Fiziksel olarak cekici bulmadigin biriyle evlilik yurur mu

Bizim bir akrabanın nişanlısı elektrik alamıyorum dıye ayrılmıştı
Annemin yorumu evlenmeden ne elektriği alacakmış olmuştu
Gençtim tabi o zaman
Şimdi kız ne kadar haklıymış diyorum
Kaş göz güzelliği değil önemli olan aradaki çekim
Yoksa çekim etrafı dinlemeyin hele yaşı büyükler evlenince düzelir diye çoğu seye göz yummuşlar

Hemen adını koymak zorunda degılseniz biraz arkadaş olarak takılın ama bunu kendisinede söyleyin hemen beklentiye girmesin biraz görüşün ortak bişeyler bulabildikçe , bir şeyler paylaştıkça çekimde hissetmeye başlarsanız adını koyarsanız olmadı ayrılırsınız. (eşimle arkadaştık ama aynı espirilere gülüp aynı şeylerden keyif aldığımızı gördükçe değişti duygularım)

Sakın başkalarının baskısıyla çekim hissetmediğiniz biriyle zorla devam etmeyin, bu işin sonunda herkes kapısını kapatacak ve bu sorunla siz başbaşa kalacaksanız.Gözlerinizi kapatıp şunu mutlaka hayal edin çünkü olacak bu sonuçta " ben bu adamla her akşam yatağa girip bir şeyler yaşayabilirmiyim? cevap hayır ise sakın arkanıza bile bakmayın ve asla bu karardan pişman olmayın.

Umarım hakkınızda en hayırlısı nasip olur.

Bende olmaz diye düşünüyorum. Evlilikte en önemli şeylerden biri iki kişi arasındaki çekim..Zaten evlilik bir noktadan sonra monoton birşey, bir de aradaki o çekim olmazsa çekilmez olabilir..İyi düşünün derim yaşım geldi diye acele etmeyin. Hakkınız da hayırlısı

Kalbinizin sesini dinleyin fiziksel cekim olmali kesinlikle . yanlış anlamayın dünya yakışıklısı olsun demiyorum kisiye göre değişir zaten.bazen bir gülüşü bile etkiler.sizin içiniz ısınmamis.kim ne derse desin evde kalmadiniz toplumsal baskıyla sakın evlenmeyin.mutsuz olursunuz.

Hayir yurumez. Çünkü insan birini seviyorsa fiziksel olarak cekici geliyor zaten gözüne. Adami cekici bulmuyorsaniz, fikirlerine , davranislarina da katlanamayacaksiniz demektir.

Böyle evlilik yapmak biraz karşı tarafı yanıltmak. Yani evlilikten emin değilsiniz diye yazdım. Fiziksel duruma gelince evlendikten sonra herkez değişir. Özellikle fiziksel olarak. Ben çok yakışıklı birinin 10 yıl sonra aynı göründüğünü görmedim pek. Yani kiloda alabilir. Sağlık durumu ile ilgili bir şey de yaşayabilir. Engelde oluşabilir. Yani başka biriyle evlilik olsa çok yakışıklı aynı görünmüyor diye bırakırmıydınız. Evliliğiniz iyi bir sorun yok herşey yolunda konuşabildiğiniz biriyse önce bunu sorun ve kendinize. ve bu durumu çözün. Evlilikten emin değilseniz boşa o bu iyi diye cesaretlenip evlilikte yapılmaz .

Açıkçası yakışıklısı yani gözüne hitap edene bile bir yerden sonra eksilerinin de etkisiyle katlanamiyorsun.Sizin durumda baştan çekim yokken sonrasını düşünemiyorum.Bence başka bir şeyi bahane edip olayi sonlandırın ama inanın sabır bittikten sonra yakışıklılık beş para etmiyor

Ben eşimi ilk gördüğümde çok gıcık olmuştum aman ne sinir şey demiştim bir de boylarımız aynıydı içten içe onu çok kafaya takmıştım acaba herkes boyu kısa mı der diye kafaya taktığım zamanlarda oldu. Şimdi düşünüyorum da ne boş şeyler ya. Biz aşktan ziyade sevgi ve saygı bağını çok güzel kurduk bana göre sevgi arttıkça aşktan ötesi oluyor. Tam kafa dengiyiz ki ikimiz için de önemli olan bu. Sizde Bi tanıyın olmadı yol verirsiniz.

Bence biraz zaman ver .

Bir tanidigim 43 yasinda ,min 1 sene sanirim görüşüp , cok detaylari bilmiyorum evlendi. Adam yakisikli . Cok sempatik duruyor. Dememis ki hemen evleneyim.
Biraz tanimak istemis. Allah mutlu etsin.

Esime ilk hayir demistim . Yaşım küçüktü, tanistirilmaktan hoslanmiyordum .kendince bir seyler yapti , tamam dedim . Vakit gecirdikce cok sevdim .

Aşık olmadığın,sevmediğin, sana çekici gelmeyen veya seni heyecandirmayan biriyle sakın o topa girme derim. Bunların hepsini hissettigin insanla bile bazen zor olabiliyor bazı şeyler. Baştan 3-0 lik skorla başlamak olur bence hatta belki 10-0. Neden? Çünkü sevdiğin insanla bı sorun yaşadığında onu görmezden gelme durumun olur idare etme durumun olur veya oluruna bakılır çünkü arada sevgi var aşk var kopamazsin hemen. Ama bence bunları hissetmediğin birini gözden çıkarmak çok kolay olur.

Yürümez. Ruhlar aleminde yaşamıyoruz değil mi, önce göze sonra gönle hitap edecek
Evlilik zor zanaat, şöyle olmasa da olur mu, bu eksik ama olur mu demeyin. Mümkün mertebe mükemmele yakın olmalı uyumunuz. Mükemmel olamaz da yakın olsun ki yürüsün.

Yürümez. Evlilikte birçok şey tükeniyor zamanla. O elektrik alma olayı asıl ozaman lazım oluyor.
O Yoksa işkenceye dönüşür evlilik.

Yürümez.
Benim ilk evliliğimde eşim son senelerde kendini çok salmıştı. Kişisel hijyenine dikkat etmez, duş almaz, traş olmaz, dişlerini fırçalamazdı. Cinsel olarakta sadece kendi ihtiyacını gidermek için beraber oluyordu. Kendimi hayat kadını gibi hissederdim. Dokununca irite oluyorsunuz, kasılıyorsunuz.

Sakin onlara bakmayın sonu boşanmaya gider. Fiziksel çekim yoksa, evlenip ne yapacaksınız? Ben evlendim, yük üzerimden kalktı diyecekseniz, o öyle bir yük ki kaldiramazsiniz. Adamın her şeyi batar. Aynı yatağa giremezsiniz. İğrenirsiniz.

Bin sene bekar kalırım yine de çekim hissetmedigim biriyle sırf evlenmiş olmak için evlenmem. Korkunç, sakın yapmayın.

evlendikten sonra, her halini görüp, iyice irite olacaksinız, sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…