- 26 Ağustos 2015
- 35
- 2
- 1
- Konu Sahibi Umutunicindemut
Merhabalar. Ben 20.03.2014 tarihinde ikinci evliligimi gerceklestirdim. ilk evliligim iki hafta surmustu. Evlendigimde ailesi ile yasayacagimi bilmiyordum. Dugunden sonra yasayacagimiz eve gittigimde annesi. Sizofren akrabalari ve 2 yetiskin erkek kardesle ayni evde buldum kendimi. Ve ciddi anlamda darp edilerek baba evine geri dondum. Bosandik zor bir surecti beni cok yipratmisti ama 1 senenin sonunda bosanmistik Tum o surecte cok aci cektim tedaviler gordum zamanla aci gecmedi ama normal yasama geri donme cabasi icine girdim o surecte esimle tanistim. Bana surprizler ilgi alakasi bana iyi geldi onunla konusabilmek anlatmak bana cok iyi geldi. Kendimi ozel hissettim. Yasama sarilmam gerektigini hayatin devam ettigini gosterdi. Bi sure sonra babalarin arkadas oldugunu ogrendik ve aileler de laf olmasin isim koyalim dediler ve 6 aylik tanisma donemi de dahil evlendik.(esimin de 2. Evliligiyim birkac yillik bir evliligi olmus ve bosanmislar.)dugunumde ailesi altin takamayiz dediler tamam dedim. kayin pederim takida onume 5 tl atti sustum. Balayimin 1. Gunu kv aradi hemen donuyordunuz baslatmayin balayiniza el opmeye cagirdi gittik. Benim ailemin elini opecegimiz gun kv ablasina gittik aksam 6 da bende gelcem sizle dedi bende bugun gitmicez anne yarin gitcez dedim esim de birakiyorum bunu babasinin evine lazim degil bana dedi aglayarak annemin evine girdim.
Sonra ozur diledi agladi annem uzulmesin millete rezil olmayalim dedim baristim. sonra ki 4 ay hersey guzeldi. Sonra evden disari onsuz cikamaz oldum. Herseyimi elestirmeye basladi.
Sonra ozur diledi agladi annem uzulmesin millete rezil olmayalim dedim baristim. sonra ki 4 ay hersey guzeldi. Sonra evden disari onsuz cikamaz oldum. Herseyimi elestirmeye basladi.
Son düzenleme: