Fkirlerinize ihtiyacim var.

Cinis

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3
0
6
35
Azerbaycan
Selam guzel anneler ve anne adaylari.6aylik hamileyim ama sorunlarim var.kafamdaki kotu dusunceler benim psikolojimi kotu etkiliyor.bazen kendime zarar veririm korkusu,bu geciyor bi baska dusunce geliyor aklima.simdide kendim gibi hiss etmeme duygusu.fikirlerinize ihtiyacim var.hamileliktenmi nedenmi bilmiyorum.:50:

Selam guzel anneler ve anne adaylari.6aylik hamileyim ama sorunlarim var.kafamdaki kotu dusunceler benim psikolojimi kotu etkiliyor.bazen kendime zarar veririm korkusu,bu geciyor bi baska dusunce geliyor aklima.simdide kendim gibi hiss etmeme duygusu.fikirlerinize ihtiyacim var.hamileliktenmi nedenmi bilmiyorum.:50:

hamilelikten canım..ilk aylarda bulantı hastalık stres.orta aylarda depresiiff..son aylarda ağrı ve korku..bebek olunca yine lohusalık depresyonu..ah ah bitmioo bu stres :) ama gecer merak etme çoğu kadında oluo.kendine uğraşlar bul.mesela ben sürekli oyun oynuordm pcden.film izliordm.eşimle geziorduk ..alışveriş falan ii gelio..

Hamilelik psikolojisi baska oluyor kendini oysliyacak seyler bul arkadaslarinla sohbet et yuruyusler yap ama kendi sesini dinleme

Back
X