Fiziksel görüntü evlilikte ne kadar önemli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir pilates antrenörü olarak cevap veriyorum düzenli sporla göğüs de toparlanır kalçalarınız da bunu kendinizi sevmeniz adına söylüyorum postürünüz de düzelir net diğer sorunuza gelirsek sizi eşiniz görsel olarak beğenmiş bunlarla kendinizi üzmeyin ama sonlandırmak gerekirse daha güzel bir görünüm ve özgüven en çok ta kendiniz için başlamanızı tavsiye ediyorum

Ablacım adam sevmese, beğenmezse evlenmezdi.
Sen aktris değilsin, normal bir insansın. Karşıdaki de normal bir insan evladı. Medya habire kadınlara fizikleriyle ilgili şeyler pompalıyor. Kadınlar da güvensiz hissediyor. Hiç güvensiz erkek görmedim 1.70lik kıllı tavuk bile gayet güvenli kendini Brad Pitt sanıyor. Kadınların bu kadar baskı altında hissetmesi üzücü.

Kendin için spor yap. Gerçekten vücudun değişir. Bir spor salonuna git mümkünse pt dersleriyle çok yol alırsın. Benim çok işime yaramıştı.

Herkese iyi geceler. Yakın zamanda 70 civarı kilolardan 55e düştüm. Kilolu olduğum dönemde de meme ve popo kısmım çok ufaktı. Tüm kilom hep bacaklar ve göbeğimdeydi. Kilo aldığımda sürekli ölçtüm, bir santim bile artı çıkmadı :) Memeler zaten biraz aşağıya bakıyor minik minik boy iki elma kadar. Bu kadar küçük olmasına rağmen nasıl dimdik değiller hayret ediyorum. İlk sorum spora başlasam göğüs çalışsam ufak da olsa bir toparlanma olur mu? Yada popo biraz büyür mü?

İkincisi ise
Temmuz'da nikahım var. Erkek arkadaşım küçük olduğunun elbette farkında, dolgulu iç çamaşırları giymiyorum çünkü. Ama çıplakken görüntü hiç hoş değil ve öyle hiç görmedi. Popom zaten öyle minik ki, tahta. Merakım şu, evlilikte fiziksel görüntü ne kadar etkili? Büyük bir önem taşıyor mu? Yoksa aradaki çekim, uyum veya sevgi bunu tolere edebiliyor mu? Kendimi çok eksik hissediyorum. İlk önce benim kendimi beğeniyor olmam mühim ama malesef.. Estetik için de hem korkuyorum hemde yakın dönemde asla o parayı denkleştirebilecek durumda değilim. Bu zamanlarda heyecanlı hevesli olmam gerekirken kafamı bunlara takmaktan hiçbir şeyin tadını çıkaramıyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
Özgüvenin yerinde olduktan sonra beğenilirsin tabi ki. Zaten bir iki kere çıplak gördüğü zaman alışırsın düşünmezsn bile ama spor yap sıkılaş özgüvenin olsun

Siz nişanlınızı düşünün. Onun fiziksel olarak beğenmediğiniz tarafı yok mu? Ya da şimdikinde sıska ya kilolu olsa ki insan yaşlandıkça değişiyor muhakkak o zaman sevginiz azalır mı? Seven insan her şeyiyle seviyor. Ama spor yapmak istiyorsanız yapın evde otur otur insan çok düşüyor

Sonuçta siz de onun bedenini hiç çıplak görmediniz. Eminim onun da çok kaslı kolları, harika baklavaları, mükemmel adonisleri yoktur. Yine de onu sevip arzularsınız. O yüzden çok büyük bir estetik sıkıntı yoksa endişelenmeniz gereken bir durum yok.
Ama tabi ki daha özgüvenli hissetmek için spor yapabilirsiniz. Ben yoga öneririm mesela. Biraz uzun süre yapmak gerekse de bedeninin hareket kabiliyetini ve esnekliği çok güzel arttırıyor ve toparlıyor. İnsana özgüven de katıyor. Siz de demişsiniz zaten sevgiliniz memenizin ve poponuzun küçük olduğunun farkındadır. Beğenmese şu an da beğenmez. Hoşuna gidiyor ki sizle. Sıkmayın canınızı.

