- 10 Nisan 2014
- 43.731
- 116.272
- 798
o zaman yalnız ölsün tövbe tövbe aha haaaEvlenmezse der belki de ama sanmam ya :)
Evet dış görüntüye fazla Önem veriyor. Ilk etkilendiğim şey dış görünüş. Dışını beğenmezsem içini tanımak istemem diyor.hepimiz bakım sevıyoruz güzel gıyınmeye çalışıyoruz çoğumuz .Ama girdığım ortam da benden kötü giyinmiş benden kilolu benden daha az güzel diye erkek ya da kadın insanları rencide etme karektersizliğinde hiç olmadım çok şükür.Her insan değerlidir diğer insanlara zararı yoksa
tipini tarif etsene türkiye güzeli arkadaşınızın vallahi çok merak ettim akşam akşamHa o olabilir bak.
Ama devamlı kendisi için Peşimde çok kişi koşuyor vs diyor.
Hayat tecrübesinokta atışııı
Onunla evlenmek isteyen biri olmuş. Tam Kişiliği karakteri eğitimi vs istediği gibiymiş. Ama tipini beğenmediği için dedi ki " onunla aynı yatağa giremem "Belki de arkadaşınızın öyle "yakışıklı" birini bulamamasının tek sebebi, insanlara vitrin süsü gibi bakabilen sığ karakteridir. Bunu düşünsün bir... Ona çirkin görünen kadın, yanındaki yakışıklı adama dünya güzeli görünüyor olabilir. Güzellik görecelidir zira. Ya da belki de kaşının gözünün dışında dehşet albenisi olan bir ruhu, kişiliği, aklı vardır o kadının. Arkadaşınız fesatlık ve hasetlikle dolu düşünceleri bir kenara bırakıp daha insancıl düşünmeye başlarsa belki bir gün bir "yakışıklı" da onu bulur.
Ha o olabilir bak.
Ama devamlı kendisi için Peşimde çok kişi koşuyor vs diyor.
1.58 boyunda 50 kilo esmer siyah Saçlı siyah gözlü ama aşırı makyaj yapan biri.
tipini tarif etsene türkiye güzeli arkadaşınızın vallahi çok merak ettim akşam akşam
Ilk işe başlarken iş görüşmesini patronun oğlu yapmış. O zamanlar patronun oğlu nişanlıydı. Onun için dedi ki " nişanlı olmasa kolay bi çocuktu o bana ilk geldiğimde baya bi baktı "Böyle konuşan biri net komplekslidir. O konuda hazmedemediği şeyler var. Kendini çok güzel zannediyor ve yakışıklı kişileri hakettigini düşünüyor. Sahip olamayınca millet sanki hakkını yemiş gibi kinleniyor. Yazık valla
ayyy herkeslerrr bana hayrannnnn modeli bu kız şimdi anladım.Ama fızığı duzgun adam aramıyor aslında heryer fızığı duzgun adam dolu hele avm cafe çalışanları bınlerce.asıl nıyeti zengin koca bu kadınınnnn emin olllIlk işe başlarken iş görüşmesini patronun oğlu yapmış. O zamanlar patronun oğlu nişanlıydı. Onun için dedi ki " nişanlı olmasa kolay bi çocuktu o bana ilk geldiğimde baya bi baktı "
Zengin olması önemli değil tipi düzgün olsun yeter diyor.ayyy herkeslerrr bana hayrannnnn modeli bu kız şimdi anladım.Ama fızığı duzgun adam aramıyor aslında heryer fızığı duzgun adam dolu hele avm cafe çalışanları bınlerce.asıl nıyeti zengin koca bu kadınınnnn emin olll
ben bulurum ona 1 günde beş parasız eğitimsiz ama Brad pitt gibi adam heççç üzülmesinnnZengin olması önemli değil tipi düzgün olsun yeter diyor.
Hahhhaaa :)))ben bulurum ona 1 günde beş parasız eğitimsiz ama Brad pitt gibi adam heççç üzülmesinnn
İnsan sevgilisinin, eşinin tipini beğenmeli elbette. Ama işte bunlar belli standartlara bağlı değil. Bazen hiç tipim değil dediği birine de kör kütük aşık olabilir insan.Onunla evlenmek isteyen biri olmuş. Tam Kişiliği karakteri eğitimi vs istediği gibiymiş. Ama tipini beğenmediği için dedi ki " onunla aynı yatağa giremem "
yazıkkk yav üzüldüm şimdi bak kıza .İnsan sevgilisinin, eşinin tipini beğenmeli elbette. Ama işte bunlar belli standartlara bağlı değil. Bazen hiç tipim değil dediği birine de kör kütük aşık olabilir insan.
Arkadaşınız sığ ve kendini beğenmiş bir insan. Anlattığınız her şeyden bu anlam çıkıyor. Patronun oğlunu bir kez görmüş, kolay lokma bulmuş. Bıraksalar tüm dünya erkeklerini elde edecek gücü var da, hep bir aksilik karşısına çıkıyor demek ki, kader kısmet işte.
Evet gercekten öyle diyor.İnsan sevgilisinin, eşinin tipini beğenmeli elbette. Ama işte bunlar belli standartlara bağlı değil. Bazen hiç tipim değil dediği birine de kör kütük aşık olabilir insan.
Arkadaşınız sığ ve kendini beğenmiş bir insan. Anlattığınız her şeyden bu anlam çıkıyor. Patronun oğlunu bir kez görmüş, kolay lokma bulmuş. Bıraksalar tüm dünya erkeklerini elde edecek gücü var da, hep bir aksilik karşısına çıkıyor demek ki, kader kısmet işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?