- 1 Mayıs 2007
- 10.363
- 30
- 408
Benim de değildiirr..sabahtan beri pc de:26: ay pardon..ev de..temizlik yapmaktayım
![]()
Tamam çiçeğim sende aklandın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de değildiirr..sabahtan beri pc de:26: ay pardon..ev de..temizlik yapmaktayım
![]()
hıh benim evim değil. pc ile az haşır neşir olduğum için, bu ara hamaratlığım son sayfada. kızlar merhaba .. uzun bir aradan sonra sahnelere döndüm.inşallah çılgınınızı özlemişsinizdir.
çileğim ve ben sizleri öpüyoruz.![]()
Günaydınlarrrrr![]()
Vallah billah benin evim değillllkim dağıttıysa toplasın bir zahmett temizlesin
![]()
güzel kaçağımözlendin beaa geçenlerde seni arayacaktım merak ettim ama çocuklarım yanımda harala güreleden arayamadım İyimisin Şekercim
SENDE AKLANDIN İTİRAF EDİYORUM BU BENİM EVİİM
2gün yokum sonra buradayım hepiniz flaşlanacaksınız![]()
hıh benim evim değil. pc ile az haşır neşir olduğum için, bu ara hamaratlığım son sayfada. kızlar merhaba .. uzun bir aradan sonra sahnelere döndüm.inşallah çılgınınızı özlemişsinizdir.
Günaydınlarrrrr![]()
Vallah billah benin evim değillllkim dağıttıysa toplasın bir zahmett temizlesin
![]()
Kimleri görüyorum..herkesler burda mı..
pek mutlu oldum benn..
![]()
![]()
Şapkam nasıl ama..uymuş di mi
![]()
Böcüğüm yaa..sen nerelerdesin..çeyis bakanını gördüm ya..nasıl tuhaf oldum..ne vafalıymışsın sen..ben unutmuştum..o bakanlıkları valla
![]()
h geldın ablammmmVAY VAY güzel vetatlı böcüğümüzde gelmiş HOŞGELDİN bea
Günaydınnn..senin msj.benimkinin üstüne geçmişnasıl becerdin bunu
![]()
işteyım:)
full çalış
asıl sız nerdesınız ben hep olduğum gıbı beklıom sızı
valla hee hala meraklı olunca koltuğa bırakamadım bakanlığımı:)zaten ısteyende yok
![]()
huhuhu kizlar :)
Günaydınnnnn canım şimdi böyle oluyor mesajlar sorma hep yukarda kalıyorr
Böcüüüüü ne haberrrr kız nasılsın görüşemedik epeydirrrrr eşin ne yaptı gittimi yurt dışınaaa
Huuuuuuu kaçak ne haberrrr nasılsınnnnn![]()
selamm bende geldimmm![]()
arada bi ceeeeeeeeee deyip kaçıyorum tatlımmcım sen nasılsın kuzu![]()
hoş geldin canım nasılsın sende epeydir yoktun
ne olsun ya iyiyim bende dişle uğraşıyom hala bu hafta gene gideceğizzz küçük bir operasyon yapacaklarr dişe![]()