Fiziksel görüntü önemli mi ?

Belki de arkadaşınızın öyle "yakışıklı" birini bulamamasının tek sebebi, insanlara vitrin süsü gibi bakabilen sığ karakteridir. Bunu düşünsün bir... Ona çirkin görünen kadın, yanındaki yakışıklı adama dünya güzeli görünüyor olabilir. Güzellik görecelidir zira. Ya da belki de kaşının gözünün dışında dehşet albenisi olan bir ruhu, kişiliği, aklı vardır o kadının. Arkadaşınız fesatlık ve hasetlikle dolu düşünceleri bir kenara bırakıp daha insancıl düşünmeye başlarsa belki bir gün bir "yakışıklı" da onu bulur.

Evet dış görüntüye fazla Önem veriyor. Ilk etkilendiğim şey dış görünüş. Dışını beğenmezsem içini tanımak istemem diyor.

Bence evet .beğenmediğin adamla nasıl sevişcen?

Onunla evlenmek isteyen biri olmuş. Tam Kişiliği karakteri eğitimi vs istediği gibiymiş. Ama tipini beğenmediği için dedi ki " onunla aynı yatağa giremem "

Ha o olabilir bak.
Ama devamlı kendisi için Peşimde çok kişi koşuyor vs diyor.

Böyle konuşan biri net komplekslidir. O konuda hazmedemediği şeyler var. Kendini çok güzel zannediyor ve yakışıklı kişileri hakettigini düşünüyor. Sahip olamayınca millet sanki hakkını yemiş gibi kinleniyor. Yazık valla

Ilk işe başlarken iş görüşmesini patronun oğlu yapmış. O zamanlar patronun oğlu nişanlıydı. Onun için dedi ki " nişanlı olmasa kolay bi çocuktu o bana ilk geldiğimde baya bi baktı "

Ilk işe başlarken iş görüşmesini patronun oğlu yapmış. O zamanlar patronun oğlu nişanlıydı. Onun için dedi ki " nişanlı olmasa kolay bi çocuktu o bana ilk geldiğimde baya bi baktı "
ayyy herkeslerrr bana hayrannnnn modeli bu kız şimdi anladım.Ama fızığı duzgun adam aramıyor aslında heryer fızığı duzgun adam dolu hele avm cafe çalışanları bınlerce.asıl nıyeti zengin koca bu kadınınnnn emin olll

Zengin olması önemli değil tipi düzgün olsun yeter diyor.

Onunla evlenmek isteyen biri olmuş. Tam Kişiliği karakteri eğitimi vs istediği gibiymiş. Ama tipini beğenmediği için dedi ki " onunla aynı yatağa giremem "
İnsan sevgilisinin, eşinin tipini beğenmeli elbette. Ama işte bunlar belli standartlara bağlı değil. Bazen hiç tipim değil dediği birine de kör kütük aşık olabilir insan.

Arkadaşınız sığ ve kendini beğenmiş bir insan. Anlattığınız her şeyden bu anlam çıkıyor. Patronun oğlunu bir kez görmüş, kolay lokma bulmuş. Bıraksalar tüm dünya erkeklerini elde edecek gücü var da, hep bir aksilik karşısına çıkıyor demek ki, kader kısmet işte.

yazıkkk yav üzüldüm şimdi bak kıza .

Evet gercekten öyle diyor.

Ben istesem herseyi Yaparım herseyi diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…