ben 13 mayısta ankara yolcusuyum. uzun süre buralara uğrayamam. beni unutmayın. ayrıca bana çok dua edin. kızikomun müjdeli haberiyle burada olurum sanıyorum. inşallah hüsran olmaz. pek giremeyebilirim bu ara. hepinizi çok çok öpüyorum.
ben 13 mayısta ankara yolcusuyum. uzun süre buralara uğrayamam. beni unutmayın. ayrıca bana çok dua edin. kızikomun müjdeli haberiyle burada olurum sanıyorum. inşallah hüsran olmaz. pek giremeyebilirim bu ara. hepinizi çok çok öpüyorum.
GÜLE GÜLE GİT BİZE MÜJDEYİ VERİSİN İNŞben 13 mayısta ankara yolcusuyum. uzun süre buralara uğrayamam. beni unutmayın. ayrıca bana çok dua edin. kızikomun müjdeli haberiyle burada olurum sanıyorum. inşallah hüsran olmaz. pek giremeyebilirim bu ara. hepinizi çok çok öpüyorum.
hayırlı yolculuklar ladyım....
kızının neyı var bılmıyorum ama ınsallah gönlunuze göre guzel haberlerle burada olursun canısı...
hayırdır ablam
inşallah güzel haberlerle gelirsin
dualarımız seninle ve kızınla :teselli::teselli::teselli:
dualarımız kızınla ve seninle inşallah müjdeyi verirsin bize kaydirigubbakcemile5
hayırlı yolculuklar ablacım inşallah güzel haberleri alırız senden fırsat bulursan tekrar siteye girmeye çalış öpüyorum
hayırlı yolculuklar olsun ablacım,herşey gönlünüzce olsun ,dualarımız sizlerle...:Saruboceq:
hayırlı yolculklar ablacığım.sendemi ankaralılarla buluşacaksın
seni hiç unuturmuyuz,flash flash öksüz kalacak,inşallah iyi haberlerle gelirsin:1hug:
yiy geceler güzel hanımlar
leydim güle güle git güle güle müjdeyle dön inşallah dualarım seninle canım
GÜLE GÜLE GİT BİZE MÜJDEYİ VERİSİN İNŞ
ANKARAYA GELMİŞKEN KIRŞEHİRDE GEL OLURMUUUUUB ABLAM BİYOL GELSENNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?