- 20 Ekim 2019
- 98
- 53
- 88
- 38
- Konu Sahibi Tuannasena
-
ben bunu iki kişi üzeerinde denedim. olmuyor. hep şu şekilde düşündüm.. bu adam tamam suan benden hoşlanıyor benı tanımıyor onun heyecanı sonrasında cicim ayları o şu bu derken eski ilgisi alakası kalmayacak bana karşı, we ozaaman ben bu insanın neresinden tutucam?? şimdi her şartı düşünmek bunun 3/5 yıl sonrasınıda düşünmek lazım? kafandan atabılecegini sanmıyorumKafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
Merhaba; cinsel çekim yoksa bence boşuna zaman kaybı.Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
Ne kadar zamandır görüşüyorsunuz, biraz daha görüşmeye devam edin tam emin olun aklınızda soru işareti kalmasın. O sizi seviyor mu, sevgisini hissediyor musunuz hissedemiyor musunuz, sevgisi sizi etkilemiyor mu? Hala olmuyorsa Durum böyleyken evlenilirse mantık evliliği olur gibi görünüyor.Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
Bence ilerleyebilir. Ben ilerletiyorum. Sevgili iken çekim hissetmiyordum. Zamanla bazen hissediyorum artıkKafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
İster dünya güzeli olun ister olmayın içinizde azıcık bir hoşlanma olsun çekim olsun vs.. Artık yoksa olmaz.. İlerde pişman olmamak adı ile bitirin.Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
Mantık evliliği mantıklı değil aslında, evlilikte birlikteliğinde elektriklenme önemli. Dış görünüş başlangıçta önemli (Damat adayına da haksızlık yapmayalım, başka birisi o dış görünüşü beğenebilir.). Zamanla herkesin dış görünüşü değişiyor.Olmaz, evliliği düşünsenize her gün aynı evin içinde olacaksınız, fiziksel temas olacak. Dış görünüşünü beğenmediğiniz birinden çabucak soğursunuz
Öncelikle o saçma TV programlarini izlemiyorum!! Şiddetle de kiniyorum(yani programlari sizi değilİnandığım bir durum değil tabii ki. Zaten olmamalı da. Ancak kimi insanların bunu yeterince anlamadığını düşünüyorum.
Mesela bir evliliğin bitmesi için en önemli kriter cinsel paylaşımın istenmemesi veya cinselliğin bitmesiyken , bu nedenle ayrılmayı ayıplayanlar dahi var. Bakın tv programlarında dahi anlamıyor veya anlamak istemiyorlar.
Konu sahibinin konusunu okuyup : ' ya biraz görüş belki seversin , ısınırsın ' diyen bir kaç yorum da olmuş.
Evliliğe ve evliliğin özel yaşam kısmına dair garip tavsiyeler veren bir insan grubu var . O yüzden belirtmek istedim.
Mesela , erkek erkektir diyen bir grup bile var ki evlerden ırak.
Evlilik : ev arkadaşlığı demek değil ki. Cinsel çekim , arzu , istek yoksa değil evlenmek ; sevgili olarak dahi görüşmemelisiniz.Ailenizin gönlü olsun diye görüşmeyin.
Karşı tarafı boş yere umutlandırıp , birbirinizin zamanını boşa harcamayın.
Lütfen yaşınıza takılıp ; kendi hayatınızı da karşınızdaki insanın hayatını da mahvetmeyin.
Evlenip ev arkadaşlığı yapan pek yok zaten.inanmayin öyle şeylere
İnandığım bir durum değil tabii ki. Zaten olmamalı da. Ancak kimi insanların bunu yeterince anlamadığını düşünüyorum.
Mesela bir evliliğin bitmesi için en önemli kriter cinsel paylaşımın istenmemesi veya cinselliğin bitmesiyken , bu nedenle ayrılmayı ayıplayanlar dahi var. Bakın tv programlarında dahi anlamıyor veya anlamak istemiyorlar.
Konu sahibinin konusunu okuyup : ' ya biraz görüş belki seversin , ısınırsın ' diyen bir kaç yorum da olmuş.
Evliliğe ve evliliğin özel yaşam kısmına dair garip tavsiyeler veren bir insan grubu var . O yüzden belirtmek istedim.
Mesela , erkek erkektir diyen bir grup bile var ki evlerden ırak.
Öncelikle o saçma TV programlarini izlemiyorum!! Şiddetle de kiniyorum(yani programlari sizi değil). Konuya gelirsek düşüncenize saygı duyuyorum, sizde duyarsanız daha sağlıklı bir iletişim olur. Ben sizden farklı düşünüyorum demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?