fiziksel goruntu oldukca etkili bence ama begenilen tek tip bir vucut yok ki.
Begenilmek için illa x bedende veya x cup memeleriniz olmak zorunda değil. Kimisi kucuk sever, kimisi buyuk sever kimine farketmez. Kimi zayif sever, kimi kilolu kadini begenir.
Yani onemli olan beğeni olmasi, begeniler de kişilere gore degisir.

Ben de 34 bedenim, popom gogsum kocaman degil kendimi begeniyorum, begenen cok erkekte oldu, en onemlisi eşim begeniyor ama begenmeyen de vardir. Daha balik etli buyuk popolu, goguslu seven erkek beni begenmez mesela. Herkese kendimizi begendirmek zorunda degiliz zaten.

Spor elbette sizi toparlar ama mucizeler beklemeyin. Yillardir spor yapiyorum o internetteki gibi koskocaman balon popolardan olmadi yani popo calisiyorum diye onlar şişirme ama elbette biraz buyutur sekillendirir. 😁

Bir arkadaşım vardı göğüsleri yok denecek kadar küçüktü. Evlenince hep bunun sorun olacağını düşünürdü. Sonra evlendi ve aslında hiç de sorun olmuyormuş dedi :)

Hemen bu gece 30 days squat yaz, ve çıkan listeye göre squat yap. Squat yani çömelme hareketi.
Günde (başlangıçta) iki dakikani alacak bir hareket bu
Ve İnan ki tahtag.t olan ben bile iki yuvarlak popoya kavuştum bu 30 günlük squatla. Zorla başlattığım arkadaşlarım var, yarıda bırakanlar bile şekillendi. Squat bir mucize... Estetik vs vs düşünme, hemen şimdi basla
images (34).webp

beraber olmak sadece vücutla olan birşey değil ki. ruhen birbirini tamamlayan insanlar için görüntü önemli olmaz.
kendinizi iyi hissetmek için tabi ki spor da yapın. çünkü en önemlisi insanın kendini beğenmesi ve sevmesi.
yalnız o bölgeler hemen 2-3 ayda istediğiniz forma gelmez. zaman ister, bu da aklınızda olsun bence.

Bence önemli,kadın kendini nekadar güzel hissederse okadar özgüvenli olur. Kendinizde eksik olarak görmeseniz bunları sorun yok belki ama eksik gördüğünüz için ya sporla toparlayacaksınız yada estetik yolunda ilerleyeceksiniz.

Ya bu konuları okuyunca hep genç kız muhabbetleri aklıma geliyor. Evlenince göğüs büyür, erkek eli değince büyür gibi bir takım muhabbetler duyardım hep. Büyüdü mü büyümedi 😂 ama küçük göğüs rahatlıktır mutluluktur. Sanılan aksine birçok erkek de göğüs boyutuyla ilgilenmiyor bence. Mantıklı düşünün hangi kadın gerçekten sevdiği ilk bakışta çekim hissettiği erkeği cinsel organının boyutunun şeklini gördükten sonra daha az ya da çok seviyor? Bir insan karşı cinse çekici geliyorsa seviyorsa o çekim varsa geri kalan şeyler belirleyici olmuyor.

Sporla gogus de toparlanir popi da buyur , sabirla yap. Birakma. Aciya alis, aciyi sev boyle boyle vucudunu bastan yarat estetigi aklina dahi getirme vucuda disardan yapilan her islem sonraki zamanlarda cok buyuk sorunlar doğuruyor. En guzeli en saglami senin kaslarinla vucudunu yapilandirman.

Ayrica seni seven ozunu sevsin.
Kabugunu sevene yol ver gitsin.

Sorun etse zaten sizinle devam etmezdi. Evlilik ömür boyu sürmesini dilediğimiz bir şey ve o süreçte de kaptan kaba , şekilden şekle gireceğiz . Kimse mükemmel değil . Bunu unutma .
Sporla şekil aldığını tecrübe ettim ama büyür mü bilmiyorum.

Su pandemi donemi badlayip eve kapandigimda kilo almistim. Evde platese baslamistim. Vucudum o kadar toparlamisti ki. Sonra canli dersler falan baslayinca biraktim. Tekrar baslamam lazim. Evet spor vucudu toparliyor. Ancak kucuk goguslu olmak nedrn dert onu anlamadim. Buyuk gogus sirt agrisindan baska birsey degil. Kadinlar buyuk gogus isteyince ben de mi gariplik var diyorum ben de.

Her erkek iri memeli koca popolu kadın sevecek diye bi şey yok ki. Zaten sevgiliniz sizi beğendiği için birliktesiniz neticede demek ki sizin vücut tipinizi beğeniyor. Bunları kafanıza takmayın hiç. Kendi görüntünüzden memnun değilseniz sporla toparlanır memede popoda. Estetiğe falan zaten lüzum yok yani tek tip kadın görmekten öööğ geldi artık 🤦🏻‍♀️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X