Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

Flaş mflaş ekibi,hayılı Cuma lar olsun...a.s.
Hala sıkıntılı sitemiz:a015:,bir an önce düzelseydide rahat etseydik.kaydirigubbakcemile5

hayırlı yolculuklar olsun ablacım,herşey gönlünüzce olsun ,dualarımız sizlerle...:Saruboceq:

hayırlı yolculklar ablacığım.sendemi ankaralılarla buluşacaksın
seni hiç unuturmuyuz,flash flash öksüz kalacak,inşallah iyi haberlerle gelirsin:1hug:

yiy geceler güzel hanımlar
leydim güle güle git güle güle müjdeyle dön inşallah dualarım seninle canım

günaydın flaş ekibi
hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.
ve hepinizin anneler gününü kutluyorumŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın flaşçı güzeller,hepinize güzel bi tatil geçirmenizi diliyorum,
anneler günümüz şimdiden kutlu ve mutlu olsun...

Selam flash ekibi nasılsınız.
Herkesin annneler günü kutlu olsun hepinizi çok öpüyorum kaydirigubbakcemile3

GÜLE GÜLE GİT BİZE MÜJDEYİ VERİSİN İNŞ
ANKARAYA GELMİŞKEN KIRŞEHİRDE GEL OLURMUUUUUB ABLAM BİYOL GELSENNNN

hayırlı yolculuklar ladyım....
kızının neyı var bılmıyorum ama ınsallah gönlunuze göre guzel haberlerle burada olursun canısı...

hayırdır ablam
inşallah güzel haberlerle gelirsin
dualarımız seninle ve kızınla :teselli::teselli::teselli:

kızikom tüp bebek yaptıracak. inşallah tutar. bende onun yanında olacağım. içim çok huzursuz. allahım anne olmak isteyenlere yardımcı olsun.

dualarımız kızınla ve seninle inşallah müjdeyi verirsin bize kaydirigubbakcemile5

inşallah canım. dua edin bize. hüsranla dönmek istemiyorum.:çok üzgünüm:

hayırlı yolculuklar ablacım inşallah güzel haberleri alırız senden fırsat bulursan tekrar siteye girmeye çalış öpüyorum

hayırlı yolculuklar olsun ablacım,herşey gönlünüzce olsun ,dualarımız sizlerle...:Saruboceq:

teşekkür ederim. hepinizi çok seviyorum.

hayırlı yolculklar ablacığım.sendemi ankaralılarla buluşacaksın
seni hiç unuturmuyuz,flash flash öksüz kalacak,inşallah iyi haberlerle gelirsin:1hug:

kızikomun laptopu oradaymış. ondan fırsat bulursam girerim. flaş flaş ekibini öksüz bırakır mıyım hiç. kısa süreli uzaklaşacağım.delikafadulden

yiy geceler güzel hanımlar
leydim güle güle git güle güle müjdeyle dön inşallah dualarım seninle canım

canım sağol. inşallah 9 ay sonra anneannede olurum.

GÜLE GÜLE GİT BİZE MÜJDEYİ VERİSİN İNŞ
ANKARAYA GELMİŞKEN KIRŞEHİRDE GEL OLURMUUUUUB ABLAM BİYOL GELSENNNN

ah canım benim. keşke gelebilsem. hele şu günlerimi bir atlatayım. Şeniz :asigim: :1hug: a.s.

Sevgılı annecıgım, bırgun umarım bana gosterdıgın sevgı ve sabrı sana gosterebılme sansım olur…meger dılımdekı ve beynımdekı en guzel kelıme senın adınmıs. Sana her seslenısımde ya acım dınmıyor yada sevgım cosuyor...kelımelerle anlatılamayan fedakarlık ve karsılıksız sevgıyı, tarıf et desen bana herhalde sadece "anne" derdım..

Anneler gunun kutlu olsun...

Tum annelerın annelr gunu kutlu olsunnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…