Fiziksel görüntü evlilikte ne kadar önemli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kişiden kişiye değişir ama çoğu erkek ele avuca gelecek hatun ister,yanılıyor muyum ?

Sırf şu kıllı, şekilsiz vücutlu yaratıklar sizi daha çok beğensin, daha çok zevk alsın diye etlerinizi sürekli inceleyip şekil vermeye çalışıyorsunuz ya hayret ediyorum. Yav zaten 90-60-90 da olsan herifçioğlu bi süre sonra ona da alışacak, "vay anasını bee" demeyecek ki. Kendileri ne b.k ki...

Kendi eşiniz hakkinda da boyle mi dusunuyorsunuz? 😦 Evliyseniz...
Fazla garip bir yorum.

Spor salonunda hoca eşliğinde ağırlık çalışarak göğsü hem toparlar hem büyütürsünüz

Anjelina Jolie, Beyonce de aldatıldı 🤣 kendin nasıl mutlu olacaksan o şekilde yaşamalısın bence...
Seven insan emin ol böyle saçma sapan şeylere takılmıyor 👍

Herkese iyi geceler. Yakın zamanda 70 civarı kilolardan 55e düştüm. Kilolu olduğum dönemde de meme ve popo kısmım çok ufaktı. Tüm kilom hep bacaklar ve göbeğimdeydi. Kilo aldığımda sürekli ölçtüm, bir santim bile artı çıkmadı :) Memeler zaten biraz aşağıya bakıyor minik minik boy iki elma kadar. Bu kadar küçük olmasına rağmen nasıl dimdik değiller hayret ediyorum. İlk sorum spora başlasam göğüs çalışsam ufak da olsa bir toparlanma olur mu? Yada popo biraz büyür mü?

İkincisi ise
Temmuz'da nikahım var. Erkek arkadaşım küçük olduğunun elbette farkında, dolgulu iç çamaşırları giymiyorum çünkü. Ama çıplakken görüntü hiç hoş değil ve öyle hiç görmedi. Popom zaten öyle minik ki, tahta. Merakım şu, evlilikte fiziksel görüntü ne kadar etkili? Büyük bir önem taşıyor mu? Yoksa aradaki çekim, uyum veya sevgi bunu tolere edebiliyor mu? Kendimi çok eksik hissediyorum. İlk önce benim kendimi beğeniyor olmam mühim ama malesef.. Estetik için de hem korkuyorum hemde yakın dönemde asla o parayı denkleştirebilecek durumda değilim. Bu zamanlarda heyecanlı hevesli olmam gerekirken kafamı bunlara takmaktan hiçbir şeyin tadını çıkaramıyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
Seni seven adam orana burana takilmaz merak etme.Şuram şöyle buram böyle diyip eşinin düşünmediği seyleri düşündurme ama

Öyle mutlu oldum ki sizin adınıza :) Benimde içim rahatladı bu mesajı okuyunca. İlk günler alışana kadar nasıl olacak diye içim içimi yiyor. Görmesin etmesin diye kısıtlayacağım kendimi sanki şimdiden daralıyorum. Umarım benimde sizin gibi olur da her şey iyi gider. :)
Benim de evlenmeden once bir suru cekincem vardi ama esim sayesinde vucudumu sevmeyi ogrendim. Karsinizdaki merhametli anlayisli ve sizi seven biri ise her sey cok daha kolay oluyor

Herkese iyi geceler. Yakın zamanda 70 civarı kilolardan 55e düştüm. Kilolu olduğum dönemde de meme ve popo kısmım çok ufaktı. Tüm kilom hep bacaklar ve göbeğimdeydi. Kilo aldığımda sürekli ölçtüm, bir santim bile artı çıkmadı :) Memeler zaten biraz aşağıya bakıyor minik minik boy iki elma kadar. Bu kadar küçük olmasına rağmen nasıl dimdik değiller hayret ediyorum. İlk sorum spora başlasam göğüs çalışsam ufak da olsa bir toparlanma olur mu? Yada popo biraz büyür mü?

