• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziksel şiddet-sözlu siddet

Öyle şeyler anlatmissinizki öyle şeyler yasamissinizki... Benim okurken kanım dondu. Ve ardından esi böyle olup düzelen var mi demissiniz. Buna daha çok üzüldüm. Yani biraz huysuz titiz arada kızıp bağıran bi adam olsa sizi anlayabilirim ama bu olanlar çok çok fazla, geri donusu telafisi olabileceğini sanmıyorum. Kendinize yazık etmeyin

Uzulmezmiyim uzuluyorum. Alip basimi gitsem yasadigimi bilseler yeter diyorum. Ama annemin sizoruz var uzulmesi yasak bosansam annemin gozu onunde eriyip biticem tanik olacak. Yegnimin yengemin pskolojisi bozulacak. Esime donsem mutlu takliti yapsam ise girsem kendime bir gelecek kursam. Dusun dusun dusun bunaldim !!!!
Boşanırken sen ağlayıp, yıkılmaz, isyanların dibine vurmaz, ben öldüm bittim moduna girmezsen kimse de sinirden üzüntüden ölmez.
Bu ne ya, ben okurken moralim sıfır oldu, sen bunları yaşıyorsun.
Boşan, güle oynaya boşan, müebbet hapsine beraat temyizi gelmiş gibi boşan.

ne düzelmesi ya?
eşinin sana sevgisi ve saygısı kalmamış...
s.. tir git diyor sana, sen hala yüzsüzlük yapıp acaba düzelir mi diyorsun? pessss...!
Yuzsuz biri degilim sadece belirsizim. Bosanmayi kaldiracak pskolojim var ben mi boyun egiyorum. Ailemi de dusunuyorum baris diyorlar rest ceksem bi dert cekemsem ayri dert. Goremiyormuyum saniyorsun onun evine dondugumde basima gelecekleri. Hepsinin farkindayim babama da anlattim dedim asagilayacak dondugumde daha kotu davranacak cunku boyun egmis olucam artik siddet uygularken hic acimasi olmayacak yok kizim olmaz konusuruz diyor.

Flort ve nisanlilik donemimde cicekler surprizler beni goremeden yapamamalar espriler yuzum asilsin ne yapacagini sasirmalar boyle bir adamdi anlayisli demokrat falan. Calismak istedigimde calista bul babanin evinde kendini diyor evleneli 20 kere soyledim valismak istiyorum sana guvenmiyorum diye. Beni heran ortada birakabilirsin o yuzden gelecegimi kurmam gerek dedim isteseymis calisan es alirmis. Herkes diyor ne sanslisin gozunun icine bakan esin var ne sanslisin uzerine titriyor evet ilk basta bende oyle diyordum ama hic oyle degil
eşin flörtöz bir adammış anladığım kadarıyla
hem ilk başlarda sana davranışlarından hem de kuzenine olan davranışlarından böyle bir durum çıkıyor ortaya
yalnız flört döneminiz bitti, eşin de bunun farkında olduğu için artık istemiyor seni
yeni heyecanlar yaşamak istiyor sanırım

Yuzsuz biri degilim sadece belirsizim. Bosanmayi kaldiracak pskolojim var ben mi boyun egiyorum. Ailemi de dusunuyorum baris diyorlar rest ceksem bi dert cekemsem ayri dert. Goremiyormuyum saniyorsun onun evine dondugumde basima gelecekleri. Hepsinin farkindayim babama da anlattim dedim asagilayacak dondugumde daha kotu davranacak cunku boyun egmis olucam artik siddet uygularken hic acimasi olmayacak yok kizim olmaz konusuruz diyor.
baban da bir garipmiş yaaa, göz göre göre kızını ölüme gönderiyor farkında değil
arkadaşım bir sığınma evine başvursan?

Ben seni hatirliyorum bi yerden bu ikinci uyeligin mi? Bu evlilik duzelmez, o adam da seni bugun yarin bosar. Dayak yemisken darp raporuyla davani ac gitsin. Yok asla bosanmam diyosan da aklin varsa cocuk yapma

baban da bir garipmiş yaaa, göz göre göre kızını ölüme gönderiyor farkında değil
arkadaşım bir sığınma evine başvursan?
Ben el bebek gul bebek buyutuldum annemde babamda Allah razi olsun rahmetli abime yapmadiklarini yaptilar kiz cocugusun sen oku sen parasiz kalma dediler. Birazda titiz buyuttuler ayni tabaktan salata dahi yiyemem ben. Ama iste koca evi oyle degil kayinvalidemi arayip oglun beni evden kovuyor kufur ediyor hirpaliyor ne yapayim dedim otur evinde bisey olmaz doner gelir dedi. Sonra ailemin evine gelip kiziniz zaten usuruplu giyinmiyor demis. Ki tunik giyerim kolsuz ve jean etek elbise zaten esim giydirmez egildigimde yakam asla acilmaz. Demis pskolojik hap kullaniyor ailemde abisini kaybetti kullansin okadar evlenmeden soyledik biliyordunuz demis. Alkolu de var demis kv dem annemde oglunla beraber iciyor tek icmiyor ya demis. Icitigimde ayda 1 tane bira.anneme kvdem Herseye cevabin var demis anneme.

