- Konu Sahibi Tuannasena
-
Bu yoruma neden beğenmedim atılır ki?Asik olmadiginizbiri ile evlenmeyin.
Kalbinizin sesini dinleyin fiziksel cekim olmali kesinlikle . yanlış anlamayın dünya yakışıklısı olsun demiyorum kisiye göre değişir zaten.bazen bir gülüşü bile etkiler.sizin içiniz ısınmamis.kim ne derse desin evde kalmadiniz toplumsal baskıyla sakın evlenmeyin.mutsuz olursunuz.Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
Böyle evlilik yapmak biraz karşı tarafı yanıltmak. Yani evlilikten emin değilsiniz diye yazdım. Fiziksel duruma gelince evlendikten sonra herkez değişir. Özellikle fiziksel olarak. Ben çok yakışıklı birinin 10 yıl sonra aynı göründüğünü görmedim pek. Yani kiloda alabilir. Sağlık durumu ile ilgili bir şey de yaşayabilir. Engelde oluşabilir. Yani başka biriyle evlilik olsa çok yakışıklı aynı görünmüyor diye bırakırmıydınız. Evliliğiniz iyi bir sorun yok herşey yolunda konuşabildiğiniz biriyse önce bunu sorun ve kendinize.Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
Açıkçası yakışıklısı yani gözüne hitap edene bile bir yerden sonra eksilerinin de etkisiyle katlanamiyorsun.Sizin durumda baştan çekim yokken sonrasını düşünemiyorum.Bence başka bir şeyi bahane edip olayi sonlandırın ama inanın sabır bittikten sonra yakışıklılık beş para etmiyorKafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
Sakin onlara bakmayın sonu boşanmaya gider. Fiziksel çekim yoksa, evlenip ne yapacaksınız? Ben evlendim, yük üzerimden kalktı diyecekseniz, o öyle bir yük ki kaldiramazsiniz. Adamın her şeyi batar. Aynı yatağa giremezsiniz. İğrenirsiniz.Kafam ve duygularım çok karışık. 35 yaşındayım. Yeni biriyle tanıştım daha doğrusu ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanistirildim. Kendisi işinde gücünde, güvenilir, hoş sohbet biri. Ama hiçbir fiziksel çekim hissetmiyorum. Etrafımdaki herkes çok heyecanlı ve mutlu. Ailem çok mutlu. Ama ben ne yapacağımı bilemiyorum. Zaten evlilik baskısı görüyorsun bi yaştan sonra. İnsanlar sana şımarıklık yapıyorsun gözüyle bakıyor. Yadirgiyorlar. Ama bu konuyu aşamıyorum. Buarada ben de dünya güzeli değilim, bir sürü kusur sayabilirim kendimde. Bunun da farkındayım ama yine de olmuyor. Evlendikten sonra bu konu aşılabilir mi? Bu durumu karşı tarafı incitmeden nasıl sonlandirabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?