Merhabalar. Ben 23.08.2014 tarihinde ikinci evliligimi gerceklestirdim. ilk evliligim 15 gun surmustu. Evlendigimde ailesi ile yasayacagimi bilmiyordum. Dugunden sonra yasayacagimiz eve gittigimde annesi. Sizofren dayisi sizofren anneanne ve 2 yetiskin erkek kardesle ayni evde buldum kendimi. Ve 15 gun icerisinde de ciddi anlamda darp edilerek baba evine geri dondum. Bosandik zor bir surecti beni cok yipratmisti ama 1 senenin sonunda bosanmistik. Abim o surecte hep yanimda oldu surec bittikten 3 gun sonra da artik mutlusun sen guclusun karim kizim sana emanet diyerek intihar etti. Tum o surecte cok aci cektim tedaviler gordum zamanla aci gecmedi ama normal yasama geri donme cabasi icine girdim o surecte esimle tanistim. Bana surprizler ilgi alakasi bana iyi geldi onunla konusabilmek anlatmak bana cok iyi geldi. Kendimi ozel hissettim. Yasama sarilmam gerektigini hayatin devam ettigini gosterdi. Bi sure sonra babalarin arkadas oldugunu ogrendik ve aileler de laf olmasin isim koyalim dediler ve 6 aylik tanisma donemi de dahil evlendik.esimin de 2. Evliligiyim 7 yillik bir evliligi olmus ve bosanmislar.dugunumde altin takamayiz dediler tamam dedim kayin pederim takida onume 5 tl atti sustum. Balayimin 1. Gunu kv aradi hemen donuyordunuz baslatmayin balayiniza dedi sabah 6 da donduk. 3 gun el opmeye cagirdi gittik. Benim ailemin elini opecegimiz gun kv ablasina gittik aksam 6 da bende gelcem sizle dedi bende bugun gitmicez anne yarin gitcez dedim esim birakiyorum bunu babasinin evine lazim degil bana dedi aglayarak annemin evine girdim
Sonra ozur diledi agladi anem uzulmesin millete rezil olmayalim dedim baristim.sonra 4 ay hersey guzeldi. Sonra evden disari onsuz cikamaz oldum. Herseyimi elestirmeye basladi. Ev tum sorumluluguyla bana kaldi. Cayini bile almaz oldu. Milletin yaninda ozel davranirken evde yuzume bakmaz oldu. Kufurler basladi yapma kiriliyorum onurum inciliyor dedikce daha cok kufur duyar oldum. Her tartismamizda ailemin yanina gidip anlatti yada annemi arayip anlatti. Son bir aydir cok kotuyuz.evi boyatalim dedim eski esinin borclarini oduyoruz her ay 2.5 bin bize maastan kalanda 600 tl oluyor oda faturalar kredi kartlari bitiyor. Eve girerken boyatmamistik biseyde almamistik. Sonra dedi tamam dedim benim de kotu huyum biseyi 3 4 kere deme gereksinimim gene dedim S***** G** (Defol) babanin evine dedi kavga basladi. Senin isteklerine yetisemiyorumlar kufurler sonra baristik. Eve kiz kuzeni geldi. 15 yasinda ama hani gosterisli kiz dedim ben yalnizim arkadas olur bana bi baktim esim kizin elini tutuyor yolda oyle yuruyor ben arkada yuruyorum kizin yanina oturuyor eli omzunda ben tek oturuyorum foto cekiniyor kizin yanagina yanak dayiyor. Eve geldik evli kuzenleri de vardi ben onlarla oturuyorum salonda esimle kiz kuzenide balkonda. Mutfaga gecerken bi baktim kizin kucagina yatmis. Sok oldum ben iceride onun kuzeni ve esiyle oturuyorum gece 2 de onun yaptigina saatlerce bekledim ne zaman kalkacak diye 1 saaten fazla oyle yatti. Yatak odasina gecti bende pesinden gittim dedim yarin bu kiz babanlara gitsin yada ablanlara sen git o gitmeyecek dedi. Sabah kizi aldi is yerine goturdu. O gun hastalandim annem geldi evimizin yakinlarindaymis korktu esimi aradi beni hastaneye goturduler tansiyonum 6ya 5 ti. Hastaneden ciktik kizin kapisini acti belinden tutup arabaya oturttu dedim bu ne terbiyesilik kiza dondum hic mi ahlak yok sende dedim. Esim o kapiyi g.t sokarim dedi annemin yaninda sonra babamin evine goturdu. Anlattik durumu babam dedi ucak biletini alip kizi gondereyim aranizi duzeltin yeter dedi. Hayir dedi babama kizi memleketine ben arabamla goturucem dedi. Bana da kizdan ozur dile namusuna laf ettin dedi. Dilmem dedim kal ozman babanjn evinde dedi babam kalkarsan yerimden kotu olur dedi esime esim gene kizi gondermedi evden. Sonra kizi memelektine biraktik dedim kizin ailesinn yaninda da oyle samimi davran ozur dilicem ikinizden de dedim kiza orada selam bile vermedi. Sonra donduk evimize yuzum gulmuyor tabi icimden gelmiyor bana surekli hakaret ediyor doktora gittik cok hastaydik yatardi hastaneye doktor beni dedi tatil parami senin icin hastaneye odeyemem dedim annemler oder odesin dedi. Hastanede de kavga ettik. Eve donduk ben astim hastasiyim evi temizledim sildim toz var diye oda cikti gezmeye gitti.dun de tartistik biraz eski konular yuzunden evden cik dedi cikmam dedim s.ktir git dedi gitmicem sen git dedim gitti annemi alip gelmis annemi birakip gitti bende ailesini aradim bana kufrediyor dayanamiyorum artik dedim. Ailesi onu arayinca evin kapisini tekmelemeye basladi ac kapiyo diye korktum ama apartmana rezil olmaktansa actim kapiyi sacimdan tutup firlatti beni sen benim ailemi uzemezsin kimsin sen diye hakaret ve kufur. Sacimi tutup vestiyere vurdu sonra sacimi tutup dis kapidan cikartti s.ktirin gidin anneme sende sende dedi. Bende hastaneye darp raporu almaya gittim. Sonra polis geldi esinde darp raporu aldi annen saldirmis dedi avukatiyla ifade veriyor simdi dedi. Bende gittim karakola sikayetci olma dediler olmadim. O da olmamis. Ailesine duygu cok alkol aldi kafayi buldu bana sardi demis dun polis alkol testi yapti bisey cikmadi bu adam niye boyle oldu bilmiyorum. Erkekler bir sey olacaklar adam onu da beceremiyorlar. Cok yorgunum cikis yolu bulamiyorum. Bu evlilik devam ettirmem gerek annem uzuntusune ölür bosanirsam. Esi boyle olup duzelen var mi ??