Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

yaaa ama ben iki gündür kk yok diye fellik fellik geziyorum siz burada ne güzel kaynatmışsınızsenağlamasenağlama

neyse size kavuştum sonundakaydirigubbakcemile5hihoyyyt

egem Allah iyiliğni versin:jeyyar: ..neden ağlıyo acaba :uhm:..güzelliğinden olmasın belki gözleri kamaştı çocuğun..:roflol::roflol:

egem Allah iyiliğni versin:jeyyar: ..neden ağlıyo acaba :uhm:..güzelliğinden olmasın belki gözleri kamaştı çocuğun..:roflol::roflol:

delikafaduldenkafamçokkarıştı:roflol::roflol:

vala emine bacım edisin süsledi püsledi gezmeye gitti pazar günü gelcek inş bir haftadır yok beni yanlız bıraktı senağlamaöptümmm kuusuumkaydirigubbakcemile3

ben geçen gün gördüydüm edisinin arkasına atlamış giyordu emmekaydirigubbakcemile...kız yer yok deyin almamışlardır seni ..baksana emine bile zor sığmış:roflol::roflol:

mavicem edisinide almış ohhh serilmiş kayanın üstünesırnaşık şey ...okadarki arkalarında batan gemiyi neyin fark etmiyolar kaydirigubbakcemile3(mavicem edin neden çizmelerini çıkarmamaış ayakları ıslanmasın diye herhal):roflol::roflol:

ben geçen gün gördüydüm edisinin arkasına atlamış giyordu emmekaydirigubbakcemile...kız yer yok deyin almamışlardır seni ..baksana emine bile zor sığmış:roflol::roflol:

ahhhh bacımmm edisine üyyle yapışmışki gözü beni görürmüüü klava:kaydirigubbakcemile

heeee ayaklarında mantar varda ıslaklığa gelmio kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bana ne canım gemiden babamın gemisimi sanki ala ala adam olsalardıda batırmasalardı:roflol::roflol::roflol:

günaydın flashçılar,hayırlı cumalara.s.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn...................:teytey:

herkeslerin cuması hayırlı olsun................duaları kabul olsun.........
kim ne istiyorsa rabbim kabul etsin.....iş istiyene iş ..............eş istiyene eş yani bana.....sengözlerimebaksanab....çocuk istiyene çocuk.........
ev araba istiyene allahım versin.........:Saruboceq::Saruboceq:
herşeyden önce saglık versin...........hepinizi tek tek öpüyorum.............ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…