Büyük lokma ye büyük konuşma lafını hatırlat sen her zaman :)Asla çirkinle evlenmem midem bulanır dedi.
Bende biraz geriliyorum. Ama baska arkadas yok işyerindeFiziksel görüntü önemli evet ama arkadaşınızın kıyasları gerçekten çok kaba hatta iğrenç.ben böyle insanların yanında geriliyorum.Allah arkadaşın da hayırlısını versin
Bende öyle ama bazı kızlar adeta tapıyor. Halbuki çok klişe olacak ama yakışıklılık karın doyurmuyor.dış goruntu onemlı ama daha da onemlısı beyın :) sahsen ben cok yakısıklı olup ama beyınsız erkekleri hıc cekıcı bulmam.
Bir başkası daha var yine işyerinde adam biraz kilolu ve Bakımsız eşi de çok hoş bir kadın kariyerli güçlü vs onun için de bu kadın bununla evlenirken sarhoş muydu acaba dedi.Ekstrem durumlarda konusulan seyler bunlar ama her ikiliye kulp bulmak da biraz sey...
Evrene tam da boyle bir iliski istiyorum mesaji yolluyor sonra canı daha da sıkılmasin
Melania ile Trump nasıl sence
kendisi kompleksli ve mutsuz arkadaşınızın.Öyle olmasa kendi hayatına bakar başkalarının secımlerine kafayı takmazdı.herkesin kriterleri farklıdır kimi aklıla önem verir kimi eğitime kimi maddiyata kimi fiziğe.O kişileri ilgilendirir sadece secımleri.Haklarında konuşanlar asıl sorunlu insanlardır.Naçizane fikrim budurMerhaba herkese ,
İşyerinde bir arkadas var. Mecburen her öğle Yemeğini birlikte yiyoruz. Ama kafam pek uymuyor. Mesela bugün beraber yemek yerken yanınıza bi çift oturdu bana dedi ki " ya baksana ne yakışıklı çocuk ama hiç o kız olmuş mu şimdi ona beni niye bulmuyor böyle yakışıklılar " dedi.
Patron karısıyla ortak Çalışıyor adam zengin haliyle kadının rahat bir yaşantısı var. Onun için de " hep rahat olsa ne olur bu adamla aynı yatağa girince insanın midesi bulanır , bunun nesine vurulduysa " falan dedi.
Görüntü Dünya'da hersey mi demek ?
nokta atışıııBoş bir insan izlenimi oluştu bence
bu gidişle bir kaç yıl sonra nefes alsın yeter der o kadın demedi demeyin ha ha haAsla çirkinle evlenmem midem bulanır dedi.
Bilemiyorum. Kadın çok hoş bence yaslı değil ama adam ...Onların da yaş farkı fazla tuhaflar ama şuan ikisi de yaşlı olduğu için çok çok abes durmuyorlar bence
Bende böyle düşünüyorum fakat aşk deyince ilk akla gelen fizik oluyor sanki.kendisi kompleksli ve mutsuz arkadaşınızın.Öyle olmasa kendi hayatına bakar başkalarının secımlerine kafayı takmazdı.herkesin kriterleri farklıdır kimi aklıla önem verir kimi eğitime kimi maddiyata kimi fiziğe.O kişileri ilgilendirir sadece secımleri.Haklarında konuşanlar asıl sorunlu insanlardır.Naçizane fikrim budur
Yok çirkinlerle gezmiyor. Ama kendine çok Özen gösteriyor. Yani makyaj yapmadan markete bile gitmeyen biri.Bi insan bi konu hakkında çok konuşuyorsa o konuda içinde bir dert vardır. Belki çirkin biriyle aldatıldı veya reddedildi
Evlenmezse der belki de ama sanmam ya :)bu gidişle bir kaç yıl sonra nefes alsın yeter der o kadın demedi demeyin ha ha ha
Gençlikten beri beraberler eski fotolarında yakışıyolardıBilemiyorum. Kadın çok hoş bence yaslı değil ama adam ...
Gerçi onunda Gençliği yakışıklı
Yok çirkinlerle gezmiyor. Ama kendine çok Özen gösteriyor. Yani makyaj yapmadan markete bile gitmeyen biri.
Allah mesut etsin ne diyelim :))Gençlikten beri beraberler eski fotolarında yakışıyolardı
hepimiz bakım sevıyoruz güzel gıyınmeye çalışıyoruz çoğumuz .Ama girdığım ortam da benden kötü giyinmiş benden kilolu benden daha az güzel diye erkek ya da kadın insanları rencide etme karektersizliğinde hiç olmadım çok şükür.Her insan değerlidir diğer insanlara zararı yoksaBende böyle düşünüyorum fakat aşk deyince ilk akla gelen fizik oluyor sanki.
Mesela yine bu arkadaşla bir yemekte sürekli ona biri bakıyormuş biraz kilolu biri. Onun için de dedi ki yemek boyunca bana baktı ben onun gibi birine bakar mıyım bi aynaya baksın önce dedi.
Ha o olabilir bak.Öyle değil. Onun istediği yakısıklı cirkini tercih etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?