Yok bildiğin devamlı söylüyor.Uzaktan cift gorunce acikcasi ben de ay pek uyumsuzlar ama kalbine vuruldu demekki derim. Insaniz iste elestiriyoruz ister istemez. Ya da en basiti sevgilimizin esimizin yanimiza yakismasini istemiyo muyuz?
Heh boyle olur olmadik yerde surekli yapiliyosa o baska. Ben genelde icimden geciririm.
Yok bildiğin devamlı söylüyor.
Bende aynı fikirdeyim. Sonuçta sadece güzellik için evlenilmez biriyle.Insanlarin ne haddine baskasinin iliskisi asil bunu sormak lazim..
Kendisinin yanına yakışacak bir sevgili arıyormuş.O icten ice ben varken niye bu cirkinler diye kendi egosunu oksamak istiyodur.
sevgili bulunca gecer.
Asla çirkinle evlenmem midem bulanır dedi.Valla büyük konuşmasın ilerde kimle evleneceği belli olmaz onada çirkini denk gelir görür. birde insanın kafa yapısı önemli dış güzellik her zaman geçici yanlış düşünüyor arkadaşın.
Birazcık öyle ama baska da kimse yok işyerinde takılabileceğimBoş bir insan izlenimi oluştu bence
Evet böyle durumlar yaşanabiliyor. Sözlerine Gül geç o zaman aldırış etmeBirazcık öyle ama baska da kimse yok işyerinde takılabileceğim
Dinlemek istemiyorum. Sıkılıyorum zaten. Çünkü Insancıl bir yaklaşım gelmiyor bana.Biz yakışıyoruz eşimle yabize de böyle demezler herhalde
Şaka bir yana, öyle konuşan insanlardan pek haz etmiyorum ben. İnsanların bu tarz düşüncelerini kendine saklaması gerektiğine inanıyorum. Çünkü rencide edici geliyor. Sevmiş, aşık olmuş olabilir ya da başka bir şey. Nedeni önemli değil. Kalıp gözlüklerle dünyaya bakmak yerine daha yumuşak bakmaya çalışsak çoğu sorun sıkıntı son bulacak zaten. Ha bir de dış görünüşün geçici olduğu gibi bir gerçek var. Ne demiş Aşık Veysel
“Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa ”
O yüzden boşver sen he de geç, dinleme bile. Vaktine yazık.
Melania ile Trump nasıl senceHerşey görüntü olsa o yakıştıramadığı çiftler olmazdı ki. İnsandan insana değişiyor işte. Ne yalan söyliyim güzellik çirkinlik değil de görüntüler çok orantısızsa bana da tuhaf geliyor. Mesela kıvanç Tatlıtuğ-başak dizer eleştirilir ama bence gayet güzeller güzellik orantılı olmak zorunda değil. Ama hazar ergüçlü-onur ünlü gibi çiftler tuhaf geliyor alakasızlar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?