fiziksel şiddet

kahvenindelisi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
157
81
18
Merhaba KK Üyeleri,

Burada çok az konu başlığım var. Mesele bir iki gün önce annemden fiziksel şiddet görmem. Benden camlara yardım etmemi istedi annem ben de önceden ayarladığım bir plan olduğunu söyledim. Camları bir gün erteleyebiliriz hava güzel dedim. Sabah oldu uyandık bi baktım annem cam siliyo. Kahvaltısını hazırladım ben de atıştırıp çıktım. Akşam geldiğimde konuşmak istediğini söyledi. bağırmaya başladı ne kadar zalim bir evlat olduğum hakkında. Ben de açıklama yapmama izin ver dedim bir kaç defa. (Camları ertelemesinin önünde hiçbir engel yoktu) Ne açıklaması diyerek konuşturmadı. Sonra yeter dedim yüksek sesle. Ve o an üzerime atlayıp tokatlamaya başladı. Sonra kollarımdan sıkıp sağa sola savurdu. Kaç tokat attı hatırlamıyorum bile. Bıraktığı an kaçıp odama gittim ve kapımı kilitledim. Şoktan ağlayamadım bile bir süre. Şoktan anneme engel dahi olamadığımı farkettim.

Şu an kendime gelmeye çalışıyorum. Psikiyatriye gitmeyi reddediyor. Bıktım bu kadından. Sesini duyunca elim ayağım titriyor içim kararıyor. Çok kötüyüm kızlar ne yapabilirim?

bu yaştaki kızı dövmek. nasıl bir olaydır canlandıramadım bile. çalışıyorsun ayrı eve çık bi süre

Kaç yaşındasın? Evden ayrılma durumun yok mu?

Sinir hastası bu kadın resmen, bu kadar saçma bir konudan böyle büyük bir kavga çıkarttığına göre...

Okuyor musun?
Okumuyorsan çok çalış ve şehirdışında kolay iş bulabileceğin bölümleri tercih et.
Eğer okuyorsan da okul bitene kadar part time işe gir ki annenin gözüne pek görünme. Daha az görmen daha az üzülmen daha az şiddet görmen demek olur.
Okulun bitmişse ve işin varsa da ayrı eve çıkmaya çalış bir an önce.
Kolay gelsin zor bir durumdasın umarım en kolay şekilde çıkarsın o evden.

Canım muhtemelen annenin sorunları vardır ve yaptığına pişmandır. Sen de olayın sıcaklığı ile bu kadar sinirlisin. Evet yaşadığın zor bir durum ama bence sakin kalmalı annenin problemini çözmeye odaklanmalısın. Evet belki ayrı bir eve çıkabilirsin ama söz konusu aile olunca hayatından tamamen söküp atamayacağını düşünüyorum. Çok geçmiş olsun

Annenin suyuna gitmeye cali. Anne sonucta of bile dememeliyiz. Yaptigi coooook yanlis evet huyunu biliyorsan ona gore davran.

Okuyor musun?
Okumuyorsan çok çalış ve şehirdışında kolay iş bulabileceğin bölümleri tercih et.
Eğer okuyorsan da okul bitene kadar part time işe gir ki annenin gözüne pek görünme. Daha az görmen daha az üzülmen daha az şiddet görmen demek olur.
Okulun bitmişse ve işin varsa da ayrı eve çıkmaya çalış bir an önce.
Kolay gelsin zor bir durumdasın umarım en kolay şekilde çıkarsın o evden.

Çalışıyorken daha iyiyim çünkü yüzünü daha az göryorum..

Annenin yaptığının akıllıca bi tarafı yok ortada zaten ama annene sen yardım et mutlaka doktora gitsin sen rahatsız olsan o seni me eder ne yapar götürürdü elinden geleni yap annen aklında bi canavar olarak yerleşmesin

29 olacağım az kaldı. Annem hasta sinirleri çok yıpranmış. Evden şu an ayrılmam çok zor. Maddi olarak bağlıyım.

Kpss işi de zorlaştı iyice ama bence yine de dene kpssye bol bol çalış gece gündüz çalış. Yaşadığın şehir hariç ufak şehirleri yazabilirsin o zaman.

Annenin suyuna gitmeye cali. Anne sonucta of bile dememeliyiz. Yaptigi coooook yanlis evet huyunu biliyorsan ona gore davran.

hiç arkadaşı yok geçimi zor bir kadın. Geçinemiyorum. Geçindiği kimse de yok zaten. Uzak durmak, konuşmamak tercih ettiğim kaçış yolları ancak artık işe yaramıyor:(

Cok üzücü annenle boyle bir iliskinizin olmasi.keske onun duzelmesini saglayabilseniz.ondan kacmaya calismak cok aci.anne sevgisi olmadan bogulur insan

Cok üzücü annenle boyle bir iliskinizin olmasi.keske onun duzelmesini saglayabilseniz.ondan kacmaya calismak cok aci.anne sevgisi olmadan bogulur insan

Annemin sesini duyunca sadece ürperiyorum, huzur duymak bir yana. Bıktım ve kurtulamıyorum sonuçta anne atsan atılmaz satsan satılmaz... Kader mi anlamıyorum.

Merhaba KK Üyeleri,

Burada çok az konu başlığım var. Mesele bir iki gün önce annemden fiziksel şiddet görmem. Benden camlara yardım etmemi istedi annem ben de önceden ayarladığım bir plan olduğunu söyledim. Camları bir gün erteleyebiliriz hava güzel dedim. Sabah oldu uyandık bi baktım annem cam siliyo. Kahvaltısını hazırladım ben de atıştırıp çıktım. Akşam geldiğimde konuşmak istediğini söyledi. bağırmaya başladı ne kadar zalim bir evlat olduğum hakkında. Ben de açıklama yapmama izin ver dedim bir kaç defa. (Camları ertelemesinin önünde hiçbir engel yoktu) Ne açıklaması diyerek konuşturmadı. Sonra yeter dedim yüksek sesle. Ve o an üzerime atlayıp tokatlamaya başladı. Sonra kollarımdan sıkıp sağa sola savurdu. Kaç tokat attı hatırlamıyorum bile. Bıraktığı an kaçıp odama gittim ve kapımı kilitledim. Şoktan ağlayamadım bile bir süre. Şoktan anneme engel dahi olamadığımı farkettim.

Şu an kendime gelmeye çalışıyorum. Psikiyatriye gitmeyi reddediyor. Bıktım bu kadından. Sesini duyunca elim ayağım titriyor içim kararıyor. Çok kötüyüm kızlar ne yapabilirim?

NOT: Annemden geçtim kızlar, kendim için bir şeyler yapmak istiyorum artık. Lütfen varsa tavsiye yazın.

Back
X