Fiziksel olarak cekici bulmadigin biriyle evlilik yurur mu

Tuannasena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
151
150
53
34
Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?

Denemedim bile. Herşey görünüş demek değil ama çekim olmadan da olmaz bana göre.

Benim de karşima cikmisti her anlamda çook iyi olan ama fiziksel cekim duymadigim adam. Daha iyisini bulamam kafasinda olsaydim muhtemelen onunla evlenirdim. Sonra da aşkimdan gozum gormuyor diye kendimi kandirirdim galiba. Boyle oluyor bence.

İlk tanıştığımızda ben de büyük bir çekim hissettiğimi hatırlamıyorum. Ama biz tamamen arkadaş olarak görüşmeye başlamıştık. Arkadaş olarak görüştükçe ve birlikte bir şeyler yaptıkça, huyunu suyunu öğrendikçe gözüme çekici gelmeye başlamıştı. Belli bir süredir görüşüyorsanız ama hala gözünüzde değişmediyse zorlamayın bence.

Yürümez, dış görünüş her şey değildir;ama çekim önemlidir, yani ona dokunduğunda, nefesini yakından hissettiğinde için titremiyorsa olmaz o iş. Ha dal gibi olmayabilir, kaslı değildir, kaşı yay gözü bal değildir;ama aranızda çekim varsa gerisi önemli değil.

kokusu, dokusu, dokunusu sende heyecan uyandirmayan bir adamla zor bence.

biraz zaman taniyin kendinize. belki cok yeni oldugundan birsey hissetmiyorsunuzdur.

Kadinlar genel olarak sevdiklerini guzel bulurlar..
Yani biz birini seviyorsak ona kendimizce bir anlam yukleriz.
Sen bu adamin fizigi uzerine kafa yorduguna gore bence bu adami sev(e)memissin.
Fiziksel olarak degil dusensel olarak da tatmin etmemis sanki seni.
Ben yurutemezdim,seni bilemiyoum.

Bence cekici bulmak onemli yaa. En azindan arada sevgi,ask olusana kadar. Cunku onlar olduktan sonra adam cirkinlesse bile gormez gozun. Ama arada hem cekim yok, hem sevgi yok. Sadece guvenilir,hos sohbet diye evlenilmez. Ayni yataga gireceksiniz unutmayin. Kalbinizo dinleyin, disardan gelen baskilara kulaklarinizi kapatin. Hayat sizin hayatiniz. Her saniyesi cok kiymetli. Baskalarini memnun etmeye calisarak harcanmayacak kadar degerli.

kasi yay, gozu bal. ay cok sevdim ben bu deyimi.

Olmaz.
Sorun sende değil bende en mantıklı açıklama gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…