Ben seni hatirliyorum bi yerden bu ikinci uyeligin mi? Bu evlilik duzelmez, o adam da seni bugun yarin bosar. Dayak yemisken darp raporuyla davani ac gitsin. Yok asla bosanmam diyosan da aklin varsa cocuk yapma
Ilk uyeligim uye olmus olsam hatirlardim canim. Darp raporu aldim dun gece. Polise de gittim ama ailem sikayetci olma dedi ve olmadim. O da darp raporu almis annem saldirdi diye. Karakola gittigimizde arkadas grubu ve avukati vardi sikayetci oldu mu bilemiyorum.

Ben el bebek gul bebek buyutuldum annemde babamda Allah razi olsun rahmetli abime yapmadiklarini yaptilar kiz cocugusun sen oku sen parasiz kalma dediler. Birazda titiz buyuttuler ayni tabaktan salata dahi yiyemem ben. Ama iste koca evi oyle degil kayinvalidemi arayip oglun beni evden kovuyor kufur ediyor hirpaliyor ne yapayim dedim otur evinde bisey olmaz doner gelir dedi. Sonra ailemin evine gelip kiziniz zaten usuruplu giyinmiyor demis. Ki tunik giyerim kolsuz ve jean etek elbise zaten esim giydirmez egildigimde yakam asla acilmaz. Demis pskolojik hap kullaniyor ailemde abisini kaybetti kullansin okadar evlenmeden soyledik biliyordunuz demis. Alkolu de var demis kv dem annemde oglunla beraber iciyor tek icmiyor ya demis. Icitigimde ayda 1 tane bira.anneme kvdem Herseye cevabin var demis anneme.
yani anlattığın aileyle, sana sahip çıkmayan aile aynı değil
burda bir çelişki var
madem üstüne titreyen bir ailen vardı neden şimdi sana sahip çıkmıyorlar?

yani anlattığın aileyle, sana sahip çıkmayan aile aynı değil
burda bir çelişki var
madem üstüne titreyen bir ailen vardı neden şimdi sana sahip çıkmıyorlar?
Bosanmak istemeyen cocuksuz kadin ANAM ÖLÜR BABAM DURUR MU O DA ARKASINDA GÖCER AILEM ICIN KATLANMAK ZORUNDAYIM BU CANAVAR ADAMA diye uyduruyo ya da ailem arkamda olmaz diyo falan bi bahane buluyo iste bu celiski ondan. Cocuk varsa da COCUGUM ICIN KATLANMAK DURUMUNDAYIM CNMM

Belki yarin onunla evine donecegim belki de babamin evinde kalacagim kadin olmak ne zor. Hayatta hic kimse sizin yasadiginiz aciyi onemsemiyor. Once sizi deli ediyorlar sonra size deli damgasi vuruyorlar.
Aynen öyle Umutunicindemut.
Biz kendimizi önemseyip, kendi kendimizin umudu olacağız.
Hakkında en hayırlısı İnşallah.

Bosanmak istemeyen cocuksuz kadin ANAM ÖLÜR BABAM DURUR MU O DA ARKASINDA GÖCER AILEM ICIN KATLANMAK ZORUNDAYIM BU CANAVAR ADAMA diye uyduruyo ya da ailem arkamda olmaz diyo falan bi bahane buluyo iste bu celiski ondan. Cocuk varsa da COCUGUM ICIN KATLANMAK DURUMUNDAYIM CNMM
Cocugunuz var mi bilmiyorum benim annemin iki tane vardi biri bosandi eve bir ceset gb dondu onbes gun once gule oynaya Her gece aglar oldu o vakitten sonra. Torununa sarildi. Simdi tek cocugunun evliligi gene berbat gidiyor. Evet keyfimden aciya asik oldugumdan boyle bir adamla devam etmeyi dusunuyorum cunku benim kafam kirik!!!

Son düzenleme:
eşim dün telefonda bana bağırdı diye akşam ne konuştum onla nede yemek hazırladım ona hırsım sinirim geçmedi ilk defa hayatta yapmadığım şeyi yaptım aldım yastığını salonun ortasına fırlattım orda uyudu belli bi saate kadar.
siz ise size her türlü şeyi yapan biriyle beraber olmaya devam etmeye çalışıyorsunuz ve annenizi düşünüyorsunuz valla helal size diyemeyeceğim yuhhhhhhhhhhhhhhh size.

Cocugunuz var mi bilmiyorum benim annemin iki tane vardi biri bosandi eve bir ceset gb dondu onbes gun once gule oynaya gonderdigi cocugu. Sonra tek oglu vefat etti aklini kacirdigini dusundu. Her gece aglar oldu o vakitten sonra. Torununa sarildi gelinine sarildi Allah onlardan razi olsun. Evladini sen oldurdun diyen mi olmado kadina oglunun yatcak yeri yok ddiyen mi. Simdi tek cocugunun evliligi gene berbat gidiyor. Evet keyfimden aciya asik oldugumdan boyle bir adamla devam etmeyi dusunuyorum cunku benim kafam kirik!!!
kadinin evladi INTIHAR etmis yahu intiharla bosanmayi ayni kefeye mi koyuyosun ne anlatiyosun (abinize rahmet dilerim) dikkat edersen senin bosanmanda yikilmamis abinin intiharinda yikilmis ölüm bu ölüm evlat acisindan buyuk ne olabilir heralde darbe yiyecek kadincagiz

Bosanmayacagim diye mertce niyetini belirtene bir sey demiyorum, ama koskoca kadin bahanelerin ardina sigindi mi huzurum kaciyo

Back
X