İkincisi ise
Temmuz'da nikahım var. Erkek arkadaşım küçük olduğunun elbette farkında, dolgulu iç çamaşırları giymiyorum çünkü. Ama çıplakken görüntü hiç hoş değil ve öyle hiç görmedi. Popom zaten öyle minik ki, tahta. Merakım şu, evlilikte fiziksel görüntü ne kadar etkili? Büyük bir önem taşıyor mu? Yoksa aradaki çekim, uyum veya sevgi bunu tolere edebiliyor mu? Kendimi çok eksik hissediyorum. İlk önce benim kendimi beğeniyor olmam mühim ama malesef.. Estetik için de hem korkuyorum hemde yakın dönemde asla o parayı denkleştirebilecek durumda değilim. Bu zamanlarda heyecanlı hevesli olmam gerekirken kafamı bunlara takmaktan hiçbir şeyin tadını çıkaramıyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
Benim gogsum nerdeyse yoktur. Hatta bendeki durum hastalık sayiliyormus ve devlet ucret almadan plastik cerrahi silikon takiyormus. O derece yani. Doktor yönlendirmesi beni de. O zaman nisanlima sormuştum sen nasil istersen benim icin farketmez demisti. Bende olmamıştım ameliyat. Simdi esime soruyorum hala benim icin güzelsin der. Ben arada kendimi eksik hissettiğim zamanlar oluyor ilk baslarda cok çekiniyordum goguslerim yok diye. Bakin küçük demiyorum hic çıkmamış doktorumun dediğine göre. Simdi çocuktan sonra en azından 75i doldurmasa da ele gelen bisey var. Esim hic rahatsiz degil onu farkettim. Sanirim olay gören gozde. Ben kendimi eksik hissettiğim donemde bile o hic hissetmedi ve bana hissettirmedi.

Yav ben eşimle 45 kiloyken tanıştım. Evliliğin alk aylarına kadar 55 oldum. Bel oyuntum vs kalmadi. Selülitler çoğaldı. Popo yayıldı bilmemne. Ben kendimi beğenmemeye başladım. Eşime de söyledim. Ama ne ilgisinde, ne cinsel hayatta bi değişme olmadı. Evlilik zaten bu gibi şeylere takılacak biriyle olmaz. Ki çocuk olacak vs bir sürü beden değişimi yaşayacaksınız. Beni begenmezse korkusu ile geçmez ömür.

Ha eğer spor ve diyet yaparsanız toparlanirsiniz. Göğüsten pek emin değilim ama popo kesinlikle toparlar. Ama öyle yürüyüşle vs olacagini sanmam..imkanınız varsa özel hoca ile çalışın. Güzel bir program yapsın. Beslenmeyi de ona göre ayarlarsanız toparlanirsiniz.

Ya eskiden küçük popo makbul degil miydi ne ara revacta oldu bu kazan gibi popolar. Biz burda yillarca ugrasip meme buyuttuk vala dogal yontemler kismina bak. AA cup tan C ye geldim ben sahsen. Mayali hamur gibi gozukuorum o zamanlar daha güzeldim bence. Kendini begenmeyecegin varsa zaten baska seyleri takiosun bu sefer de. Kendinle barismanin yolunu buldum sanma :) sadece sen kendini uzme diye diorum. Hallolur dediklerin.

Erkekler beni beğenirmi diye düşünmüyor kadınlar memem küçük popom yok diye üzülüyor. Sosyal medyanın, erkeklerin, fizikten başka bir özelliği olmayan düşünemeyen kadinlarin bizlere bu sacma güzellik dayatmasına izin vermeyelim arkadaşlar.
Erkek arkadaşın benim pipim küçük mu acaba matilda beğenirmi diye düşünmediğine göre sende hic umursama.
Birde birşey soyleyim mi küçüğü meme candır, sutyen bile takmıyorum (Çok nadir dar seyler giyeceğim zaman takıyorum o kadar)

Popo düzenli spor yaparsanız en kolay sekil alan bölgelerden . Memeler icinse banyo da duş jelinizle saat yönünde ve alttan uça doğru masaj yapın 3 cocuk emzirdim benimde göğüslerim büyük degildi emzirme döneminde büyüdü ve sütten kestikten sonra küçülüp süzüldüler düzenli masajla 1 ay da toparlanmaya başladı. Suan 6 ay kadar oldu bariz fark var esime bu konuda hiç bisey söylemedim o bile nasil bu kadar değişti diye soruyor 😆

Evlilik arifesinde bunu dert etmenize mi uzulsem, yoksa beni de kocam kusurlarimla kabul etti diyen hemcinslerime mi uzulsem bilemedim.
Siz gercekten yunan heykeli gibi adamlarla mi evleniyorsunuz, kılsız mis kokulu, adonisli...
Hepinizin kocasi ortalama Turk erkeği iste, kendini en atletik zannedenin bile poposu tahta bacaklari cirpi. Once onlar size kendini begendirmeye calissin, once onlar cinsel performans kaygisi yasasin... ortalama 3 dk sevisebilen bir milletin erkekleri icin sizin tek kayginiz beni tatmin edebilecek mi olmali begenecek mi degil.