Bir pilates antrenörü olarak cevap veriyorum düzenli sporla göğüs de toparlanır kalçalarınız da bunu kendinizi sevmeniz adına söylüyorum postürünüz de düzelir net diğer sorunuza gelirsek sizi eşiniz görsel olarak beğenmiş bunlarla kendinizi üzmeyin ama sonlandırmak gerekirse daha güzel bir görünüm ve özgüven en çok ta kendiniz için başlamanızı tavsiye ediyorum
Şuracığa göğüs toparlayıcı hareketler gösteren bir video atsanız çok makbule geçer 🙏 çok video var hangisi irtifa kaybetmiş göğüsleri sıkılaştırır seçmek mümkün değil...

Herkese iyi geceler. Yakın zamanda 70 civarı kilolardan 55e düştüm. Kilolu olduğum dönemde de meme ve popo kısmım çok ufaktı. Tüm kilom hep bacaklar ve göbeğimdeydi. Kilo aldığımda sürekli ölçtüm, bir santim bile artı çıkmadı :) Memeler zaten biraz aşağıya bakıyor minik minik boy iki elma kadar. Bu kadar küçük olmasına rağmen nasıl dimdik değiller hayret ediyorum. İlk sorum spora başlasam göğüs çalışsam ufak da olsa bir toparlanma olur mu? Yada popo biraz büyür mü?

İkincisi ise
Temmuz'da nikahım var. Erkek arkadaşım küçük olduğunun elbette farkında, dolgulu iç çamaşırları giymiyorum çünkü. Ama çıplakken görüntü hiç hoş değil ve öyle hiç görmedi. Popom zaten öyle minik ki, tahta. Merakım şu, evlilikte fiziksel görüntü ne kadar etkili? Büyük bir önem taşıyor mu? Yoksa aradaki çekim, uyum veya sevgi bunu tolere edebiliyor mu? Kendimi çok eksik hissediyorum. İlk önce benim kendimi beğeniyor olmam mühim ama malesef.. Estetik için de hem korkuyorum hemde yakın dönemde asla o parayı denkleştirebilecek durumda değilim. Bu zamanlarda heyecanlı hevesli olmam gerekirken kafamı bunlara takmaktan hiçbir şeyin tadını çıkaramıyorum. Sizin fikirleriniz nedir?
Ben evleneceğim kişinin boyunun uzun olmasını özellikle seçtim bide göbekli biri istemedim ona göre hoslanip sevip evlendim😁 eşim için bişey diyemeyeceğim ama tabiki sorduğumda çök kalk hareket yap sıkılaşirsin diye fikir verir bende 58 kiloyum zaten ama yapiyormuyum hayır çünkü böyle memnunum 😆

Merhaba, göbek ve yanlar için ne önerirsiniz, ne yapsam geçmiyo böyle en kısa sürede forma sokacak ne yapılabilir yardımcı olursanız sevinirim 🙏

Bu arada konu sahibi kalça için you tube de nasıl yapıldığının videoları var kalça titretme hareketi var hani şu oryantalde yapılan, onu yapın sürekli bana teşekkür edersiniz

Bunlar küçük detaylar bence bu kadar takılmayın. Popo dediğiniz şey spor yapmanıza bakar. Düzenli sporla büyüyor merak etmeyin. Meme konusunda da bence küçük meme daha iyi diye düşünüyorum. En azından taşırken yük olmuyor. Tabi bu biraz da kişisel bir durum. Bir yerde okumuştum sütyen takmamak zamanla memeleri dikleştiriyor diye. Ayrıca herkes aynı olmak zorunda değil. Sizi seven de böyle sevsin ne olmuş sanki. Karşınızdaki adam da dört dörtlük değildir.

Merakım şu, evlilikte fiziksel görüntü ne kadar etkili? Büyük bir önem taşıyor mu? Yoksa aradaki çekim, uyum veya sevgi bunu tolere edebiliyor mu? Kendimi çok eksik hissediyorum
hayir pek de onemi kalmiyor. ben de cok kaygiliydim. bu kaygi da ozguveni cok etkiliyor. benim hoslanmadigim bolgelerimi esim seksi buluyor. bence bu da sevgiyle alakali:) bosu bosuna ozguveninizi dusurmeyin. bu arada tebrikler cok iyi kilo vermissiniz. darisi basima 😂

Ben gerçekçi olacağım. Fizik bence önemli. Ama her erkeğin beğenisi farklı olabilir onu bilemem. Ama vücut güzelliğinin farkında olan kadın özgüvenini nerde görsem tanırım :KK8: bu özgüven cinsel hayata renk katıyor bence. Baya canlı pembe canlı mavi canlı mor yani öyle bi renk. Fakat pilates antrenörü yazmış önceki sayfada, vücudunuzu değiştirebilirsiniz.

