aha burayada veriyorum linki.çok mutluyum herkezle paylaşmak istiyorummm
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/277740-anane-oluyorum-ananeeeeeee.html
hihoyyyt :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3 :lepi:
ben anane oluyoruuummm..
Şükür kavuşturana..hihoyyythihoyyytAkşam girdim,2 satır yazayım dedim.Ne mümkün,sayfa dönmüyorki..kafamçokkarıştı
First lady ablam nasıl yükledin o resimleri şaştım kaldım walladelikafadulden
Flash ekibi sahada alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Firstlayd ve edisi dikkat edin düşmeyin delikafadulden
fırstlaydynin kedisi pek havalıymış
flaşçı hatunlaa isimleri yazmıyım,bizi yirler, ham yaparlar yoksam
flaş ekibi hepisi toplaşmışlaa
first lady ablam çoşmuş yine...
Bu çocuğun anası bu sitedeymiş :jeyyar:
ben 13 mayısta ankara yolcusuyum. uzun süre buralara uğrayamam. beni unutmayın. ayrıca bana çok dua edin. kızikomun müjdeli haberiyle burada olurum sanıyorum. inşallah hüsran olmaz. pek giremeyebilirim bu ara. hepinizi çok çok öpüyorum.
ben 13 mayısta ankara yolcusuyum. uzun süre buralara uğrayamam. beni unutmayın. ayrıca bana çok dua edin. kızikomun müjdeli haberiyle burada olurum sanıyorum. inşallah hüsran olmaz. pek giremeyebilirim bu ara. hepinizi çok çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?