Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf şu kıllı, şekilsiz vücutlu yaratıklar sizi daha çok beğensin, daha çok zevk alsın diye etlerinizi sürekli inceleyip şekil vermeye çalışıyorsunuz ya hayret ediyorum. Yav zaten 90-60-90 da olsan herifçioğlu bi süre sonra ona da alışacak, "vay anasını bee" demeyecek ki. Kendileri ne b.k ki...
Seni seven adam orana burana takilmaz merak etme.Şuram şöyle buram böyle diyip eşinin düşünmediği seyleri düşündurme amaHerkese iyi geceler. Yakın zamanda 70 civarı kilolardan 55e düştüm. Kilolu olduğum dönemde de meme ve popo kısmım çok ufaktı. Tüm kilom hep bacaklar ve göbeğimdeydi. Kilo aldığımda sürekli ölçtüm, bir santim bile artı çıkmadı :) Memeler zaten biraz aşağıya bakıyor minik minik boy iki elma kadar. Bu kadar küçük olmasına rağmen nasıl dimdik değiller hayret ediyorum. İlk sorum spora başlasam göğüs çalışsam ufak da olsa bir toparlanma olur mu? Yada popo biraz büyür mü?
İkincisi ise
Temmuz'da nikahım var. Erkek arkadaşım küçük olduğunun elbette farkında, dolgulu iç çamaşırları giymiyorum çünkü. Ama çıplakken görüntü hiç hoş değil ve öyle hiç görmedi. Popom zaten öyle minik ki, tahta. Merakım şu, evlilikte fiziksel görüntü ne kadar etkili? Büyük bir önem taşıyor mu? Yoksa aradaki çekim, uyum veya sevgi bunu tolere edebiliyor mu? Kendimi çok eksik hissediyorum. İlk önce benim kendimi beğeniyor olmam mühim ama malesef.. Estetik için de hem korkuyorum hemde yakın dönemde asla o parayı denkleştirebilecek durumda değilim. Bu zamanlarda heyecanlı hevesli olmam gerekirken kafamı bunlara takmaktan hiçbir şeyin tadını çıkaramıyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
Benim de evlenmeden once bir suru cekincem vardi ama esim sayesinde vucudumu sevmeyi ogrendim. Karsinizdaki merhametli anlayisli ve sizi seven biri ise her sey cok daha kolay oluyorÖyle mutlu oldum ki sizin adınıza :) Benimde içim rahatladı bu mesajı okuyunca. İlk günler alışana kadar nasıl olacak diye içim içimi yiyor. Görmesin etmesin diye kısıtlayacağım kendimi sanki şimdiden daralıyorum. Umarım benimde sizin gibi olur da her şey iyi gider. :)
Benim gogsum nerdeyse yoktur. Hatta bendeki durum hastalık sayiliyormus ve devlet ucret almadan plastik cerrahi silikon takiyormus. O derece yani. Doktor yönlendirmesi beni de. O zaman nisanlima sormuştum sen nasil istersen benim icin farketmez demisti. Bende olmamıştım ameliyat. Simdi esime soruyorum hala benim icin güzelsin der. Ben arada kendimi eksik hissettiğim zamanlar oluyor ilk baslarda cok çekiniyordum goguslerim yok diye. Bakin küçük demiyorum hic çıkmamış doktorumun dediğine göre. Simdi çocuktan sonra en azından 75i doldurmasa da ele gelen bisey var. Esim hic rahatsiz degil onu farkettim. Sanirim olay gören gozde. Ben kendimi eksik hissettiğim donemde bile o hic hissetmedi ve bana hissettirmedi.Herkese iyi geceler. Yakın zamanda 70 civarı kilolardan 55e düştüm. Kilolu olduğum dönemde de meme ve popo kısmım çok ufaktı. Tüm kilom hep bacaklar ve göbeğimdeydi. Kilo aldığımda sürekli ölçtüm, bir santim bile artı çıkmadı :) Memeler zaten biraz aşağıya bakıyor minik minik boy iki elma kadar. Bu kadar küçük olmasına rağmen nasıl dimdik değiller hayret ediyorum. İlk sorum spora başlasam göğüs çalışsam ufak da olsa bir toparlanma olur mu? Yada popo biraz büyür mü?
İkincisi ise
Temmuz'da nikahım var. Erkek arkadaşım küçük olduğunun elbette farkında, dolgulu iç çamaşırları giymiyorum çünkü. Ama çıplakken görüntü hiç hoş değil ve öyle hiç görmedi. Popom zaten öyle minik ki, tahta. Merakım şu, evlilikte fiziksel görüntü ne kadar etkili? Büyük bir önem taşıyor mu? Yoksa aradaki çekim, uyum veya sevgi bunu tolere edebiliyor mu? Kendimi çok eksik hissediyorum. İlk önce benim kendimi beğeniyor olmam mühim ama malesef.. Estetik için de hem korkuyorum hemde yakın dönemde asla o parayı denkleştirebilecek durumda değilim. Bu zamanlarda heyecanlı hevesli olmam gerekirken kafamı bunlara takmaktan hiçbir şeyin tadını çıkaramıyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
Ay ben de bayılırım kendisineErkek arkadaşın Hyun bin değilse ( benim Brad Pitt'im ) eleştirdiği noktada sen kendine bak derim![]()
Lütfen dış görünüşünle uğraşmaaa lütfen kimseye kendini beğendirmeye çalışma o seni sevmiş beğenmiş, her günde sevmeye de söz vermiş , güzellik bir süre sonra hiçbir şey..Herkese iyi geceler. Yakın zamanda 70 civarı kilolardan 55e düştüm. Kilolu olduğum dönemde de meme ve popo kısmım çok ufaktı. Tüm kilom hep bacaklar ve göbeğimdeydi. Kilo aldığımda sürekli ölçtüm, bir santim bile artı çıkmadı :) Memeler zaten biraz aşağıya bakıyor minik minik boy iki elma kadar. Bu kadar küçük olmasına rağmen nasıl dimdik değiller hayret ediyorum. İlk sorum spora başlasam göğüs çalışsam ufak da olsa bir toparlanma olur mu? Yada popo biraz büyür mü?
İkincisi ise