Sporla göğsün toparlanması cok zor.ama popoda basarılı olursunuz. Ilk etkılerı haftada uc dort gun soorla uc ay sonra gorebılırsjnız

Benim de göğüslerim ve popom küçük ama ben kendimi beğeniyorum :) Bunun kötü bir görüntü oluşturduğunu düşünmüyorum, siz de düşünmeyin. Medya tarafından bize aşılanmaya çalışan ''ideal'' bir güzellik algısı var ama herkes buna uymak zorunda değil. Herkesin ''güzellik'' algısı da bu değil. Kocanız sizin vücut tipinizi eminim beğeniyordur, kıyafetlerden vs. anlaşılır zaten :) Dirilik, sıkılık için spor yapın tabii ki. Hem psikolojik olarak da iyi geliyor insana.

Sporla eğer göğüs çalışırsanız dikleşme elde edebilirsiniz.. Poponuzu da kaldırarak daha büyük görünmesini sağlayabilirsiniz..

Fakat anlamadığım nokta şu ki bu durum sizi şuan en heyecanlı olmanız gereken dönemde sıkıntıya sokması.. Sizin göğsünüz küçük poponuz küçük anladım.. Peki erkek arkadaşınızın şöyle hafif göğüs kasları, kol kasları,fit vücudu, biçimli sakalları, bakımlı ipek gibi saçları var mı???

Canınızın sıkılmasını anlıyorum ama inanın artık bıktım şu kadınlara diretilen şekilcilikten.. Neden çoğu zaman sadece kadınlar bu derde düşüyor, bu erkekler mükemmele layık varlıklar mı 🥴🥴

Valla kuzum 6 swnwlik evliyim 2 evladım var kendimi bildim bileli zayıftım ve bir o kdr disiplin li bir vucudum var şükür 2 evladımda da ne kilo aldım nede vucudum da absurt bir değişiklik oldu. Eşim her zaman çoçuk doğuruyorsun vucudun ne önemi var der hiçte şikayetçi olmadı karnım bile çıkmadı foğumdan snra desem inanır mısın ama şunu öğrendim eşimden ne kdr bir önemi yok kilonun falan desede zayıf ve bakımlı kadın hep kazanır der kendisi bir sağlık problemin olmadığı sürece kilon yoksa bakımlıysan geri kalanı bir şekilde zamanla oturuyor evlenince daha iyi anlarsın ne demek istediğimi. Sen mutluluğuna odaklan ❤️🧡

İkincisi ise
Merhaba , öncelikle kendinizle barışın demek çok kolay ama insanın kendini sevmeye başlaması emek gerektiriyor , ben hala o aşamaya gelemedim umarım siz gelebilirsiniz..

yardımcı olabileceğimi düşündüğüm konu ise kalça ile ilgili...
Herkes spor yapınca kalçam şekillendi ama büyümedi diyor çünkü ağırlıkla çalışıp sonrasında protein tüketmiyorlar.
Spora direkt kalça bacak çalışarak başladım ve zamanla ağırlık artırdım.
şu an 25 kilo ile squat 50 kilo ile hip tr. Yapıyorum
Günlük 72 gram protein tüketiyorum

spordan önce 55 kilo
83
62
90 idi ölçülerim

4 ay sonunda
58 kilo
85
61
99 ölçülere sahibim
Haftada 2 kere ağırlık ile çalışıp , güzel uyku uyuyup protein ve sağlıklı karbonhidrat ile her popo şekil alır hatta büyür

amaç kaslarımızı önce yıkıp sonra beslemek ve dinlendirmek

belki işinize yarar, şimdiden mutluluklar dilerim ❤️

Sırf şu kıllı, şekilsiz vücutlu yaratıklar sizi daha çok beğensin, daha çok zevk alsın diye etlerinizi sürekli inceleyip şekil vermeye çalışıyorsunuz ya hayret ediyorum. Yav zaten 90-60-90 da olsan herifçioğlu bi süre sonra ona da alışacak, "vay anasını bee" demeyecek ki. Kendileri ne b.k ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X