Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

sorma canım ya. o gün pc çöktü. virüs almış. dün ancak öğrencim geldi de formatlattım.

Flash ekibi sahada alkisalkisalkis alkisalkisalkis

öfff amma dipçik gibiymişiz.

Firstlayd ve edisi dikkat edin düşmeyin delikafadulden

edim bana kıymaz kızzz. kendine kıyar ama bana kıyamaz.delikafadulden:roflol::roflol:

firstladyimin çileği stil yapmış ..kaydirigubbakcemile3

yok stil değil o. soyunmuş bizim kız. öyle objektiflere poz vermiş. vay başımıza gelenler.delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

edi her çağda ediydikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ilk resimle son resim arasındaki fark aletler:roflol::roflol:

aletler gerçekten hiç değişmemiş.:roflol::roflol::roflol:

ben 13 mayısta ankara yolcusuyum. uzun süre buralara uğrayamam. beni unutmayın. ayrıca bana çok dua edin. kızikomun müjdeli haberiyle burada olurum sanıyorum. inşallah hüsran olmaz. pek giremeyebilirim bu ara. hepinizi çok çok öpüyorum.

hayırlı yolculuklar ladyım....
kızının neyı var bılmıyorum ama ınsallah gönlunuze göre guzel haberlerle burada olursun canısı...

hayırdır ablam
inşallah güzel haberlerle gelirsin
dualarımız seninle ve kızınla :teselli::teselli::teselli:

dualarımız kızınla ve seninle inşallah müjdeyi verirsin bize kaydirigubbakcemile5

hayırlı yolculuklar ablacım inşallah güzel haberleri alırız senden fırsat bulursan tekrar siteye girmeye çalış öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…