Benin popom kucuk gogsum kucuk beni begenir misiiin ya da begendin miii diye esine soran hemsinslerime cok sinirleniyorum neden?

1.cinsel cekim hissetmeyen erkek evlilik teklif etmez
2.kimsenin olculeri belirli kaliplara uymak zorunda degil
3.malzeme bu begenmeyen almasin
4.o kendine baksin.

Zaten dis gorunusten asiri etkilenen bir cins takintilarinizi anlayinca (ki belki sevdigi icin onemsemedigi bir konuyu gundeme getirmis oluyorsunuz)kendini begenip kusur bulmaya basliyor... ha adam mukemmel bir altyapiya sahiptir ,edepli, terbiyelidir o baska ..nadir de olsa bunlar mevcut

Kuzum gogus ve popo kalkar sporla kisa surede mumkun ama begenmesende caktirma adama evlenince

İkincisi ise
Lütfen dış görünüşünle uğraşmaaa lütfen kimseye kendini beğendirmeye çalışma o seni sevmiş beğenmiş, her günde sevmeye de söz vermiş , güzellik bir süre sonra hiçbir şey..

Meme neyse de popo sevdasını hiç anlamıyorum ben. Yıllar yılı poposu büyük olan kadınlar saklamak için uğraştı, kusur gibi algıladı ( asla kusur değil) ama birden bire moda oldu. Hayır yani varsa vardır yoksa yoktur buna üzülmenin anlamı ne? Ve evet sporla bir hayli yol kat edersiniz cerrahi müdahaleyi aklınıza bile getirmeyin lütfen.
Şahsi olarak eklemek istediğim şeyse küçük meme bence çok daha güzel. Ağustos ayında evde bile toparlayıcı sütyen takan biri olarak söylüyorum bunu. Kolsuz giysem kol altımdan taşar, mayo bikini almak ayrı bir dert, son derece sade bir insanım, herhangi bir mayoyu alıp giyemiyorum maşallah benimkiler fora, kimisi böyle dikkat çekmekten hoşlanır ama ben hiç hoşlanmıyorum. Tatilde bütün derdim göğüslerimi toplamak oluyor. Kardeşimin düğününde askılı elbise giydim inanın kol altına ek kumaş yaptırdım ordan fırtlayanlar belli olmasın diye.
Evlilik kısmına gelince memem büyük diye tanrıça muamelesi falan görmüyorum öyle bir şey yok :KK70:

Merhaba, ben de 80li kilolardan 58’e düştüm. Tıpkı sizin gibiydim ama ben 70 kilodan sonra spora yüklendim. Bu 10 dakikada bacak çalıştırma, kol çalıştırma gibi videolar vardı. Onlarla ve leslie ile baya kilo verdim. Tabi sadece kilo vermek de değil, vücudum daha önce hiç olmadıgı kadar şekle girdi. Çok daha zayıf oldugum zamanlarda bile bu kadar mutlu değildim. Popom sarkmıştı, bel oyuntum yoktu.
Spor ve sağlıklı beslenme ile kendimi sevdim.
Ki eski mesajlarıma bakarsanız ne kadar mutsuz bedeniyle barısıksız biri oldugumu anlarsınız.
Bu aralar April Han diye biri var, onun videoları ile çalışıyorum. Hem çok yormuyor hem de her yeri çalıştırıyor. Ben bunları 68 kiloyken yapmaya başladım. Öncesinde 85 kilodan 68e düşerken sadece yürüyordum. Kilomdan dolayı jimnastik yapacak halim olmuyordu.
Aynı kilodayız size kendi spor rutinimi paylaşayım;
Sabah 6:30-7:00 arası yürüyüş
Kahvaltı sonrası april han 20 dakikalık tüm vücut egzersiz
Akşam yemekten 1 saat sonra yürüyüş
Yatmadan önce bölgesel egzersizler april han ile. ( popo, iç bacak, bel, kol vs)

Bu egzersizler ile benimle aynı kilo ve boyda diğer insanlardan daha fit daha saglıklı görünmeye başladım. Şiddetle tavsiye ederim.
Beslenmenize dikkat ettiğinizde memenin çok toparlanacagını sanmam ama bacak, popo, bel bölgesindeki değişime siz de inananamayacaksınız

Ya arkadaşım insanız yahu kim dört dörtlük olabilir ki. Bu kadar şekilci olmayın.
Sevgilinizin beğenmeyeceğini düşünüyorsanız açın gösterin haberi olsun, en azından evlendikten sonra sırf bu nedenle boşanmayın bari;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X