Fiziksel görüntü önemli mi ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.137
30.503
798
36
Merhaba herkese ,
İşyerinde bir arkadas var. Mecburen her öğle Yemeğini birlikte yiyoruz. Ama kafam pek uymuyor. Mesela bugün beraber yemek yerken yanınıza bi çift oturdu bana dedi ki " ya baksana ne yakışıklı çocuk ama hiç o kız olmuş mu şimdi ona beni niye bulmuyor böyle yakışıklılar " dedi.
Patron karısıyla ortak Çalışıyor adam zengin haliyle kadının rahat bir yaşantısı var. Onun için de " hep rahat olsa ne olur bu adamla aynı yatağa girince insanın midesi bulanır , bunun nesine vurulduysa " falan dedi.
Görüntü Dünya'da hersey mi demek ?

Uzaktan cift gorunce acikcasi ben de ay pek uyumsuzlar ama kalbine vuruldu demekki derim. Insaniz iste elestiriyoruz ister istemez. Ya da en basiti sevgilimizin esimizin yanimiza yakismasini istemiyo muyuz?

Heh boyle olur olmadik yerde surekli yapiliyosa o baska. Ben genelde icimden geciririm.

Yok bildiğin devamlı söylüyor.

Biz yakışıyoruz eşimle ya bize de böyle demezler herhalde

Şaka bir yana, öyle konuşan insanlardan pek haz etmiyorum ben. İnsanların bu tarz düşüncelerini kendine saklaması gerektiğine inanıyorum. Çünkü rencide edici geliyor. Sevmiş, aşık olmuş olabilir ya da başka bir şey. Nedeni önemli değil. Kalıp gözlüklerle dünyaya bakmak yerine daha yumuşak bakmaya çalışsak çoğu sorun sıkıntı son bulacak zaten. Ha bir de dış görünüşün geçici olduğu gibi bir gerçek var. Ne demiş Aşık Veysel

“Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa ”

O yüzden boşver sen he de geç, dinleme bile. Vaktine yazık.

Asla çirkinle evlenmem midem bulanır dedi.

Herşey görüntü olsa o yakıştıramadığı çiftler olmazdı ki. İnsandan insana değişiyor işte. Ne yalan söyliyim güzellik çirkinlik değil de görüntüler çok orantısızsa bana da tuhaf geliyor. Mesela kıvanç Tatlıtuğ-başak dizer eleştirilir ama bence gayet güzeller güzellik orantılı olmak zorunda değil. Ama hazar ergüçlü-onur ünlü gibi çiftler tuhaf geliyor alakasızlar yani

Dinlemek istemiyorum. Sıkılıyorum zaten. Çünkü Insancıl bir yaklaşım gelmiyor bana.

Melania ile Trump nasıl sence

Fiziksel görüntü önemli evet ama arkadaşınızın kıyasları gerçekten çok kaba hatta iğrenç.ben böyle insanların yanında geriliyorum.Allah arkadaşın da hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…