- 20 Haziran 2016
- 157
- 81
- 18
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
bu yaştaki kızı dövmek. nasıl bir olaydır canlandıramadım bile. çalışıyorsun ayrı eve çık bi süre
enerjini kadrolu iş aramaya harca bence. babana anlat olayı. annen kendini düzeltmek zorundageçici olarak işsizim ama çalışırken de kazandığım ayrı bir eve çıkacak kadar yeterli değil
Kaç yaşındasın? Evden ayrılma durumun yok mu?
Sinir hastası bu kadın resmen, bu kadar saçma bir konudan böyle büyük bir kavga çıkarttığına göre...
Okuyor musun?
Okumuyorsan çok çalış ve şehirdışında kolay iş bulabileceğin bölümleri tercih et.
Eğer okuyorsan da okul bitene kadar part time işe gir ki annenin gözüne pek görünme. Daha az görmen daha az üzülmen daha az şiddet görmen demek olur.
Okulun bitmişse ve işin varsa da ayrı eve çıkmaya çalış bir an önce.
Kolay gelsin zor bir durumdasın umarım en kolay şekilde çıkarsın o evden.
29 olacağım az kaldı. Annem hasta sinirleri çok yıpranmış. Evden şu an ayrılmam çok zor. Maddi olarak bağlıyım.
Annenin suyuna gitmeye cali. Anne sonucta of bile dememeliyiz. Yaptigi coooook yanlis evet huyunu biliyorsan ona gore davran.
Tedavi olsun o zaman!29 olacağım az kaldı. Annem hasta sinirleri çok yıpranmış. Evden şu an ayrılmam çok zor. Maddi olarak bağlıyım.
Cok üzücü annenle boyle bir iliskinizin olmasi.keske onun duzelmesini saglayabilseniz.ondan kacmaya calismak cok aci.anne sevgisi olmadan bogulur insan
Tedavi olsun o zaman!
Çok sinirlendim ayıp ya!
Gücü, kendi dünyaya getirdiği kıza mı yetiyor çok yazık etmiş maalesef!
Merhaba KK Üyeleri,
Burada çok az konu başlığım var. Mesele bir iki gün önce annemden fiziksel şiddet görmem. Benden camlara yardım etmemi istedi annem ben de önceden ayarladığım bir plan olduğunu söyledim. Camları bir gün erteleyebiliriz hava güzel dedim. Sabah oldu uyandık bi baktım annem cam siliyo. Kahvaltısını hazırladım ben de atıştırıp çıktım. Akşam geldiğimde konuşmak istediğini söyledi. bağırmaya başladı ne kadar zalim bir evlat olduğum hakkında. Ben de açıklama yapmama izin ver dedim bir kaç defa. (Camları ertelemesinin önünde hiçbir engel yoktu) Ne açıklaması diyerek konuşturmadı. Sonra yeter dedim yüksek sesle. Ve o an üzerime atlayıp tokatlamaya başladı. Sonra kollarımdan sıkıp sağa sola savurdu. Kaç tokat attı hatırlamıyorum bile. Bıraktığı an kaçıp odama gittim ve kapımı kilitledim. Şoktan ağlayamadım bile bir süre. Şoktan anneme engel dahi olamadığımı farkettim.
Şu an kendime gelmeye çalışıyorum. Psikiyatriye gitmeyi reddediyor. Bıktım bu kadından. Sesini duyunca elim ayağım titriyor içim kararıyor. Çok kötüyüm kızlar ne yapabilirim?
NOT: Annemden geçtim kızlar, kendim için bir şeyler yapmak istiyorum artık. Lütfen varsa tavsiye yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?